Jump to content

brainz

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

brainz

  • Tase
    Vaatleja
  1. Jama õlgadega

    See Mati Merila,traumatoloogia osakonnast ?
  2. Jama õlgadega

    Ei tea kas see on õige foorum sellise asja jaoks aga probleem selline: Mul oli u 2 kuud tagasi selline trauma,et maandusin trennis kätele ja peale seda lõi mõlemasse õlga räige valu.Nagu oleks mingi lihaserebend või õlg liigesest välja läinud.Mul on ka varem olnud niimoodi ,aga siis on u nädalaga üle läinud see.Nüüd aga siiamaani valutab,muidugi olen ma teinud siis kui tunnen,et õlad korras on,trenni,aga peale mingit kossu-või võrgumängu õlad jälle valusad.Käisin algul perearsti juures,tema ei osanud midagi öelda.Spordiarsti juures pole käinud,lootes et läheb ise üle:S.Keh.kasvatuse õpetaja soovitas minna kas Tallinnasse või Tartusse,et Pärnus ei ole sellist head arsti,kuid ei osanud arsti soovitada.Et kas keegi oskaks soovitada mingit sellist head erialaarsti?
  3. Otsin asendust paarile harjutusele

    Ei hakanud selleks uut teemat tegema,aga tahaks kahele harjutusele asendust,kuna jõusaalis pole võimalik teha neid.Esimene siis Rinnatrenazööril keskosale ( pec - tec, liblikas ) Et kas oleks võimalik teha seda kuidagi hantlitega vm.Ja kas lõuatõmbamine peaks pmst ju asendatav olema tõmmetega plokil..?Või ?
  4. Kava !

    Tegelikult ei ole
  5. Kava !

    Suvel tuli trennile väike paus sisse aga nüüd hakkasin siis uuesti jõusaalis käima. Järgin sellist kava: ]Rind Kangi surumine lamades Kangi surumine kaldpinnal Õlg Istudes kangi surumine kukla tagant Biitseps Seistes küünarvarte kõverdamine kangiga Küünarvarte kõverdamine käsikutega Triitseps Allasurumised plokil Prantsuse surumine ja kõht. Nii kolm korda nädalas(esmaspäev,kolmapäev,reede) Tahaks teada kui effektiivne selline kava on ? Kas peaks järgima hoopis mingit edasijõudnute kava vm.
  6. Proteiin+süsivesikud ?

    Ja süsivesikuid tuleb panna kaks korda rohkem ?
  7. Proteiin+süsivesikud ?

    Lugedes Hera80 arvamusi,leidsin sellise kommentaari kus oli öeldud ,et kõige vajalikum on seda tarbida peale trenni KOOS süsivesikutega.Tekkis kohe küsimus ,et kas süsivesikuid on kindlasti vaja hulka panna ja kas sellest mingi kasu ka on , lihastele ?
×