Jump to content

vanderloll

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

vanderloll

  • Tase
    Algaja
  1. suvised hinnad

    Mul on vist soodsast hinnast mingi oma arusaam, mis ei ühti meinstriimi omaga.
  2. suvised hinnad

    49€ ei mõju siiski väga soodsa hinnana
  3. suvised hinnad

    Kas kusagil on (Tallinnas) jõusaali piletihindades ka suviseid korrektuure allapoole juba tehtud?
  4. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Kas T-särke ka sama hinnaga müüte? Näiteks see: http://www.betterbodies.se/products/mens/n-y-rough-tee-ocean-blue/
  5. trenn suvel

    Zelluloos pandi augustiks kinni, kas keegi teab mingit kohta, kus ühe korra hind oleks minimaalseim? Jutt siis Tallinnast ikka mõistagi.
  6. ühekordne trenn

    Millises Tallinna jõusaalis on 1-kordse pileti hind hetkel odavaim? Kas kuskil on ka mingeid suve eripakkumisi vms käimas?
  7. aeroobne trenn

    1) mis juhtub, kui teha jõusaalis ainult jõutrenni, aga mitte üldsegi panustada aeroobsesse trenni? 2) kas jõutrennis kiirema tempoga treenides on võimalik jõutrenniga mõnevõrra ka aeroobset trenni asendada? loodetavasti on küsimuse esitusviis arusaadav
  8. kulturistide toitumine

    Lugesin sinu seisukohta, et kulturistide toitumine ei ole veel sama mis tervislik toitumine. See tekitas natuke hämmastust, kas saad täpsustada, millised oleksid mõned põhilised erinevused nende vahel? Tänud.
  9. kas see üritus on mõeldud 'edasijõudnutele' või on mõtet tulla ka kui varem ei ole alaga tegelenud?
  10. hommiku/õhtu söök

    Tundub, et rahva lemmikud on munad ja kohupiim/kodujuust. Damn, mul on palju konkurente, kui nõudlus nii suur on siis lähevad ju hinnad üles...
  11. hommiku/õhtu söök

    Millised on Teie lemmik/enamkasutatavad toidud: 1) hommikul; 2) õhtul?
  12. Muscle&Fitness - eestikeelne versioon - kuidas meeldib?

    üldiselt on päris hästi välja kukkunud, aga need 'tibide lood' muutuvad veits tüütuks. kes seda lugeda tahab ostab tavaliselt ühe teise ajakirja. minu soovitus on see osa ajakirjast edaspidi välja jätta ja keskenduda peamisele. aga muidu - kõike paremat!
  13. 1. Andrus Murumets 2. Ain-Alar Juhanson 3. Ott Kiivikas 4. Allar Raja 5. Aleksei Budõlin 6. Gert Krestinov 7. Ingemar Teever 8. Tanel Leok 9. Märt Israel 10. Argo Ader 11. Olle Kärner
  14. Muscle&Fitness - eestikeelne versioon - kuidas meeldib?

    Üks mõte veel: klientuuri kasvatamise/hoidmise koha pealt oleks kindlasti pluss ka see kui ajakirja vahel oleks aeg-ajalt mingeid 'kuponge', mis annaksid õiguse mingis spordiklubis ühekordselt odavamalt käia. Nö degusteerida siis - paljudes klubides on päeva hind suht soolane ja kui pole kindel, et tahad just selles klubis käia, siis tundlikuma rahakotiga klient jätavb üldse minemata. Mõtte sain sellest, et ise hakkasin FHM-i tellima, kuna leidsin sealt mingi tasuta õlle kupongi Ehk on ka sellest mõttest pisut abi.
  15. Muscle&Fitness - eestikeelne versioon - kuidas meeldib?

    Paar soovitust ajakirja toimetamisel: - et asi liiga üksluiseks ei läheks, oleks soovitav lisada tõlkeid mingeid muudelt 'haakuvatelt aladelt', näiteks võitluskunstid. Kuna ajakirja tarbjaskond on pea- miselt 'alfa-isased', siis peaks see sobima. - pane mõneda numbrite juurde testereid nagu tihtipeale teiste ajakirjade puhul tehakse. Ma ei mõtle siin lõhna testereid (kuigi ka see pole paha mõte, sest osad jõusaali külastajad haisevad suht rämedalt), vaid pigem mingeid toidulisandeid eri tootjatelt.
×