Jump to content

ants16

Kasutajad
  • Sisu loend

    454
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ants16

  • Tase
    Kasutaja

Viimase Profiili Külastajad

3 739 profile views
  1. Biitsepsi ja triitsepsi "ehmatamine"

    Ise küsin, ise vastan: http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=701 Teema võib lukku panna
  2. Tervist, Lugesin kunagi ammu "artiklite" alt ühte treeningmeetodit, mis oli seotud biitsepsi ja triitsepsi trenniga. Kui ma õigesti mäletan, siis kava oli analoogne: 14x biitsa, 14x triitsa 30sek puhkus 13x biitsa , 13x triitsa 30sek puhkus ... .. .. 6x biitsa, 6x triitsa 30sek puhkus 7x biits, 7x triitsa 30sek puhkus ja ülesse tagasi.. Pmst nagu superseeriad, et teed biitsa ja triitsa, siis puhkad natuke, paned raskust suuremaks kuni 6korduseni ja siis lähed jälle üles 14x korduse peale välja.. Kui keegi leiab või teab seda artiklit, siis oleksin väga tänulik. Tänud!
  3. FITidega maksmine e-poes

    Just vaatasin et mu fitid on miinuses -575 fiti - Kuidas see võimalik on ?
  4. Vormis püsimine.

    Ainult muna ja muna.. Söö mõne muna-toidukorra asemel ntks kana/kala/kalkuni fileed + juurviljasegu ( brokkoli,oad, kaunad) Ja kui su kaloraaz on plussis siis sa suveks kuivemaks ei saa..
  5. FITidega maksmine e-poes

    Küsiks veel juurde, et kas fittidega on võimalik ka pool summast maksta, kui terve summa jaoks fitte pole? Kui jah, siis kuidas ? Ette tänades.
  6. Kõik suuremad tlna jõusaalid on varakult lahti, ja 22-23aeg lähevad kinni, pigem vaata milline lähim on ja milline kõige paremini istub. Edu!
  7. Treeningkava kohandamine

    Natuke palju harjutusi võibolla esmapilgul jah, aga need kes ütlevad, et 2-3 harjutust on piisavad siis sellega ma ei nõustuks. Olen ise ektomorf ja tegin aasta aega selliseid kavasi kus oli suurtele lihastele oli vaid 3 harjutust,sõin korralikult jms, kuid areng oli minimaalne, siis mõtlesin, et sitta kah teen parem 4-5 harjutust suurtematele lihastele ja areng hakkas toimuma, nii et see mis sobib ühele ei pruugi sobida teisele. Teemaalgatajale soovin jõudu ja jaksu selle kavaga, kuigi kergem oleks võtta mõne tuntud bodybuilder kava (neid on internetiavarustes kõvasti) ja teha selle järgi. Kui aga need "pikad" trennid sulle positiivselt ei mõju, ehk areng on väike ja tunned väsimust, siis soovitaks harjutusi ikkagi kärpida. Edu!
  8. Biitsa/triitsa päev

    Küsimus siis selles, et kui teen enamus harjutusi 4x10, siis kas piisab käte päeval 3st harjutusest biitsale ja 3st harjutusest triitsale?
  9. Pilti oleks küll huvitav vaadata.
  10. Kreatiin

    Tere! Minu esimene küsimus oleks, selline, et kui ma olen võtnud peale trenni 3-5g kreatiini (4x nädalas), siis millal tuleks teha kreatiini võtmise sisse paus ja kui pikk? Teine küsimus oleks selline, et kui ma võtan peale trenni süs+valk+krea, siis millal mul tasuks võtta massilisajat (ntx mass2?). Peale trenni pole vist väga mõtet, kui ma juba süs-krea-valku koksi joon. Ette tänades.
  11. Alaselja arendamine

    Probleem selles on jõusaalis käinud ca 2a. ja esimesed aasta aega ei teinud alaselga pea üldse. Nüüd olen vaikselt jõutõmmet tegema hakanud (ca 6kuud), kuid tunnen, et ala selg on võrreldes ülejäänud kehaga maha jäänud. Kuid seda nö. eelisarendada? Kas iga trenni lõpus teha mõned seeriad alaselga või kuidas targem oleks?
  12. Vaja keemia abi

    Suured tänud nii matjusmile kui Ailele !
  13. Vaja keemia abi

    Nii uurisin natukene ja sain sellise lahenduskäigu: KK+ÜK= 7,3mmol/dm3 7,3*5000= 36500mmol ehk. 36,5mol 36.5 * 40,08(MCa) = 1462,92g mCaCO3= 1462,92 * 100(MCo3) / 40,08 = 3650g Ei oska ainult öelda kas selline vastus ka õige on.
  14. Soovitage jõusaali

    Scala on tõesti hea, hind on normaalne, masinad uued, hantlid sobivad ilusti kätte, riietusruum ja dušš ka täitsa OK.
×