Jump to content

dirty scorpion

Kasutajad
  • Content count

569
  • Last visited

Posts posted by dirty scorpion

1. Ma ise olen sellega nõus täiesti ;) ise ma teen nii et alla paralleeli nõks ja väga harva ka sügavaid ning leian et sügavatele peaksid keskenduma põhiliselt just tõstjad ning treenin ka niimoodi edasi....aga mis sellest arvata kui näiteks naine, kes pole kunagi kükk ega jõutrenni teinud pannakse kohe sügavkükke tegema?

Kohe alguses vast ei oleks hea panna sügavkükke tegema, muidugi kui ta saab neid ilusti teha miks mitte- aga paljudel ei ole puusad piisavalt painduvad selle jaoks,et nii madalale laskuda.

2. Ära muretse nende kommentaaride üle, peaasi et sa liiga järsku dieeti ei pea. Usun, et enamus siin olijatest on mingil hetkel kuulnud kommentaare oma pereliikmetelt vahet pole kas eesmärgiga kaalu alandada või tõsta. Minu vanemad näiteks ka algul arvustasid mu toiduvalikut(+ isa rääkis onule ,et ma tarvitan steroide- tegelt kõigest kreatiini ja valgupulbrit), nüüd aasta hiljem on kõik täiesti ära harjund sellega.

3. IU ongi rahvusvaheline ühik :D

See on vist see õlilahus mida peaks korraga terve pudeli ära jooma ?

jep, Apovit oma.

Nüüd lähemalt uurides palju sealt ja kalast saab, siis tekib küsimus miks Eesti ravimiamet on D-vitamiini päevase koguse 1000IU määranud, mis on sama mis soovitatav minimaalne kogus :P

4. Taimedes ei ole B12 vitamiini. Selle vaeguse tagajärjel tekib inimesel kehvveresus. Samuti ei ole D-vitamiini. Inimestel, kes ei saa piisavalt D-vitamiini, tekib luupehmus. Probleeme on ka rauaga, sest taimedes on mitteheemne raud, mida inimese organism omastab halvasti. Rauavaeguse tagajärjeks on väsimus, pikenenud taastumisaeg, kehvveresus.

Palju on normaalne päevane raua ja D-vit kogus füüsiliselt aktiivsel inimesel?

5. Ei saa aru mida Kalmus nüüd saavutada tahab, miks teda peaks kottima kas 10aastat tagasi müüdi kellegile kellegi sõnul mingit kraami või mitte. Samahästi tuleb mingi kolmas tegelane avaldusega, et Kalmus müüs temale ja ta sõpradele igast nodi.