Jump to content

timmy

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

timmy

  • Tase
    Algaja
  1. kiireim viis kaalust alla.?

    Ühesõnaga ei jaga ma sellest toitumisest mitte mõhkugi..
  2. kiireim viis kaalust alla.?

    Mida sa selle all mõtled..?
  3. kiireim viis kaalust alla.?

    Praegu jooksen ma hommikul 30 min. ja õhtul 30 min. söögi kohta...selle kohta ma ei oska eriti midagi öelda kuna ma pole sellest (valkuda süsivesikute jna ) asjadest midagi aru saanud ... hommikul söön ma kolm grillsaia päevaajal söön ma seda mida koolis antakse ja õhtul söön ma putru..natuke paremasse vormi tahaks ma saada 30.maiks
  4. Millest mõtlete treeningu ajal?

    No küsimus oligi jyyh,et millest mõtled treeningu ajal.. see on tore et sa treeningust mõtled..
  5. Mina mõtlen näiteks maailma asjadest..
  6. kiireim viis kaalust alla.?

    Ei nuh...Mulle soovitati tema käest kh küsida..
  7. Tere Mulle on soovitatud teie poole pöörduda sellega,kuidas saaks kõige kiiremini kaalust alla ja kõhulihaseid ja tagumist osa treenida..:S hetkel kaalun ma 75kg pikkus on mul 179cm ja vanus on mul 16 .. Tahaks väga 1 kuuga saada paremasse vormi oma tagumist otsa vähendada ja kõhulihaseid rohkem välja tuua.. Kuna tulemas on suvi ja ekskurisoonid veekeskustesse.. Ette tänades Madis..
  8. 1 kuuga vormi..??

    Jaa jõudu läheb tarvis.. Ei nuh peale seda ikke teen trenni edasi .. Kuni sügiseni vähemalt siis edasi vaatab mis teha..;)
  9. 1 kuuga vormi..??

    Aga kas 45 min. piisaks jooksmisest hommikul kella 6 paiku ja õhtul kella 8 paiku..? Või on see liiga vähe v palju..?
  10. 1 kuuga vormi..??

    Eiii...no jah ega ma siis loodagi saada täiesti perfektselt vormi.. ma arvan kh et see on võimatu aga jah .. lihtsalt naq tahtsin kas see ültse annab tulemust kui rügada siin jooksimust jm..teie juttu järgi siis annnab.. Kuigi peab muutma natuke toitumist ja treeningut kuna ma arvasin (ennem..enne siia liitumis),et 15 minutist piisab jooksmisest,et ma kohe olengi 1 kuuga vormis aga tuleb välja et.. ei saagi et peab ikke kõvasti veava nägema..eks ma siis ürita endale mõned piirid panna .. tnx nõuannete eest..
  11. 1 kuuga vormi..??

    seegi hea ,et vormi saab parandada.. ok äitähh nõuande eest..
  12. 1 kuuga vormi..??

    Mul on üks väga suur mure..Nimelt varsti on suvi käes ja lõppuekskursioonid hakkavad tulema igale poole ujulatesse..:S et naq oleks vaja kiirest vormi saada..vähemalt kuu ajaga..peamine probleem on kõhulihased ja tagumine osa..:S ...talvega jõudis siin mõnusalt juurde võta.. Äkki saate aidata ..kõik nõuanded võtan kasutusele.. peaasi et saaksin kuuajaga vormi(kui see ültse võimalik on )..
×