-
Content count
970 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout Makaveli
-
Rank
Tegija
- Birthday 06/02/1989
Kontakteerumise viisid
-
Website URL
http://
Profiili informatsioon
-
-
Interests
Bodybuilding
-
2006. aastal oli rasvaprotsent kindlasti suurem kui ta praegu on.
-
Jah , mõistuse piires küll. Pudel õlut ei tee paha
-
Viimasel pildil on Victor Martinez
-
Tere kallid sõbrad! Panen üles aastase arengu pildid, esimene tehtud siis 2006. aasta juunis ja teine 2007. aasta mai lõpus. Ootan tagasisidet! 2006. 2007.
-
Selline vana teema siis Ei mäletanudki , et oleksin kunagi midagi sellist postitanud. Lähipäevadel üritan panna üles pildid, mis on tehtud 2007. aasta mai lõpus. Edu!
-
Ma tunnetan kolmandat pensionifondi
-
Eks põmmpeasid on igalpool , kes noorelt juice kasutama hakkavad aga arvan , et see on siiski USA probleem.
-
Aga näiteks võid paluda , et nad saadetava kauba väärtuseks kirjutaksid alla 22 euro.. Sellise variandiga olen saanud 2 korda maksuvabat ja 3. kord ei läinud enam nii õnneks ja maksin lõppkokkuvõttes rohkem kui Eestist ostes.
-
Mitmest teelusikast päevas hakkab õunaäädikas organismile kahjulikuks muutuma - ehk kas on tervislik võtta 1 teelusikatäis õunaäädikat pärast igat söögikorda (6-7x teeusikat päevas)?
-
Kui oled algaja soovitan sul võtta toitumis/treeningkava kas O.Kiivikalt või M.Kalmuselt. Olen suhteliselt kindel , et astud pigem ämbrisse kui kuulad "tarkade" jutte siin foorumis.
-
Kas 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone on kiireim massi lisav aine mida fitness.ee-st on võimalik osta???
Makaveli replied to Tamzy's topic in Küsi Spetsialistidelt
Kiirelt ei tule midagi , unustage ära. -
Seda video vaadates tuleb tõdeda , et aastad teevad oma töö - vorm on kannatunud korralikult.
-
Laupäeval ALFA tulemas? Ise olen ka stardis !
-
Dopinguproovide tulemused
Makaveli replied to Annika Pärtel's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Biitespsiisand Valentino väitis , et 100% IFBB proffesionaalid on kunagi steroididega kokku puutunud - kas müünud või tarbinud.