Jump to content

vonpertus

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

vonpertus

  • Tase
    Vaatleja
  1. HIIT, intervalltreening

    Olen 3,5 kuud treeninud taku hiiti. Tänud väga meeldiva treening kava eest, võtab vähe aega ja peale trenni on alati tunne, et on midagi vihaselt tehtud ja ennast tagant sunnitud. Mida metsajooksu puhul tähendada ei saanud Treening vahendina kasutasin hüppenööri, sest eesmärk oleks treenida kodustes tingimustes. Intensiivsuse ajal(work) hüppasin põlve tõstetega, jalgu vaheldumisi lähedale rinda. Nii kiiresti kui jõutsin ja nii kõrgele kui suutsin. Puhkuse(recovery) ajal hüppasin väga rahulikult erinevate(jalad vaheldumisi, mõlemad üheaegselt,risti) hüppe tehnikatega. Aga probleem selles, et mis nüüd edasi kui kava on lõpetatud? Kas oskaks keegi ehk mingit uut kava soovitada? Või oleks ehk mõttekas taku hiit kava vähe modifitseerida? Nagu näiteks ehk hoopis teine harjutus vb. üleshüpped jalad vastu rinda ? Või ehk kärpida puhkepause(recovery), või ehk pikendada intensiivsuse(work) aega? Eesmärk võiks aga samaks jääda, tahaks treenida kodustes tingimustes. Tegelikult läks kava lõpus kergemaks, mis tundub hiiti iseloomu( pilt ees uduseks treenida) arvesse võttes vähe kummaline. Ehk tegin midagi valesti üldse? Asi millega kindlasti eksisin, on treeningu aeg(3,5 kuud ja alustasin veel teisest faasist), tõstsin faase vastavalt enesetundele kuna mõni nädal ei olnud aega hiiti 2x nädalas teha. Muidugi alati oleks võimalus ise katsetada erinevaid variantte aga ehk oskab keegi midagi soovitada. ette tänades...
  2. Kreatiin

    Pausi(kui arvestada, et monohüdraadi ja pürovaadiga sama jutt on) tegemise kohta kahjuks mitmeid erinevaid arvamusi siin foorumis ja otsustasin ehk vähe paranoiliselt siiski 4 nädalat kreatiini mitte võtta. Tänud vastajatele
  3. Vitamiinid

    Vabandan, kui valele kohale postitan. Võtan zma-d ja kas olen asjast õieti aru saanud, et toodet süüakse samamoodi nagu multi vitamiini-kuu söön ja kuu paus? Purk peagi tühi, kas peaksin kohe uue ostma? Mõtlen, et kas vahepeal vitamiini puudust ei tule, kui nüüd lõpetan zma söömise. Multi vitamiinide kuur algab taas kahe nädala pärast alles. Trenni teen 6x nädalas.
  4. Kreatiin

    Pürovaati pole vaja laadida(pakendilt loeb) ja see ei seo ka vett, sellepärast ise seda kasutama hakkasin. Monohüdraati olen ise ka kunagi kasutanud ja selle kohta informatsiooni fitness portaalis väga palju Aga probleem selles, et ei tea kas PÜROVAADIST tuleb ka peale 5 nädalast kasutamist paus teha? Ja kui pikk? Päris algaja ei ole trenni teinud 5a, kuigi hetkel vähe teiste eesmärkkidega ja u. 6x nädalas.
  5. Kreatiin

    Kas kreatiin pürovaati(firma leader toode) tuleb tarbida samamoodi kui monohüdraati? Pakendil on kirjutatud informatsiooniks ainult, et võtta 5g toodet 45 minutit ennem trenni. Ja nii olen ka 40 päeva teinud(ka puhkepäevadel v6tnud) Aga küsimus oleks, et kas nüüd oleks aeg paus teha, kui pikk? Vabandan kui küsimus foorumist läbi jooksnud, ise ei leidnud. Pürovaadi kohta üldse vähe infot:S Ette tänades!
  6. HIIT, intervalltreening

    Tänud! Täna katsetama
  7. HIIT, intervalltreening

    Siiamaani treenisin(2kuud) selle kava järgi: jog for 8 minutes or 1 mile 5x100-meter sprints (jog 100 meters to recover) 8x50-meter sprints (jog 100 meters to recover) u. 10 minutit cool down Loodan, et sellest kavast sain 6ieti aru(K6ik intervallid samal päeval ja järjestikku ) Kas oleks mõistlik(kui vorm lubab) alustada Taku hiitiga kolmandast ja neljandast nädalast? 5 X 60 seconds work + 60 seconds recovery(kordade vahel 60 sekundit rahuliku tempoga)
  8. HIIT, intervalltreening

    Vabandan kui loll küsimus. Kas olen hiiti sooritamisest korrektselt aru saanud. Alguses(esimene ja teine nädal) Soendus 15 minutit. 4 X 90 seconds work + 90 seconds recovery(kordade vahel 90 sekundit rahuliku tempoga) 5 X 60 seconds work + 60 seconds recovery(kordade vahel 60 sekundit rahuliku tempoga) 8 X 20 seconds work + 10 seconds recovery(kordade vahel 10 sekundit rahuliku tempoga) 15 minutit cool down. Kõik need intervallid sooritatakse samal päeval ja järjestikku? Kasutan sooritamiseks sõudeseadet, parem on vist kui raskusastet päris p6hja ei keera sooritaks 70% raskusega.
×