Jump to content

pets

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

pets

  • Tase
    Vaatleja
  1. käesurumistehnika

    kas keegi õpetaks õiget käesurumistehnikat? või annaks lihtsalt head nõu?
  2. Suure tricepsiga Vähipoisile pikka visadust ja et sügisel esimene olex!
  3. Doping... Aare Kreilisele

    Tokkole meeldi rõhutada STEROIDE,aga asi sellest ju kaugel.Jutt käib keelatud ainetest,mis viivad vett organismist välja.Sellised ained on juba peenem keemia ja üldjuhul nendega juba nii lihtsalt vahele ei jää.Muidugi see sodi mida siit igaltpoolt kätte saab ja millega vist Kalmus vahele jäi,nendega on põlemine poole lihtsam. Kui nüüd Ott kahtluse alla seada on asi muidugi raskem.Otil tutvusi ja raha rohkem,kui Kalmusel.Teda juhendab ka O.Annus ja see mees juba teab mida ja kuidas võtta.Soomes see tase on vägagi kõrge Euroopas.Kui Ott midagi pane siis tehakse seda väga peenelt ja osavalt.Meieni see lihtsalt ei jõua.Metaani ja muud sellist nad ju ei võta, see lihtsalt ei ole sellise kaliibriga meestele.
  4. Söögiplaan??

    no kui nii palju eti viitsi et panna on nädala söögiplaan siia, siis proovige kasvõi päevane??? Olen 19 aastane ja olen trenni teinud u. 3 aastat sellest 1 aasta juba korralikumalt, neli korda nädalas, igat lihasguppi 4 korda 3 nädala jooksul, igale lihasgrupile iga trenn 2-3 harjutust, kui pole eriti oma tulemustega rahul??? kas äki keegi oskaks aitada, eriti tahaks saada suuremat bicepsi aga see ei tule kuidagi välja-söön ka Potein No.1-e???Kõik nõuanded on teretulnud!
  5. Tervitus. Kas dieeti pidades (õigemini tagasihoidlik dieet tervislikult toitudes) aitab paremaid tulemusi saada ka samaaegselt rasvapõletaja tarbimine? Hetkel ei ole võimalust saalis aeroobset tegemas käia, kuid katsun muidu aktiivsemalt liikuda. Et kas on mõtet dieeti rasvapõletajaga kombineerida või ei anna see mingit tulemust? Asjalikele vastajatele suured tänud! Pets
  6. dr. Zook

    Tere Dr. Zook, kas saaks Sinu mailiaadressi? Tahaks veidi nõu pidada.
×