Jump to content

siim58

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

siim58

  • Tase
    Algaja
  1. ajateenistuses kaalust juurde

    kahjuks või õnneks olen juba kupis, ja pataljoni vahetamine oleks raske.
  2. ajateenistuses kaalust juurde

    ega siin rootsilaud pole, et saan syya nii palju kui mahub.
  3. ajateenistuses kaalust juurde

    Ise m6tlesin ka, et äkki mingit skeiki teha. Aga mingit sööki ei oska soovitada, misa kapis hoida? Shokolaadi ja halvaad pole ka mõtet süüa vast koguaeg
  4. Natke endast: alustasin oktoobrist ajateebistust(8kuud), olen 20 aastane, 192 pikk ja kaalun vist 80 kanti. Ühesõnaga suht kõhn. Kuna siin võimalused head siis hakasin käima puhapäeviti jõusaalis. Pärast jõule saan tihedamalt käima hakata. Soov oleks kaalu kasvatada, soovitavalt ka lihast saada. Ehk siis abisooviks saada, mis võimalustega saaks kaalu juurde ja võimalikult odavalt(ajateenijatel pole palju raha).
  5. Parim pohmakajook

    Ja ma arvasin et siin kõik karsklased. Igaljuhul, kui tunnete, et pohmakas käib üle jõu, siis tasub juba õhtul mõelda , mida sa sisse endale kallad. kas hakkad jooma teravilja jooke(piiritus,viin, viski jne), või siis viinamarjadest(brandy, vein jne). Kuradi jama on ainult likööridega, mida kasutatakse ka kokteilides. Neid on nii viinamarjadest, kui ka teraviljast. igaljuhul neid järgides väga hullu ei tohiks juhtuda. kuna etanool hakkab sind kuivatama, siis kehasse tuleb suur vedeliku puudus. pärast joomist oleks soovitatav kohe juua suures koguses vedelikku, et taastuks kõik. ah ma ei viitsi rohkem.
  6. Kõhu ja rinnalihased

    mingit tulemust ka näidata on? kordusi nii palju ju? kas mitte vähekordusi ei ole suured lihased?
  7. Kõhu ja rinnalihased

    Loodan, et tal see meelest pole läinud, et inimesed loodavad ta peale siin. Ootan huviga.
  8. pärast algajate kava?

    mul küsimusi jätkub et alakeha kava siis: Hack- Kükk trenazööri Säärte sirutused ette trenazööril Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril Istudes jalgade kõverdamine Säärtele seistes pöialetõus hack-masinal Säärtele istudes trenazööril pöialetõus Seljasirutajale jõutõmme jõusaalis pole istudes jalgade kõverdamis võimalust ja treener soovitas mul teha "jalgade kõrverdamine kõhuli trenazööril" neli seeriat kolme asemel. Nii pole vist päris õige? mis lihast seal on mõeldud treenida?
  9. pärast algajate kava?

    suured tänud vastajale. ei hakka uut teemat tegema, kuid tuli veel paar küsimust. kõigepealt tahaks mainida, et ma alles kujundan oma toitumist, et vaadata rohkem liha toodete poole ja rohkem toitumisi. kuid tekkis küsimus,kas ma tohiksin aeroobset treeningut teha selle kavaga? näiteks pärast treeningut ja kui pole treeningut määratud, siis lähen siiski jõusaali väntama. kuskil artiklis oli küll kirjas, et noorid võtavad kohe oma lihase välja ja siis pärast pole alusmassi, millest mehist keha moodustada, kuid saaksin natukene vastupidavust. noh muidugi liigsest rasvast ka lahti(kuid eelistaksin rasvasemat noorust, kui kribut vanemat olekut) ja siis veel, et kõik räägivad, pole mõtet juua shake ja värke algajatel, kuid see taastaks mind ellu? nimelt pärast trenni ma jõle väsinud ja koju jõudes alles söön, siis ärkan uuesti ellu(vahest pean väsimusega veel süüa tegema). ma ei mõelnud siis päris valgupulbrit, kuid näiteks http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=7949.
  10. kava

    mõni pani vist väga teemast välja? ta tahtis teada kui pikalt peab tegema algajate kava, mitte et mis kava. paar kuud äkki? siis peaks juba arengut tundma juba. (vastus võib olla täiesti vale.)
  11. pikkust mul on ja vahest käin sõpradega tänaval mängimas. jõusaalis käin ka nüüd ja tahaks järgmine aasta pealt panna. preagu hüppan näpuotstega korvi rõnga ära, kuid sellest hüpe võimest on natukene vähe. kohe lähen kaheks jaotatud kavale üle, algajate kavalt(http://www.fitness.ee/main.php?main=tooriistad/treeningkavad/draw_exercise&nr=13). kas ma peaksin sinna kavasse midagi lisama, et ma järgmine aasta saaksin pealt panna, või on heal juba kõik vajalik olemas?
  12. pärast algajate kava?

    ja millal järgmine kava vahetus tuleks? 2kuu pärast jälle? tänud kiire vastuse eest.
  13. pärast algajate kava?

    olen teinud algajate kava üks ja pool kuud(http://www.fitness.ee/main.php?main=tooriistad/treeningkavad/draw_exercise&nr=11). tahaks varsti järgmise kava juurte minna, oleks õige tegu? kui kaua tasub seda kava veel teha? edasi tahaks minna neljaks jaotatud kavaga(kuna tihti pole rohkem võimalust jõusaalis käija). kuid mõni nädal, kui mul oleks võimalik ka viis päeva jõusaalis käija, kas ma siis võiksin teha nii, et teen neljaks jaotatud kava ja näiteks mõnikord teeks viieks jaotatud kava? lõpetaks nädala ilusti ära , järgmine nädal teeks näiteks viieks jaotatud kava ja siis jälle neljaks jaotatud kava peale tagasi. ja selline mure ka veel, et kui ma läheksin üle järgmisele kavale, siis seal on harjutus "Traktor"ja sellega väike probleem. sellist trenazööri pole seal jõusaalis, kus mina käin. pean jõusaali vahetama siis? või annab kuidagi asendada? loodan, et ei tekita tüli.
×