Jump to content

Täpp

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Täpp

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.12.1985
  1. Muusika

    Päris mõnna muusikavideo http://uk.youtube.com/watch?v=InZNBcJTmWs&...feature=related
  2. Milliseid jalatseid kannate?

    Roosasid tenniseid. (Northbridge - 65 EEK)
  3. Treeningu Trivia

    Mind huvitaks, kas need hormoonid vabanevad ka siis, kui lühikeste puhkepausidega teha erinevate lihasgruppide harjutusi? (näiteks surumine ja ploki allatõmbed vaheldumisi)
  4. kaal ja pikkus...

    Pikkus 179,5 cm, kaal 93 kg. Paari nädala pärast hakkan jälle jõusaalis käima ja jõuludeks loodan 100 kg kaaluda.
  5. Lemmikmuusika.

    Alustuseks üks lugu minu lemmikbändilt Emperor. Video on mingi suvaline mõttetus. sõnad Kui mingi ime tõttu see muusika peaks veel kellelegi huvi pakkuma, siis sellelt lehelt saab tasuta kuulata mõnesid albumeid. Esile tooksin Emperor - In the Nightside Eclipse ja Emperor - Anthems to the Welkin at Dusk. Veel meeldivad mulle suuremal või väiksemal määral Tartaros, Enslaved, Satyricon, Ulver, Xasthur, Arcturus, Dimmu Borgir. Panen ühe muusikavideo kah siis. Dimmu Borgir - Progenies of the great Apocalypse
  6. Jõusaalivõimalused TTÜ-s

    Alguses valid küll 2 aega nädalas, kuid tegelikult saab käia ka muudel aegadel lisaks ning mingit piirangut ei ole. Ise käisin vist umbes 35 korda treenimas 15 nädala jooksul.
  7. Jõusaalivõimalused TTÜ-s

    Ise käisin TTÜ jõusaalis kehalist kasvatust sooritamas. Hommikul kell 8 oli üsna hea trenni teha, aga päevasel ajal kippus rahvastatus üsna suureks minema. Seadmed on korralikud. Sügissemestril kavatsen jälle minna rauaga mängima.
×