Jump to content

ras-

Kasutajad
  • Sisu loend

    180
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

ras-

  • Tase
    Kasutaja
  1. energijajook

    energiajoogil pigem hea maitse.. mõju kohaselt sai folgil joodud ära 2 Starterit ja, 2 starterit tarbinud inimest jäid kohevarsti magama.. minul tekitab igaljuhul uimasust.
  2. HIIT, intervalltreening

    näit TAKU hiit http://www.trainforstrength.com/Endurance1.shtml Phase 1: Weeks 1 & 2: 4 X 90 seconds work + 90 seconds recovery. Weeks 3 & 4: 5 X 60 seconds work + 60 seconds recovery. Phase 2: Weeks 5 & 6: 6 X 45 seconds work + 30 seconds recovery. Weeks 7 & 8: 7 X 30 Seconds work + 20 seconds recovery. Phase 3: Weeks 9 & 10: 8 X 20 seconds work + 10 seconds recovery. Weeks 11 & 12: 10 X 20 seconds work + 10 seconds recovery.
  3. probleem ebaproprotsionaalsete õlgadega

    sellepärast visataksegi oda ja heidetakse ketast mõlema käega.
  4. Kergejõustik + jõusaal

    1. konsulteeri oma treeneriga 2. see, et kas sa oled suur või väike ja milline on kasutegur sõltub täielikult sinu alast. Sprinteri ja odaviskajana oli jõusaal põhiprogrammis sees just baasharjutuste koha pealt, mis hõlmasid siis põhiliselt : kangi tõukamised üles seistes, rebimised/clean and jerk, kükid/hüppega kükid, käärkükid, jõutõmme, sangpommi swing/snatch ja ka rinnalt surumine. Hetkel sellest kavast rohkem ei meenu, kuid peale seda kui sai see programmi sisse lülitatud, kasvasid tulemused märgatavalt mõlemas alas. Ning ma olen näinud VÄGA suuri sprintereid, kes lausa lendavad, its all about power and explosiveness. ras. edit: koixi blogis oli vist miski plahvatustreeningu kava: http://krxtraining.blogspot.com/
  5. UFC 99

    Sick, sick card. Rich Franklin vs Wanderlei Wand on nüüd küll juba vana, kuid dana white video blogist tundus, et ta on rohkem valmis, kui kunagi varem, nii et wand by TKO. TO MEE: jah, nad otsustasid mingi aeg peale nendevahelist fighti, et treenivad koos. Cheick Kongo by KO Mike Swick vs Ben Ei teagi öelda miskit, ehk suudab Swick näidata oma super poksi =) Davis vs Hardy, Davis by TKO Fisher vs Uno Fisheri fänn juba tükk aega olnud, nii, et erapooletult seda ei näe. Crocop võtab selle Fighti loodetavasti ära. Kuigi UFC HW on niiiiiiiii õhuke. Ehk aitab seda täiendada sügisel tuleb Heaweight TUF season 10
  6. mõtleme ka siis mõne *judos sai hooaja lõppedes kukutud täpselt õla peale, mis tingis siis väikese nihestuse *kunagi liiga innukalt spagaati tehes suutsin ära rebestada reie tagalihase *noorena nõrkade luude tõttu suutsin ära mõrastada peale pöialde kõik sõrmed *kergejõustikus topispalli loopides astusin ebatasasuse peale ja pöid väändus välja, sellest tulenevalt jalg kipsis Siiski jäid kõik vigastused aega, mil olin noorem. Nüüd pole mitu aastat ühtki vigastust. Ainus asi mis painab on krooniline sääreluuümbrise põletik.
  7. Poksikoti ost

    budopunktist sai 1000kr-ga soetatud 30kg-ne kott Falco... kunstnahk ja juba teist aastat elutseb korralikult.
  8. eesti keelne tõlge asjale: http://sport.postimees.ee/?id=120954
  9. UFC 98

    1) Rashad ftw. Usun, et Rashad suudab tema sellest unorthodox strikingust läbi vaadata ja seal see ka ära lõpetada. 2) Hughes on vaikselt vanaks saanud, kuid usun siiski, et serrast talle vastast pole. KO over GSP oli suht lucky ja seetõttu teda kuskile top meeste ranki toppida on naeruväärne. Kuid mõlemad mehed said lõpuks selle fighti ja seetõttu hea meel =) 5) pole õrna aimugi, kes võiks. Loodan, et Sherk. Kuid kuna mõlemad kohtunike otsusteni viimasel ajal välja läinud, siis on tunne, et see toimub taas. 9) Soszynski 11). Kaplan oli mingi hooaja TUF-st?
  10. Maailma tugevaima mehe õla treening.

    maruisz alati suht fit olnud. Millest see tuleneb, et suurem osa rammumeestest on tiba turskemad/tüsedamad?.
  11. miks kuulatakse üksi trenni tehes muusikat?

    mm.. ükspäev joostes kogu aja üks vares tappis teist varest (hääle järgi). Ja tõesti, "muusikat" kuulates unustad jooksu ja oledki ninali
  12. Rendimaja

    uuri näiteks: http://oxforell.ee/ mõnus hubane paik.
  13. tjah ega selle otsinguga on ka siin sedasi, et enne pead läbi tuhande SPAM teema käima, kui miskit mõistlikku leiad.
  14. magamine peale söömist

    brilliantsed vastused , ehk siis proovin mõlemat.
  15. magamine peale söömist

    üldiselt läheb lõunaks riis sinna hulka kana/kala jne. Aga point oli selles, et kuna ma NII või NAA jään magama, et kas ajastan söögikorra enne uinakut või pärast? On sellel vahet?
×