Jump to content

Chris

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Chris

  • Tase
    Vaatleja
  1. Toidulisandid

    Küsimus siis selline, et millist toidulisandit võiks/peaks kasutama hakkama? Olen kuu aega 3x nädalas jõusaalis käinud, kuid massi lisamiseks ja lihaste kasvatamiseks on plaanis toidulisandit hakata kasutama, kuid ei tea milline oleks kõige õigem ja efektiivsem. Olen 19a. 188cm ja 85kg...Jään huviga ootama.......Aitäh!
  2. Tere. Selline jutt, et teen trenni treeningkava alusel, kuid kas harjutuste järjekord on tähtis? Kava järgi on rinnalt surumine esimesena, kuid ma olen teinud surumist kolmanda harjutusena...Loodan, et selline harjutuste järjekorra improviseerimine kahju ei tee. Ette tänades, Chris
  3. Hakkasin sel aastal korralikult jõusaalis käima(3 x) nädalas, kuid järsku ilmnes üks probleem. Nimelt ükskord lõi peale kangi surumise teist seeriat kuklasse tugev valu pingutasin ikka edasi, kuid järgmise harjutuse ajal valu ei kadunud...sama lugu oli ka jalatrenni päeval. Jälle peale esimese jalaharjutuse teist seeriat hakkas pea valutama. Raskused ei olnud kummagil juhul eriti rasked ja kuna on olemas ka eelnev jõusaali kogeumus, siis ei tohiks asi olla liigses pingutamises...Äkki keegi oskab mingit head nõu anda...ei tahaks kuidagi treenimist katki jätta. Ette tänades, Chris.
×