Jump to content

Rainer

Kasutajad
  • Sisu loend

    38
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Postitused posted by Rainer


  1. Mis võib olla põhjuseks, kui treenides suure koormusega lööb kuklasse valu, mis läheb peale minutilist puhkust ära ja tuleb uuesti tagasi kui kõvasti pingutad. Aga valu tuleb ainult surte lihasgruppide tegemisel-rinnalihas(surumine horisontaal pingil) ja biitseps. Kas võib tegu olla ületreeninguga või ei?


  2. Kui pika vahega tundides, peaks manustama valku? Et siis kui kiiresti jõuab organism töödelda ühe valgu portsioni(umbes 30-40Grammi)? Ning siis veel kui pikk vahe oleks hea ,treenides, seeriate vaheline paus, kas 1 min on normaalne või liiga lühike?


  3. Proteiini väärtuslikuma osa moodustab valk. Valk on iga raku pōhikomponent ehk siis valku on sul vaja selleks et lihased kasvada saaksid ja kreatiini ülesanne on varustada meie keha energiaga, mille abil siis sa effektivset trenni jõuad teha. Kuna tavatoidust ei saa võibolla nii palju seda energiat kätte, siis kasutatakse kreatiini !


  4. Tõnul õige jutt. Kuidas saab selline inimene nagu Marek Kalmus ennast proffide sekka lugeda, kui hakkab mingis foorumis teavitama, et on kasutanud keelatud aineid ja siis ka veel teiste sportlaste nimesid mustama. Kes kurat teab siin, kes on kes, igaüks võib panna enda nimeks mistahes ja keegi ei tee kindlaks kas mees räägib nyyd õiget juttu või ei. Jätke foorum rahule ja ajage oma probleemid mujal korda, rikute oma jamadega siin korraliku foorumi ära! Äitah

×