Jump to content

peugeot

Kasutajad
  • Sisu loend

    87
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

peugeot

  • Tase
    Värske olija
  1. õlu peale trenni!

    ühe tunni jooksul 8 liitrit õlut. ??? ei usu, pole võimalik!
  2. võix siia üles panna kes juba registreeritud ja hea kui nende algraskused ka. siis teaks kas osaleda, päris viimane ei tahax olla.
  3. Kaitsevägi

    just.
  4. Kaitsevägi

    isssand sa oled alles nii noor siis vä? et see asi veel ees?
  5. aga millepärast sa jood? mingid mured?suur stress? vali alko või trenn. alko on ju jubeda maitsega, viina asemel proovi piima, palju maistvam ja kasulikum!
  6. Äkki kellegil autos ruumi?

    enne räägi palju nõus maksma oled. võõrastelt küsid? omal pole autot ja kas siis takso või bussi raha ka pole? oled kindel, et kui peale su võtan, et kannatad sellist teatud muusikat mida kõvasti kuulan ja suitsu haisu...?
  7. Uni kadunud:(

    mul ei aitaks mingi meesai ega piparmõndi tee aga kui naist kepin siis tuleb kohe uni peale nussimist
  8. vere ja piima joomine

    toores liha? kes, kus, miks nii sööb ja milline toores liha see süüa kõlbab?
  9. ??? pakk tulebgi kinni panna, et piisav valgukogus toidukorrast saada, see pole ju palju. aga mis muutub tülikaks ja mis oleks järgmisel söögikorral otsas? kui kulturist oled osta mitupakki valmis külmkappi ja iga paari tunni tagant paras pakk sisse panna ju.
  10. hmm mulle istub küll kodujuust soolasena rohkem nagu näiteks sampinjonide või tuunikala lisandiga väga head. kohupiim läheb pigem magusana, eriti jea rosinatega või maasikamoosiga.
  11. Täitsa lõpp. Pole enne kuulnudki

    onginii??? kulturisti vaenlane kortisool stressihormoon ja lihase lagundaja. parem räägi mis ainetega seda plokeerida!?
  12. 2 kuud

    oleneb kui tegija oled trennis ja mis eeldused ja mis teadmised ja kuidas toitud. kui teed õigesti trenni ja kõvasti ja sealjuures toitud õigesti siis algajad kasvavad kõige kiiremini. samas on tüüpe kes käivad aastaid jõusaalis jobutamas päevast päeva ja tulemust pole miskit näha.
  13. Eestlased on joodikrahvas.

    õudsalt pinda käivad jah need joodikuid, palju palju on neid ümber ringi, isegi trennis arutatakse kuhu õhtul minna ja jooma... mõned isegi uhkustavad kuidas nad autoga täispeaga sõidavad, kangelased. ma ei saa aru kas nii suur stress või probleemid, et vaja juua nii massiliselt. mind see joomine üldse ei tõmba. ei saa aru miks seda nii palju tehakse ja miks nii popp.pfff
  14. Jalgrataste reklaam

    huvitav mind pole seagand ja ette nad üldse ei jää, ei pea ootama saan foorumi teema kohe lahti võtta enne neid ja 1 moment kui mööda lähevad saab siis võtta, ega nende peale ei peagi klikkima.
×