noddy
Kasutajad-
Content count
16 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout noddy
-
Rank
Algaja
- Birthday 07/03/1988
-
Sparta ja Revali surumisvõistluse tulemuse müstiline erinevus
noddy replied to tony's topic in Jõumehed
Kuusnõmmedel oli lihtsalt gripp kallale tulnud.... Gunnar kurtis enne võistlust et ei ole seda samat energiat ja särtsu sees mis enne sparta võistlust. -
Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo
noddy replied to UmbIsik's topic in Jõumehed
Olen sinuga nõus. Olen mitmeid aastaid võistlustel käinud ja ei oel seal veel selliseid imelapsi näinud:) -
kas see oli kohe esimesel korral kui surumiskangi nägid w? sagor pole enne seda kordagi kangi kätte võtnud kui 55 surus. ja ta kaalus siis vist umbes 65 kilo kanti. -
SK SPARTA lahtised meistrivõisltused lamades surumises korduste peale
noddy replied to Ott Kiivikas's topic in Jõumehed
Eks saarlased ka seekord esindatud:) -
See video on tehtud 2009 aastasees. 340 on suurim raskus mida ta hetkel proovinud on. 17 on soomes võistlused, eks näis mis seal teeb. -
Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi!
noddy replied to HyPn0se's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Mina arvan et WPC ja IPF surumist ei saa võrrelda. -
Treenin Kuressaares Salu Jaani juures
-
võistles endast vanemate vastu ka, ta ise alles noor aga võistles juunioride vastu. kus juures noorte maailma rekord on 325 kg.
-
Juunioride EM-il võisteldes sai selle tulemusega hõbemedali jõutõmbes. Kuna trikood ja muu varustus läks lennukiga reisides kaduma , võistles sagor ilmavarustuseta. Kõik sagori vastased võistlesid varustusega. Kolmaskoht tõmbas 270 ja seda varustusega.
-
kas mõtlesid kehakaalu -75 juuniorite rekordit w?
-
sai ka põltsamaal võistlustel käidud . juuniorides võisteldes kehakaal 76,2 .sai kükkitud 270, rinnalt surusin 190 ja jõutõmme 270 .kogusumma oli 730 mis andis yle 514 wilksi punkti vanust alles 19 aastat.
-
kui ma õieti mäletan surus ta kohe esimesel korral 55 kg -
see kaksada tuleb kindlalt ära:) aga kogusummas 700 kilo ....see rekord on palju magusam:)
-
siin on kilogrammid ja wilks'ipunktid segamini....kilogrammidel ei saao lla ,20 jne...saab olla minuteada ainult ,5 või sisi täiskilod..... ja raaperi kogusumma ei olnud mitte niiväike.......ja temakaalu võitjal samuti mitte....
-
Kükk on mul tõesti veidi nõrk, surumises saan vaielda...trennis olen nii mõnelgi korral 200 ja yle selle suurunud. -75 eestirekord surumises 190kg, jõutõmbes olen ise yles saanud 270 kg.......ja arvestades et kaalun 75 kg on see ju päris normaaalne. vanus on alles 19;)