Jump to content

getone

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

getone

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kreatiin

    Kõige selle jutu peale tekkis väike hirm võtta 20g kreatiini päevas, kuid sooviks jõudu veits parandada. Mis arvate kas näiteks sellest, kui ma võtan iga päev umbes 2g kreatiini ja umbes 5g glükoosi oleks mingit kasu?
  2. Ma saan aru, et hommikul oleks pudru asemel mõtet süüa midagi valgurikast ja rasvast. Teoorias on küll kõik selge, aga mul tekib küsimus millest peaks siis koosnema hommikusöök või lõunasöök. Peaks sööma ainult liha, kodujuustu, kohupiima, muna, juustu? kas keegi võiks tuua näite mis peaks olema taldrikul hommikul ja lõunal, kuna ma saan aru, et õhtul võib süüa kõike seda, mida ma praegu olen harjunud liha kõrvale sööma ( kartul, makaron). Milliseid köögi- ja juurviljad ei sisalda palju tärklist? Veel tahaks teada millised toiduained sisaldavad küllastunud ja millised küllastamata rasvu.
  3. ülakeha venitusharjutused

    See jäi täitsa kahe silma vahele suured tänud
  4. ülakeha venitusharjutused

    Tere, äkki keegi saaks anda pildid või niisama kirjeldada, kuidas venitada enne jõusaali treeningut ülakeha lihaseid. Näiteks käsi ja selga ning rinda. jalgadega on asi selge, aga pole näinud kedagi ülakeha venitamas kuidagi, niisiis ei oska ise ka. Võiksite ka nõu anda, mis harjutustega saaks jalgu, täpsemalt reisi natukene peenemaks. Üldiselt olen vormis, aga need on suht suured.
×