Jump to content

Stage6r

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Stage6r

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 11.09.1993
  1. Kõhulihaste välja toomine.

    "Võimalikult palju" alla ma mõtlesin seda,et toidueelistustest ettepoole tuua,mitte seda,et 24/7 ajada neid näost sisse Kuna elan maal,siis pole lähedal ühtegi jõusaali
  2. Kõhulihaste välja toomine.

    Infoks seda kaa veel,et vanust 14,pikkus 190cm ja kaal 75kilo.
  3. Kõhulihaste välja toomine.

    Kõhu peal on väga õrn rasvakiht...pigem võiks öelda,et kõht on sile.. Olen lugenud neid toitumise värke(olen maapoiss) ja ei kavatse küll mingeid valgupulbreid sisse ajama hakata vaid ikka inimese moodi hakkama saada.. Kuidas normaalne toitumine välja võiks näha ilma nende igasuguste pulbriteta? Kindlasti igasugused krõpsusöömised ära jätta ja võimalikult palju musta leiba,kartulit ja liha?? rasva kaotamiseks sõita palju rattaga ja käia pikemaid maid kõndimas?
  4. Kõhulihaste välja toomine.

    Kui palju oleks mõistlik teha kõhulihastele trenni,et nad välja tuua(six päk nagu öeldakse) Ntx iga hommik ja õhtu 100kõhulihast ehk siis päevapeale ca 200tükki?
  5. Enesekaitse/võitluskunstid pärnus.

    Nonii...Sai siis ära käidud ja väga hea mulje jäi asjast... hetkel jään kindlalt sinna karate'sse! Treener on mõnus ja seltskond on hea Ainuke asi mis on on see,et õlad hakkavad jõle ruttu valutama
  6. Enesekaitse/võitluskunstid pärnus.

    Hmm...No elame-näeme..Homme käin läbi,vaatan üle selle teema ja arvatavasti neljap juba tõsisemalt kaasa tegema.
  7. Enesekaitse/võitluskunstid pärnus.

    Esmatähtis on siiski enesekaitse ja füüsilise vormi taastamine/hoidmine...
  8. Enesekaitse/võitluskunstid pärnus.

    Sai siis vaadatud/helistatud ja lõppkokkuvõtteks valitud corpore karateklubi kasuks. Ehk oskab keegi mulle veel anda informatiivseid aadresse Shotokan karate kohta...Soovitati uurida kuna ikkagi liitun nagu veerandi aasta pealt.
  9. Enesekaitse/võitluskunstid pärnus.

    Eesmärk oleks vast põhiline,et saaks füüsilist vormi korras hoida ja enesekaitse.Ehk siis sellise hobina,et oleks tegevust ja samas ka,et praktikas tuleks kasuks kui kunagi vaja.Võistlustele eriti ei tõmba..
  10. Enesekaitse/võitluskunstid pärnus.

    Üldinfoks lisaks juurde,et Vanust 14,pikkust 189..Rinnalt tuleb ainult 45kg ja lõuga tuleb aint 1 kord kehakaalu 75kilo
  11. Enesekaitse/võitluskunstid pärnus.

    Njah..Aeg on ka normaalne.Tuleb vast paar korda tutvumas käia ja siis mõelda.
  12. Enesekaitse/võitluskunstid pärnus.

    hmm...Sellekohta võib öelda,et ma ei jääks siis vast ellu..Viimasel ajal suht tugitoolile tõmband
  13. Enesekaitse/võitluskunstid pärnus.

    Ega mind ennast on ka see capoeira ligi tõmmand,sest see paistab väga chill asi olevad,aga seal on rohkem nagu selline elustiil ja show. Kuigi süveneda tahaks rohkem enesekaitsele.
  14. Enesekaitse/võitluskunstid pärnus.

    Tean seda Et muidu millist ala ise soovitate??
  15. Niisiis.Olen 14aastane poiss Pärnust ja oleks soov siis liituda mõne Enesekaitse/võitluskunsti treeninguga. Ise olen vaadanud taekwon-do'd, aga seal paistab,et praktikas enesekaitsest palju välja vast ei tule??Et ainult nagu jalgadega teema seal paistab olevat. Siis olen vaadanud ka karate poole,aga kuskil pole pärnus mingist karate värkidest kirjas.Ekf'i kodulehel ei tule treeningute leht lahti :/. Veel olen uurinud ka MMA'd millest on siiani kõike kõige paremat räägitud...Et see pidavat perf. ala olema.Aga kus pärnus selline asi toimub ja kust kontakte leiaks? Veel avastasin sellise asja nagu Capoeira.Kuigi see tundub kõige ebapraktiliseim,kujult paistab jällegi väga chill niipalju kui olen lugend ja youtubest vaatand. Oskate äkki midagi soovitada/pakkuda..
×