Jump to content

mikipoiss

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mikipoiss

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 02.06.1984

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tallinn
  1. Kaalust alla

    Nii kaua kui kaal langeb on ju hea:) peaasi, et liiga kiiresti ei lange, tuleb pärast samakiirelt tagasi:) Ise suutsin ennast 114kg pealt praeguse 87-88kg juurde tegutseda kuskil 8 kuuga (pikkust 187).. suvel läks asi muidugi aeglasemalt. Kokkuvõttes midagi kardinaalselt teinud ei olegi. Jätsin ära igasugu rämpsu, saiad, süsivesikute sisse joomise (mahlad, coca jne).. alguses tegin palju cross trainerit, siis hakkasin käima rühmatrennides ja lõpuks hakkasin ka jooksmas käima ning siis juba alustasin jõusaaliga ka. praegu 3 korda jõusaali (enne trenni ka natuke aeroobset) jõusaalivabadel päevadel enamasti jooks ja vähemalt päev puhkust ka. Nii palju kui ennast trenni kaalu peal kaalunud olen, kus näitab ka rasva, lihase ja muid %, siis on kõik kilod kadunud ikkagi rasva arvelt, mis on positiivne. Hommikuti väike tatrapudru või omlett täisteravõileivaga, millevahel tomatit, veise või kalkunisinki ja lahjat juustu. vahepeal väike puuvili või juurikasalat, õhtupoole normaalsem söök kana või veiselihaga, vahest ka kala.. ja õhtul enamasti kodujuustu või midagi sellist mida lähemale sa eesmärgile jõuad, seda täpsemalt peab hakkama oma söömist jälgima ning seda keerulisem see tundub. aga jõudu ja jaksu edaspidiseks ja jätka samas vaimus!
  2. BodyPump+jõusaal

    Ise olen enne BP-i teinud ka aeroobset.. isegi kuni tund aega jooksu või crosstrainerit. ja pärast BP veel jõusaali, kui on juhtumisi jõusaali päev. ükskord proovisin ka jõusaali osa enne BP ära teha, aga siis oli BP päris keeruline. praegu üritan jätta jõusaali päevad ja BP päevad eraldi päevadele.
  3. ei hakka uut teemat tegema, aga kuidas neid EOK näiteks 1 taseme pabereid teha saab. Kulturismi ja fitnessi liidu lehel on palju õppematerjale, aga konkreetset juttu, et kus, mida ja palju maksab täpselt ei leidnud. Kindlasti oleks ka sellest kasu kui plaanis BP litsentsi taodelda.
  4. Kardiotreening

    sellele küsimusele jah, mõtlesin pigem seda enda pikemat postitust:)
  5. Kardiotreening

    ei taha nagu eriti keegi vastata teemale:P
  6. Kardiotreening

    see link oli kuskil eespool. http://www.charlespoliquin.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/24/Getting_Maximum_Results_Part_II_-_Alternatives_to_.aspx
  7. Kardiotreening

    ma ka jõutrenni ei tee.. BodyPump on ainuke jõutrenn kui seda nii saab võtta. lõigutrenne ja selliseid HIIT laadseid asju pole ka kunagi proovinud. Arvan, et isegi peaks proovima. Kaal vaikselt langeb. aga eks kiirused ka natuke tõusevad. Eriti on seda näha selle Cross-traineri peal (ellips) kus võimsus sama pulsi juures ikka aeg-ajalt kasvab. Seega võib järeldada, et midagi läheb paremaks.
  8. Kardiotreening

    vabandan selle ühe lause eest sel juhul:) sobivad ka lingid:) lihtsalt tahaks nagu sellist ilusat vastust saada asjadele, millele ma vastust siit teemast väga konkreetselt ei saanud:) maraton tahab muidugi saada ka pikemaid treeninguid ja kuna SEB sügisjooks alles 9.sept 2012 siis on kevadest aega maratoniks treenida küll kui väljas joosta kannatab ja kaal ka veidi madalam:) see hooaeg jäi pikimaks distantsiks, mida ühe jutiga joostud sai, 21,5km
  9. Kardiotreening

    Sai nüüd kogu see teema läbi ekseldatud. Kohati keerati kõik peapeale, siis jälle vastupidi ja tekkisid mõned küsimused. Äkki keegi oskab siis konkreetseid vastuseid nendele anda (ilma linkideta paluks:) sugu: M vanus: 27 kaal: 97-98kg pikkus: 187 treeninguid sai alustatud intensiivsemalt kuskil aprillis. Eelkõige just aeroobset, sest kaal oli siis 113kg. Enne trenni tegin ka koormustesti enda spordiklubis. aeroobne treening koosnes enamasti Ellipsist ja seda siis 60-90minutit 130-140bpm juures koos toitumisega. Toimis. Suvel sai ka päris palju jooksmas käidud. Tehtud pikemaid 1,5-2h jookse 130-140 pulsivahemikus ning ka lühemaid 1h kiiremaid jookse. Rattasõit ka üks hobi (maastikuratas) Kuna ilmad suht nigelad hetkel ja natuke põlv andis tunda, siis otsustasin, et tore oleks kui seda kaalu veel rasvaarvelt maha saaks. Lihast nagu on ning lihasmassi nagu väga juurde ei sooviks. Hetkel siis käin paar korda nädalas bodypumpis, korra bodycombatis (keskmine pulss trennipeale kuskil 155-160bpm). ja ülejäänud päevadel teen 1:15 või 1:30 aeroobset ellipsi peal. Ellipsi peal just sellepärast, et kogu keha liigub, ei koorma väga põlvi ja meeldib. vahest teen seda ka peale või enne rühmatrenni. Kuna jooksmine hakkas väga meeldima, on plaan järgmine aasta ka maratoni joosta. Poolmaratoniga nagu sai hakkama, miks ei peaks maratoniga saama. seega siit küsimused: 1. kas ma teen liiga palju madala pulsisagedusega aeroobset? eelmine nädal kokku kuskil 7-8h + 3 rühmatrenni 2. kas intervall treening või HIIT on parem viis rasva protsendi alla viimiseks? ei tahaks päris lihaste arvelt kokku kuivada. 3. mida siis täpselt teeb aeroobne ja mida anaeroobne? loll küsimus küll veidi, aga selle suure vaidluse keskel, mis siin teemas valitseb, jõuab see kõik päris palju segaseks minna. äkki keegi on nõus selle väikse hetke selle kirja panemiseks leidma. rohkem nagu hetkel polegi. Teie huvitavaid vastuseid ootama jäädes, Raino
  10. Gerbeli kana - kodujuustukotletid

    midagi paremat pole üle tüki aja saanud:) lugesin retsepti, läksin poodi, ja proovisin.. LIIGA HEA:)
  11. ujumine ja jõusaal?

    ei hakanud uut teemat tegema, aga kas see päev kui lihtsalt trenni asemel ujumas käid, tuleb toituda ka vastavalt trenni päeva toitumiskavale? et peale ujumist sheiki juua?
×