Jump to content

topgirl17

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

topgirl17

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 02.02.1989
  1. Jalgrattaga sõitmine

    tegelt ma lohutan sind sellega et see mitu tundi sa sõidad ei mängi mingit rolli,ma olen 3kuud igapäev sõitnud rattaga pidevalt ja minu päevane kilomentraaz on mingine 20-30km! ja kuuga võtab alla 3-5kg.oleneb kuidas sõidad,mina olen juuli kuuga 3kg alla võtnud:) aga ma ka ei söö mingeid mäki tooteid ega aja krõpse suust alla,seega toitumine mängib ka rolli,sina noor ja vaevalt et suudad magusat loobuda:) parem sõida oma lõbuks mitte alla võtmise eesmärgil , sa pole nagunii ka ülekaalus niiet kasva kasvavale noorele ei ole hea nn"dieet".
  2. jalgratas

    tere! et siis kes harrastab rattasõitu? kas keegi oskab õelda et kas ratta sõiduga saab reisi väiksemaks? kellel on kogemusi ma käin jooskmas ka niipalju kui põlv lubab(kõhreopil käisin) aga kuna ma ratsasportlane ka sis on rattasõit mu lemmik et ratta sõit pidi efektiivne olema siis mõtlesin et kui tihti ja kaua peaks rattaga sõitma kui tahan alla võtta?
  3. Coca-Cola Zero ja Light

    ämm ma vist pean hakka vähem cocat tarbima sattusin sõltuvusse,millest on raske üle saada aga peale nende textide lugemist hakkan tervislikku aint jooma
×