Jump to content

Mr.Crazzy

Kasutajad
  • Sisu loend

    40
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mr.Crazzy

  • Tase
    Algaja
  1. Sapikivid

    Tere! Selline küsimus tekkis, et mul sapipõis juba vist 5 aastat tagasi eemaldatud ja lugesin, et loomse valgu tarbimine võib nüüd neid kive tekitada ka maksateedesse. Kas peaks siis loomset valku minimaalselt tarbima ja osta siis seda sojavalku? Ses mõttes, et praegu söön tavaliselt loomsest valgust igasuguseid piimatooteid, liha, kala... noh nagu jõusaali-inimesed ikka . Praegu siiamaani pole mingeid probleeme tervisega olnud
  2. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    186cm, 81kg, 18a
  3. kava kohta küsimus?

    Tere! Tekkis küsimus seoses kavaga, täpsemalt siis mul hakkas praegu 4. nädal Kaido kava järgi, 6x6 oli täna, ma ei tea vb oleks pidanud hommikul rohkem sööma vms, aga ei tulnud korralikult ära, ainult 2 esimest seeriat, edasi kordused kahanesid, 6 ei jõudnud. Kas ma peaksin järgmise nädala uuesti 6x6 proovima või teha veel üks nädal 6x5 ? Tänud ette!
  4. Kava!!

    Tervist! Sooviksin rinnalt surumise kava . Pikkust on 186cm, kaal 80kg, max 90kg. Hetkel on ainult üks päev kui teen ainult rinda, aga vb oleks 2 isegi parem, jõusaalis muidu 4x nädalas, a ja jõusaalis kuskil 3a vist käinud juba. E-mail Nohoes@hot.ee Tänud.
  5. Soovitage palun :)

    18
  6. Kava!!

    Tere! Pole ammu siin foorumis käinud, jõusaalis üle 2 aasta käinud juba, algul 5x nädalas ja juba pikemat aega 3x, mõtlesin, et lisan veel ühe päeva, selle tahaks ainult rinnatreeninguks võtta, et just maksimumi arendada. Selleks ma siis kirjutangi, et kas Te oskaksite head kava soovitada või on juba kindlasti keegi küsinud, oleks väga tänulik. Kava peaks kuskil 1,5h kestusega olema(puhkeaeg ka sees muidugi) ja siis oma näitajatest, et 186cm, 80kg, max 85-87,5kg (pole ammu proovinud). Nii, max sai proovitud, 90kg, vb isegi 92,5. E-Mail jäi ennem lisamata, alex77789@hotmail.com Tänud!
  7. Soovitage palun :)

    Tere, pole ammu siin foorumis käinud, jõusaalis üle 2 aasta käinud juba, algul 5x nädalas ja juba pikemat aega 3x, mõtlesin, et lisan veel ühe päeva, selle tahaks ainult rinnatreeninguks võtta, et just maksimumi arendada. Selleks ma siis kirjutangi, et kui keegi oskab mingit head kava soovitada või on võib-olla see juba siit kuskilt läbi käinud, oleks väga tänulik . Kava peaks kuskil 1,5h kestusega olema(puhkeaeg ka sees muidugi ) ja siis oma näitajatest, et 186cm, 80kg, max 85-87,5kg (pole ammu proovinud)
  8. Kiirelt jõud kahaneb?

    Njh, kellel on hea tervis neil veab , ma jään kindlalt iga 3 kuu tagant umbes haigeks , köha ja nohu muidugi alati, nädala ajaga läheb tavaliselt täielikult üle.... esmaspäeval jõusaali , loodan et kevadel ei jää haigeks enam , mul on suht nii, et kui väga higistasin ja siis joon midagi jääkülma või siis higisena saan vb külma tuult, siis mingi 60% et haigestun :S
  9. Alkohol

    Ok sain targemaks....
  10. Alkohol

    kcal ehk kilokalorit jh õigemini , tavaliselt ütlen kalorid lihtsalt ^^
  11. Kiirelt jõud kahaneb?

    Palavikku õnneks pole, aga nohu ja köha nagu ikka praeguste ilmadega ...
  12. Alkohol

    Tekkis selline küsimus, et kust need kalorid viinas nteks on, seal ju 0g valke,rasvu,süsivesikuid. 250g nteks annab 555kalorit. Küsin seepärast, et kui vahest kord kuus joon vb sellist kangemat kraami nagu viin, et kas see ladestub siis rasva kohe või kuidas?
  13. Kiirelt jõud kahaneb?

    Ok tänud
  14. Kiirelt jõud kahaneb?

    Tervist, selline vb loll küsimus tekkis, et kui haiguse tõttu ei käi mingi 6-7 päeva jõusaalis(muidu käin 5x nädalas), et kas jõud ka nagu väheneb selle aja jooksul või sellega läheb ikka paar kolm kuud, et jõud kahanema hakkaks, kui jõusaalis ei käiks?? Mul on kinnisidee lihtsalt täiesti suve alguseni käia iga nädal 5x jõusaalis ^^...
×