Jump to content

Marcu

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Marcu

  • Tase
    Algaja
  1. lihaseid peaks põletama ikka anaeroobne tegvus näiteks jalgpall. Minuteada teevad ka kulturistidaeroobset treeningut valmistudes võistlusteks. Vevalt nad seda teeksid kui see lihaseid põletab.
  2. Tänud vastuste eest. Idee on kaalust alla võtta, et siis kus rasvast vabanetud hakata lihast kasvatama. Olen proovinud ka nii, et hakkan kohe jõutreeninguga peale ja loodan samas rasva põlemist kuid tulemusetult. Jõusaali treeningust ca 1 tunnist on mu pulss rasvapõletus vahemikus ca 5% treeningu ajast. Kui teen aeroobset näiteks jooksen on see protsent 95. Järelikult, et aeroobne trenn oleks effektiivene tuleks mitte juua sheiki pelae jõutrenni. Jõutrenni teen lihtsalt selle pärast, et lihased natukenegi kasvaksid selle aeroobse treeningu perioodil. Hiljem kui pühendun ainult lihaskasvule jätan aeroobset osa vähemaks.
  3. Palju on juttu olnud, et kõige parem on aeroobne treening teha peale jõusaali trenni. Ise plaanikski peale saali trenni teha ca 70 min jooksu või ratast. Küsimus selline, et kas vahepeal (jõu ja aeroobse vahel) peaks jooma ka mingi valgusheigi vms, et lihased saaks jõutreeningujärgse valguvajaduse kätte või võib seda teha kogu trenni lõpus.
  4. velotrenazhöör?

    Tunturi müüb ka laias valikus ergomeetreid. Natuke inffi leiad siit http://www.hot.ee/sporter/tunturi/TunturiVelo.html
  5. Küsimus?

    Loogiline oleks et see tasu on ikka ühe tellimuse pealt ja kui tellid eriti palju (suure summa eest) siis tuuakse äkki üldse niisama ära.
  6. trenn peale puhkust

    Ma panin ka kohe peale 3 kuust pausi samade raskustega edasi millega pooleli jäi Peale seda panin 3 päeva fastum geli et käed üldse liikuma saada. Isiklikult soovitan alguses kergemate raskustega lihased uuesti koormusega ära nö soojaks teha.
  7. uued tuuled

    Tänud vastuste eest aj edu
  8. uued tuuled

    Müned küsimused: 1. Kas voorum peab kindlasti olema roosa 2. Kui te viite foorumi eraldi lehele siis avalehe külastatavus ju langeb ja seal olevad reklaamid, tähelepanekud jms ei jõua külastajateni. Paljud ju ainult foorumis käivadki. 3. Kas vanad foorumid jääad ikka kättesaadavaks (seal meeletult kasulikku inffi ju) 4. Kuna tegite eraldi foorumid Küsi ... siis võib juhtuda, et kõik küsimused just sinna esitataksegi ning selline üldine diskusioon kaob ära. Soovi edu lehe arendamisel ja loodan et lõpptulemus saab parem kui enne.
  9. Sörk ja jõusaal!

    mõtlesin teise aeroobse all anaeroobset sry
  10. Sörk ja jõusaal!

    Oled väga õigel teel kui teed just nimelt sörkjooksu ehk aeroobset treeningut ja 3 x nädalas aeroobset siis kui organism saab piisavalt valku on kõik ok. Muidugi ei näe saa lihaskasvu rasva arvelt sa muutud väiksemaks kiiremini kui lihas suuremaks aga perspektiivis oled üllatunud kui rasva saab maha ja all on treenitud lihas. Jõudu
  11. Mis parim tee maha võtmiseks?

    Kuna inimene küsis mida teha, et kaalus maksimaalselt alla võtta, mitte seda, kes mis klassis võistleb või kuidas oma potensiaali raiskab, siis: mida rohekm sa teed aroobset treeningut ehk sörkjooksu kiirkõndi jne(pulss on ca 70% maksimaalsest) seda rohkem põletad rasva lihast kaotamata, kui sööd samal ajal piisavalt valku on lihaskadu minimaalne aga rasvad kaovad silmnähtavalt PS! aeroobne trenn vähemalt 60 min sest umbes 40-ndast minutist hakkaba alles rasvade põletamine. Peale trenni hoiduda söömisest nii pikalt kui võimalik (muidugi mitte jätta söömist enne magama minekut). Ideaalne oleks joosta hommikul. Sooitan muretseda pulsikell sest see on lihtsalt uskumatu aga tavaliselt me jookseme aeroobses tsoonis ja siis imestame miks rasvad ei kao, kiirkõnd peaks olema parim, kui just väga treenitud ei ole. Soovin edu ning loodan et keegi oma nõuannetega siist foorumist ei lahku pigem sooviks mitte lugeda omavahelisi vaidlusi (need võite ju üksteisele mailiga saata). Tervitades ja edu soovides Margus
  12. joo siis lahjemat segu 4spl-i poole liitri kohta on suht lääge jah aga pane sama kogus mitte poole vaid 1 liitri kohta siis sa enam ei kaeba magususe üle.Kui sulle FAST rohkem meeldib siis hoolitse selle eest et see sul kunagi otsa ei saaks osta 2 kotti ja kui üks otsas teeli jjuba järgmine. Mina küll ei ostaks selle pärast VAZ-i et Mercedest polnud kohe saada - muidugi kui mul ei lasu jubedat kohustust VAZ-i promoda. See praegune jutt on küll väga seda moodi et Tai Kane on jama ja FAST hea mitte mingi konkreetse küsimuse või teema tõstatamisena.
  13. proteiinipulbrid

    Miks ei ole amazonis lubatud lingid? dude lisas lingi fast-i lehele kui olen amazoni kasutaja ja tahan artiklit lugeda (lugemata ei jäta ju keegi ainulkt sellepärast et linki pole) pean kopima aadressi aadressireale ja siis fasti lehelt lugema, sealjuurs ma lahkun amazoni lehelt. Kui olesk link lubatud selliselt et avab artikli uues aknas oleks lihtsam amazoni juurde tagasi pöörduda.
  14. Mina segan ka koguaeg veega ja ei kurda üldse maitse üle. Maitse läheb alles siis rõvedaks kui õhtusele sheigi teen selliselt et pool No1 ja pool caseinat-i sest caseinati EI SAA üksi juua j seepärast joongi No1-ga et talutavam oleks. Äkkis ul on vesi miski kehv või lõug liiga nõrk et krampi kisub.
  15. Lihased ja rasv..

    Mulle soovitati teha südemerahuga jõutrenni kasutada valku jne. liigne rasv peaks ise ära minema. Kui on ikka kümneid kilosid üle siis peaks vist alguses aeroobse trenniga rasva vähemaks saama ja siis lihast kasvatama. Minul isiklikult oli ainult aeroobse treeninguga effekt selline et koos rasvaga vähenesid ka oluliselt lihaste suurused. Aga seda parem oli pärast lihast kasvatada kui oli näha ka et midagi kasvab mitte nii et kogu muudatus toimud ühtlase rasvakihi all.
×