Jump to content

madisr

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

madisr

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 05.11.1988
  1. Sõudmine sõudeergomeetriga

    Mina nt teen enne jõusaali 500m. Midagi 1.40 algusesse ja siis on hea soe sees. Lõpetades tõmban tühjaks 1000m
  2. Paha hakkas.

    Massi juua peale trenni on palju normaalsem. Alustuseks vast piisabki kui ainult peale trenni jood. Manustades enne trenni peak s väike seedimisaeg ka olema enne treeningule asumist. Kreatiini kogus peaks ikka 3x väiksem olema ja kui võtta seda suurel hulgal vedelikuga, võib kõhust lahti minna. 5g kreatiinile- klaas jooki vast (soovitatavalt viinamarjamahl). Igatahes edu! Loodan leidsite probleemile lahenduse.
  3. Oleks mul mõtet midagi kasutada?

    Olen spordiga tegelenud aastaid. Kunagi sai 3 aastat jalgpalli mängitud, siis oli kergejõustik 5 aastat (mõlemaid 3x nädalas). Nüüd tegelen tõsiselt saalihokiga, käin 2x nädalas jõusaalis ja 2x teen aeroobset trenni (jooksen u 5km). Jõusaalijõmm pole, st kaua käinud ei ole ja ega kulturistiks saamine polegi minu eesmärk. Toitumine on ok, mingeid erikavasid ei jälgi aga 4 toidukorra seas on kindlasti 2 sooja toidu vooru. Kuna olen küllaltki pikk: 189cm ja kaalun vaid 69kg, siis sooviks u 10kg jagu massi juurde. Terv, Madis
  4. Oleks mul mõtet midagi kasutada?

    Tere, Mul on selline küsimus, et kas massi andvaid tooteid on võib tulusalt kasutada muudel spordialadel peale treeningut või massi effektiivne mõju leiab aset vaid siis kui käia regulaarselt jõusaalis? Tänud!
×