Jump to content

screwdriver

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

screwdriver

  • Tase
    Algaja
  1. Ujumine: õlad ja selg

    Tänud!
  2. Ujumine: õlad ja selg

    Piisavalt koorman lihaseid. Kava on kogenenud treenerilt. Jaksan ujuda. Kas minu küsimus oli ebaselge?
  3. Ujumine: õlad ja selg

    teen saalis korralikult trenni (ca 6 erinevat harjutust) ja jõuan ujuda ka. Vastake mu esimeses postis olevale küsimusele parem.
  4. Ujumine: õlad ja selg

    Kilomeetrit liblikat üksi ei kannata. 2 otsa lblikat, 4 konna, 2 krooli, 4 konna, jne ... puhkan siis kui tunnen et vaja. Mis sa soovitad või millele tähelepanu üritad juhtida?
  5. Ujumine: õlad ja selg

    Tere, Olen 2 aastat saalis trenni teinud, hetkel lisasin saalile ka ujumise, saalis käin 3x (E: rind,triitsepts K:selg,biits R: jalad,õlad). Pärast saali ujun 500-700m konna,krooli ja liblikat. Milliseid lihaseid selline trenniviis kõige rohkem arendab ja kas siin on vajadust midagi ümber teha?
  6. Koti treening - valu käes

    Oskab keegi kommenteerida, kas nendest kinnastest võib olla abi mul, kui löögitehnika vale http://www.bodybuilding.com/store/gl/wwbg.html või oskate midagi paremat selleks puhuks soovitada?
  7. Koti treening - valu käes

    Tänud asjalike kommentaaride eest teile.
  8. Koti treening - valu käes

    Tänud jrx. Proovin tähelepanu löögi ajal pöörata tehnikale ning muuta ka löögi piirkonda kotil - loodetavasti olukord paraneb.
  9. Koti treening - valu käes

    Ootan asjalikumaid vastuseid või küsimusi, mis viiksid probleemi lahenemiseni - kui neid pole võib teema lukku panna.
  10. Koti treening - valu käes

    Seon küll. Olen ise üritanud lahendust leida netist, asi mis olen leidnud ja võiks valu põhjustajaks olla on see, et löön kotti suhteliselt kõrgele, enda näo kohale, mille tõttu võib ka käsi valesse asendisse minna. Siit videost tundub, et õigem oleks lüüa rinna ja õlgade piirkonda kotil. http://www.youtube.com/watch?v=EbUEM8kENXQ...feature=related
  11. Koti treening - valu käes

    Aidake seda viimast venda ka.
  12. Koti treening - valu käes

    Olen paremakäeline, pärast intensiivset koti trenni vahest käsi valutab ning pärast 3-4päeva annab tunda, just randme juurest ulna luu algusest: Kui valu kaob ja uuesti trenni teha, kordub kõik. kotti taon 12oz kinnastega. Oskate öelda, millest selline valu ja kas peaks kotikindad ostma ?
  13. Olen võibolla ise asjast valesti aru saanud, kuid olen seni teadnud, et kui plaaniks lihase ja massi kasvatamine, siis aeroobne sport siin väga ei abista. Nädalas teen 4-5 korda lihastele saalis trenni ning päevane vajalik kalorihulk eesmärk-kaaluni jõudmiseks on ~3500 kalorit. Nädalas 2 korda teen ka aeroobset trenni millega kulutab 400 kcal umbes. Kui soovin kaalus siiski juurde võtta ja ka aeroobset sporti teha, kas nendel päevadel kui aeroobset trenni teen piisab sellest kui söön kaotatud kalorid tagasi, et siis nendel päevadel suurendada päevane kalorihulk 3900kcal peale ?
  14. Biitsepsid erinevad

    mida silmas pead?
  15. Biitsepsid erinevad

    Tänud teile nõu eest !
×