Jump to content

roland777

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

roland777

  • Tase
    Vaatleja
  1. Erektsioon trennis

    Tänan aktivist, hea mõte...
  2. Erektsioon trennis

    Onaneerimist mõtlen. Ja naine on kodus olemas, sellega pole üldse probleemi paar korda päevas vahekorras olla, kuid rohkem ei tule temaga välja ning võõraid ei taha. Saaks veel aru, et oleksin 15a vms, aga pisut ikka juba vanem ju... Tean, et sõjaväes see tavaline, aga seal ju ongi noored.
  3. Erektsioon trennis

    25 olen vana ja trenni olen teinud aasta
  4. Erektsioon trennis

    seksiga pole probleeme ja ka mitte muu sugueluga. Mul on pidev seksiisu. Kas on võimalik, et trenn tõstab mingeid hormoonitasemeid vms, mis kirjeldatud probleemi tekitavad? Ja nagu ütlesin, siis olukord on sama ka tänaval ja mujal, kuid seal pole ma ju alasti, et siis nagu asi lihtsam
  5. Erektsioon trennis

    Olen mõnda aega käinud erinevates trennides, kuigi kõik muu on korras, siis üks asi häirib - nimelt tekib mul alati peale trenni erektsioon. Higisena koju ka ei taha minna, aga äärmiselt nõme enesetunne. No päris kõvaks ei lähe, aga ikka poolkõvaks ja idioodi tunne tekib, kui pidevalt duzziruumis seina vahid ja ootad, et minema saaks. Muide, hetero olen, aga see tõsumise probleem on pidev. On kellegil sama jama ja saaks keegi midagi normaalset kommenteerida või nõu anda?
×