Jump to content

Samuel

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Samuel

  • Tase
    Vaatleja
  1. Aastaga vormi

    Hea küll hea küll igale ühele jääb siiski oma arvamus kuidas ta elada tahab. Pole mõtet siin vaielda mis on õige veel enam äkki kaklema minna jõusaalis ...igatahes sain oma vastuse sügisest uuesti jõusaali ja seekord kasutan ka õiget toitumist.
  2. Aastaga vormi

    Pole küll kindel kuid minuteada ikkagi on nii, et antakse lihtsalt pikendust (üks kord juba antud) ning nii võib minna kuni 27aastaseks saamiseni. Ja 190cm-ni vist aastaga ka ei viska kui just platvormkingi alla ei pane seega kõige kindlam variant on ikkagi kõva trenn
  3. Aastaga vormi

    Seda küll kuid mind ei lasta üldse arstlikust läbigi kui ma ainult 65 kaalun ja pikendust ma enam saada ei taha niiet oleks ikkagi vaja võluda see 3-5 kilo lihast aastaga.
  4. Aastaga vormi

    Tere! Probleem selline, et oleks vaja sügisest alates aastase trenniga sellisesse vormi jõuda, et kannataks ikka ajateenistusse minna ning seal ka kenasti vastu pidada. Hetkel kaalun vaid 65kg ning pikkus 185cm. Jõusaalis saaks käia 2x nädalas nagu sai juba käidud ka terve eelmise aasta siiski ei õnnestunud märgatavalt kaalu juurde võtta ehk oleks vaja süüa rohkem spetsiifilist toitu ?
×