Jump to content

Troll

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Troll

  • Tase
    Algaja
  1. Täpsustad äkki milles keegi Joker Eesti tipp on?
  2. Valk ja areng

    Üldiselt kui võimlik jäta üldse valgupulbrid kasutamata. Tavatoit on ikka parim. Olen ka üle 10 aasta järjepidevalt trenni teinud, see aasta esimest korda proovisin kaalulangetuse ajal valgujoogi täiesti välja jätta, tõesti ei märka mitte ühtegi muutust taastumises. Tähtis on lihtsalt õigel ajal piisavalt süüa. Olen joonud igasugu erinevaid supervalke ja pole mina veel tundnud et mingit vahet oleks ka jood seda või teist pulbrit.
  3. Kalmuse eetrikeeld

    Kuidas sa seda promo mis mitte roosas foorumis toimub siis nimetaksid? Pole seal veel müügil olnud asja mis räigelt ei laksaks Ja imelikult hästi toimivad need inimestel kes sellest otsest kasu saavad.
  4. Vadak + kaseiin vs vadakuvalgu isolaat

    Vastavalt uuringule on vadak+kaseiin peale trenni lihasmassi arenguks parem kui vadak+BCAA+Glutamine. Loe siit: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16937979
  5. Vadakuvalkude erinevus

    Siin üks link kus ka teemat arutatud: http://forums.rxmuscle.com/showthread.php?...ate+concentrate Wikis kirjutab lingil http://en.wikipedia.org/wiki/Biological_value Critics have pointed to research that indicates that because whey protein isolate is digested so quickly it may in fact enter the bloodstream and be converted into carbohydrates through a process called gluconeogenesis much more rapidly than was previously thought possible, so while amino acid concentrations increased with whey it was discovered that oxidation rates also increased and a steady-state metabolism, a process where there is no change in overall protein balance, is created.[18] They claim that when the human body consumes whey protein it is absorbed so rapidly that most of it is sent to the liver for oxidation. Hence they believe the reason so much is retained is that it is used for energy production not protein synthesis. This would bring into question whether the method defines which proteins are more biologically utilizable. Usun ise ka et isolaat on mingil määral parem, küsimus milline oleks hinnavahe et seda osta tasuks:) Fakt on see et müüjatel on seda kasulikum müüa ja nende promo ei maksa kuulata:) Ps. Ise kasutan üldse valku kus 70% valgust on vadaku isolaat ja 30% kaseiin.
  6. Vadakuvalkude erinevus

    Ei suutnud leida ühtegi uuringut niimoodi, üldjuhul kõik info kuidagi tootjate/müüjatega seotud.
  7. Vadakuvalkude erinevus

    On see kuskil tõestatud ka või on selle kohta avalikke uuringuid? Või on see kuksilt maha copytud või lihtsalt oma järeldus tehtud? Äkki kehale hoopis ei meeldi need väiksemad aminogrupid?
  8. Vadakuvalkude erinevus

    Ok, ei tea palju see 1 gramm rasva rohkem annuse (ka isolaadis on rasva) kohta seda imendumist siis mõjutab? Oletame et on 100% puhas isolaat ja 100% puhas kontsentraat, kas on kuidagi ära tõestatud nende effektiivsuse vahe?
  9. Oskab keegi vastata küsimusele kui suur vahe on tegelikult vadakuvalgu kontsentraadi ja isolaadi vahel? Ei ole ise suutnud kuskilt leida adekvaatset vastust kas ka tegelikult ja siis kui palju isolaat on kontsetraadist parem. Hinnavahe neil 1,6x (ei viitsinud valgu sisaldusi vaadata, see tõenäoliselt teeb hinnavahe natuke väiksemaks). Tootmises neil töenäoliselt suurt hinnavahet pole.
  10. treeningstaazi 3a siis vahepeal 5a paus ja nüüd 4kuud jõunäitajad hakkavad juba peaaegu taastuma endisega surumine 125-130kg, kükk 4x5 150kg ja umbes nii ka jõutõmme st. surimisi ja tõmbeid on tehtud küll, ning massi ka mingil määral on. probleem ikka milleski muus.
  11. minu puhul on see valu väga väike ja see probleem on olnud kogu tedliku aja mil olen treeninud st. arvan et koguaeg olnud aga enne treeningutega alustamist lihtsalt ei pannud seda tähelegi.
  12. Oen natuke nõutu triitsepsi treenimisel kuna küünarliiges ei võimalda harjutusi sooritada täis amplituudiga. Probleem nimelt selles, et kui käsi on 90 kraadise nurga all, siis katsudes küünarnukki sisemiselt küljelt on tunda kuidas küünarnuki alumiselt küljelt tuleb nagu üle luu midagi küünarnuki siseküljele ja kätt sirutades läheb tagasi luu taha. Jutt väga keeruline, loodan et oli mõistetav. See segab täisamplituudiga triitsepsi harjutuste sooritamist, on ebameeldiv, natuke valus ja tekib selle punkti ületamisel nagu nõrkusemoment. Mismoodi võiks triitsepsi treeningud välja näha näiteks 3-4 eri harjutuse sooritamisel, kas teha osad harjutused ainult kasutades harjutuse esimest faasi ja teised nii, et kasutada ainult viimast faasi. abi oleks oodatud!
×