Jump to content

ansi89

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ansi89

  • Tase
    Vaatleja
  1. Oleks vaja kodus treenimiseks kava. Ma olen uurinud siinsied kavasid, aga endale sobivat kavama pole leidnud ja vahendid on ka erinevad minul võrreldes teistega. Minu treenimise abivahenditeks on 16 kg raskune hantel, võimlemiskumm ja käelihaste treenimiseks vedru.( Selline millel on mõlemas otsas käepided ja keskel on 4 pikka vedrut.)
  2. Ülekaaluline

    Olen 23 aastane noormees ja tahaksin kaalust allavõtta. Minu kaal on prargu 100 kg ja oleks vaja võtta 25 kg alla. Pikkus on minul 175 cm. Mul on istuv töö. Ma olen ülekaaluline. Siiamaani pole õnnestunud kaalust allavõtta. Olen tarvitanud kaalu alandavaid tablette ja jooke, aga ei mingit tulemust. Nüüd ma proovin tegeleda fitnessiga ei tea kas aitab, aga proovima peab. Ma tarvitan kroomi tablette ja kasutan Fat burner-it. Mul on perekondlik kõrge vererõhutõbi. Ma elan linnast väljas, kas koduste vahenditega ei saa kaalust alla. Mida ma peaksin tegema, et oma kehakaal normi saada ja keha ka ilusaks. Ma ei tahaks oma keha ajada väga lihaseliseks (kulturistlikuks kehaks). Tahaksin rasvast lahti saada ning keha kaalu normi saada. Mis trenni ma peaksin talvel tegema,et ülekaalust lahti saada? Palun aidake
  3. Tere!

    Olen 23 aastane noormees ja tahaksin kaalust allavõtta. Minu kaal on prargu 100 kg ja oleks vaja võtta 25 kg alla. Pikkus on minul 174 cm. Mul on istuv töö. Ma olen ülekaalus. Siiamaani pole õnnestunud kaalust allavõtta. Olen tarvitanud kaalu alandavaid tablette ja jooke, aga ei mingit tulemust. Olen püüdnud tervislikult toituda ja ka samamoodi ei mingit tulemust. Nüüd ma proovin tegeleda fitnessiga ei tea kas aitab, aga proovima peab.
×