Jump to content

Gasp

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Gasp

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 26.12.1977
  1. Miks siis täiskasvanud lihaseid kasvatada ei saa? Kõhulihas kasvab väga eduliselt kui seda kõvasti treenida, ka täiskasvanutel Kõhu trimmi saamine algab toitumisest aga sellest ainuüksi ei piisa, kõhtu tuleb ka palju treenida ja sinna korralik lihas kasvatada.
  2. kehamass

    peaksid ikka oma toitumise üle vaatama. Sinu päevane baasainvehetus kulutab ~1680 Kcal energiat, see on hulk, mis kulub kui sa ainult voodis siruli oleks. Kuna sa oled noor ja aktiivne, siis arvatavasti kulub kehakaalu hoidmiseks ~2600 Kcal päevas. Sa tahad kaalu suurendada, siis tuleks lisada 300-500 Kcal päevas, see teeb kokku 2900 - 3100 Kcal Kui muud moodi ei saa, siis hakka toitude pakendeid uurima ja kaloreid arvutama. Abiks koht on http://www.ampser.ee/ kus saad vaadata ka valmistoitude sisaldust. Märkuseks veel, et kui kaal tõuseb, siis peavad ka tarbitavad kalorid suurenema, muidu jääb kaal püsima. Kui kaal on tõusnud, siis kasuta seda saiti: http://www.struktuur.net/kcal.php et uuesti kalorid välja arvutada.
  3. kehamass

    Ise olin ka kunagi alakaaluline ja suitsetasin, jätsin maha ning kaal tõusis 3-4 kuuga 25 kg, seda söögiisu arvelt, mis kasvas peale suitsust loobumist. Üks soovitus on veel, tarbi vedelat toitu kui tahke sisse ei lähe, joo õhtuti liiter jogurtit näiteks.
  4. Valgu shake

    See panigi mõtlema, et kas see pakendil olev vee hulk on lihtsalt normaalse maitse saavutamiseks või on selle taga veel midagi. Mass Whey ämbril kirjas, et 25g pulbri peale 100-150ml vett, mis on poole vähem kui teistel valkudel.
  5. Valgu shake

    Tere, kuidas mõjutab valgu imendumist shake vee sisaldus. Kas piisab sellest, kui panna natuke vett, et asi oleks joodav, või imendub valk paremini kui seda juua rohke veega. Või ei oma see mingit tähtsust, peaasi, et valgu alla saab loputatud?
  6. rasva ladestumine

    aga mis saab sellest gükogeenist mis enam depoosse ei mahu? Näiteks kui sai tarbitud 1000g süsivesikuid, kas need lähevad siis rasvaks või lihtsalt väljutatakse kehast?
  7. rasva ladestumine

    trenn on ülepäeviti ja õhtul 6-7 ajal. Märgiks veel juurde ära, et olen dieeditanud nüüdseks 4 kuud ja selle ajaga kaalu langetanud 86kg pealt 73kg -le. Hämmastav on see, et ühe õhtuga võib kõhult juba paistvad lihased ära nullida. Eks edaspidi olen targem
  8. rasva ladestumine

    kas on võimalik, et õhtul tarbitud liigsed süsivesikud on hommikuks juba rasvana nahavahel? Kodune kaal on viimased kuud näidanud stabiilselt rasva 15% ringis, nüüd aga peale ühte suurt süsikatega ületõmbamist näitab sama kaal juba mõnda päeva rasva 20% ringis. Ka visuaalsel vaatlemisel on pilt muutnud.
  9. valguline toit dieedi ajal

    kui ketoosi seisund tekib süsikate ära jätmisega ja valku ei tohiks ka nagu süüa, siis ainult rasvast ju ei toitu? Kuidas oleks siis õige toituda, et ketoos püsiks? 30% rasvad, 60% valgud, 10% süsikaid?
  10. hommikul oled päevavalguses, mis tuleb tavaliselt otse, õhtul aga laes lamp põleb ja lihaste varjud rõhutavad pilti.
  11. Vanuses 25+ treeninguga alustajate areng

    Alustasin 28-selt, kaal oli siis 85 ja surumise max 80kg. Nüüd vanust 31 kaal 83 ja surumise max 120kg. Nõrgad küljed on endiselt tõmme 140kg ja kükk 130kg. Biitsepts on nende aastatega arenenud 37-selt 42 peale.
  12. Huvitav...

    http://www.cracked.com/article_15623_rippe...n-steroids.html
  13. 150?

    Tere, oleks huvitatud kavast kaal:85kg surun:115kg e-post: kewl@hot.ee Ette tänades.
  14. Vabas looduses elavad hobused söövad heina ja joovad vett.
  15. Kui valku peetakse praegu peamiseks lihaste ehitusmaterjaliks, siis Kuidas taimetoitlased enda lihased on saanud ja neid sälitavad? Näiteks võtame hobused, suured tugevad lihaselised loomad, aga elavad peamiselt ainult süsikate peal?
×