Jump to content

Jultsik

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Jultsik

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.07.1977

Profiili informatsioon

  • Sugu
    m
  1. Minna Pajulahti- Finland Fitness

    lemmik:)
  2. PALJU ÕNNE Aktivist!

    Südamlikud õnnesoovid!
  3. Minna Pajulahti- Finland Fitness

    väga armas ja ilus tüdruk, mitte ainult piltidel, vaid ka tavaelus
  4. Mölleri kalamaksaõli

    proovi sidrunimaitselist õli, täiesti joodav
  5. Õies, mis pole veel puhkenud, tähes, mis pole veel süttinud, töös, mis veel tegemata, öös, mis veel olemata, oodaku sind sinu õnn!
  6. Palju õnne Rapur!!!

    Sõbrake, palju õnne!
  7. Palju õnne M.M.!!!!

    Palju õnne ja jätku jäätisele!!!!
  8. SÜNNIPÄEVAÕNNITLUSED MAREK KALMUSELE!

    Soovin, et elu oleks lilli täis, öö oleks õnne täis, päevad oleks päikest täis ja süda oleks särtsu täis. Palju õnne kallis sõber!
  9. Retsept - sefiiri valmistamine

    Fitness Rafaello Koostis 2 munavalget 120 g suhkrut 100 g kookoshelbeid Valmistamine Vahusta munavalged pehmeks vahuks, siis lisa vähehaaval edasi vahustades suhkur. Sega juurde kookoshelbed. Tõsta lusikaga või suru kondiitripritsiga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 140-kraadises ahjus 1-1,5 tundi, kuni beseed on täielikult kuivanud.
  10. Retsept - sefiiri valmistamine

    varsti pole vaja trenni ka minna, klopid oma kalorid maha :DDDDD
  11. Sefiir Valmistusained 2 munavalget 5 sl suhkrut 3 sl kanget mahla või 2 munavalget 5 sl suhkrut 3 sl vett 1/4-1/2 tl sidrunhapet Valmistusviis 1. Keeda suhkrust ja mahlast või veest, sidrunhappest ja suhkrust siirup. 2. Vahusta munavalged. Vahustamise ajal lisa vähehaaval keev siirup ja vahusta tihkeks vahuks. Hüva nõu: Sefiirile tugevama värvuse andmiseks võid kasutada ka toiduvärve. Jube lihtne teha. Suhkru saab asendada suhkruasendaja vastu , värvi annad värskete marjadega, näiteks mustikad
  12. Kodujuustu-paprika muffinid

    Proovige parem seda: Õnneliku päeva retsept: 1 tass sõbralikkust 2 spl mõistust 4 tl aega 4 tl heatahtlikkust 1 peotäis siirust 1 viil huumorimeelt Mõõda sõnu täpselt, lisa mõistmist. Hinda aega ja ära unusta heatahtlikkust. Soojenda südamlikkuse tulel. Saadud aega hoia soojas, lisaks olgu alati huumorimeel. Maitsesta eluvürtsiga. Serveeri individuaalsete portsjonitena!
  13. fitnessi.ee tantsulõvid

    http://www.elfyourself.com/?id=1501531493
  14. Proovige ka :)

    http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI
  15. Täna saab 26-AASTASEKS meie suur tuleviku lootus IVO PÄRLE Tema karjäär sai alguse kevadel EKV 2007, kus võitis juba oma esimesed tiitlid, nimelt Klassikalises Kulturismis Mehed -70kg 1. koht ning MEHED ABSOLUUT´is 4. koht. Palju õnne kallis sõber!
×