Jump to content

Henritamm

Kasutajad
  • Sisu loend

    219
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Henritamm

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 28.06.1992
  1. Algaja

    Mina soovitaks Sinul siiski hommikuti süüa, kuna olen kuulnud, et see on päeva kõige tähtsaim söögikord. Hommikul, lõuna ajal koolis, peale kooli ja õhtul. Vähemalt nii oleks piisav süüa. Ja kui sa tahad lihasmassi kasvatada, siis hakka jõusaalis käima. Muidu on seda raske saavutada ja noh, toiduga seda ei kasvata ju ainult. Jooksmise kohta ei oska aidata, aga arvan, et iga päev on natuke palju.
  2. kõhulihased.

    Noo, kui sa sinna väga palju suhkrut paned, siis saad sa palju süsivesikuid ju, mis omakorda soodustavad rohkel tarbimisel rasvumist. Aga tass päevas peaks olema ennem kasulik, kui kahjulik. Ee, mille treenimisest sa räägid praegu?
  3. kõhulihased.

    Minu soovitus oleks, et mitte jälgida nende söömist vaid loobuda nende söömisest.
  4. Nordic Championships Iceland 2008 - Pictures+Comments

    Palju õnne Imrele ja Otile.
  5. Minugi poolt jõudu ja jaksu Argole. Et siis saates kaugele jõuaks.
  6. Ei suutnud naeru pidada..

    Need naised suudavad oma rindade suurust muuta. Aga jah, vaatepilt on ikka päris jube! Minu pea ka seda ei võta, et kuidas sellist asja saab teha.
  7. 2 küsimust toitumise kohta

    Kui algajana alustada trennitegemist, siis tuleb lihasmass alguses üpris kiirelt...Mida edasi treenid, seda aeglasemini hakkab lihasmass tulema. Kuid, kas just 3 kuuga tervelt 10kg lihasmassi juurde saab..Seda ei oska öelda.
  8. Tervislik toit a la teleturg

    Maitse üle ei saa vaielda.
  9. Koti treening - valu käes

    Kui kotikindad ja poksikindad on samad, siis tunduks nagu ta ei kasuta neidki. Edit: "Oskate öelda, millest selline valu ja kas peaks kotikindad ostma ? Äkki poksib käpikutega?
  10. Alkohol

    Mis sa arvad, et kõik, kes joovad kangemat alkoholi, kui õlu, on kohe lällavad ja räuskavad jotad? Nendeks on võibolla mõned tänapäeva noored.KUid siiski saab ju ka juua omas kodus väikeses seltskonnaga. Visata nalju ja veeta niisama koos juues. Minu arust pole midagi halba selles, kui inimesed joovad. Lihtsalt piiri tuleb osata pidada.
  11. Värske:)

    Üritan ikka iga söögikorra kõrvale midagi rohelist süüa. Kasvuhoone ka kodus olemas.
  12. Palju õnne Rapur!!!

    Palju õnne ka minu poolt.
  13. Jalgrataste reklaam

    Hehe. Ma alles nüüd märkasin, et seal see reklaam.
  14. Millest tekib luksumine?

    Need peaks olema gaasid, mis tulevad suu kaudu välja.
  15. Musklit

    Aga sa sirvi siin foorumis ringi ja loe artikleid. Siin on päris palju teemasid, milles räägitakse toitumisest. Usu mind, sa saad palju tarkust juurde.
×