Jump to content

j6mm

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

j6mm

  • Tase
    Algaja
  1. Rind ja õlg koos

    Võib-olla tõesti siis veidike kava vaja muuta. Aga tänud !
  2. Rind ja õlg koos

    Palun seletage keegi targem miks ei või rinda ja õlga ühel päeval teha või kas on mul üldse õigus ? Otsingust ei leidnud vastavat teemat..
  3. Südameprobleemid

    Ehk tuleks teha mingi pikem periood rahulikul pulsil aeroobset..nii et säiliks hea enesetunne ja siis jah järk-järgult tõsta koormust. Treenimata süda ei peagi vastu kui kohe suur koormus taha panna ju.
  4. Kõrge vererõhk

    Mõni aasta tagasi käisin ise koormustesti tegemas ja kui vererõhk oli ülemine näitaja juba üle 180 siis nad katkestasid mu ja ei lubanud enam edasi teha kuna see võis olla ohtlik. Nii ütlesid nemad. Et võib-olla tõesti kõrge vererõhuga ei lasta. Loogiline nagu oleks..
  5. ilmselgelt kevad ! ja vb väike amfetamiin vms..
  6. Kuidas ravida Aknet.

    õigesti toitudes on kindlasti võimalik seda vaos hoida rohkem
  7. Parim pohmakajook

    Jõuti ennem ikka ära öelda. Tahtsin samuti öelda, et nt tavaline arctic sport on kõige parem pohmakajook. Sisaldab kõiki vajalikke aineid mille oled eelmisel õhtul endast välja lasnud alkoholi liigtarbimisega. Sellest ju see halb enesetunne tekibki. Vaikselt kaanid arcticut ja elu veel parem kui enne
  8. Surm pärast Methoxy kasutamist?!?!

    sõbrad elavad küll teil..aga mis elu see on
  9. Kõrvalnähud - väike akne

    Alaväärsus kompleksi käes kannatavad need inimesed kes seda värki endale sisse ajavad. Enda elu pmst ära rikkuda, et saada endale kiiresti suuremaid lihaseid :S ? Mõttetu värk
  10. lõua tõmbamine

    kunagi kui olin kah mingi 15-16 jõudsin vaevu ühe korra lõuga tõmmata.. siis hakkasin jõusaalis käima regulaarselt ja trenni tegema. Vahepeal üldse ei tõmband ja kui koolis oli u. aasta aega hiljem hinde peale tõmbamine, tõmbasin enda üllatuseks mingi 15 korda vabalt, oleks vist veelgi jõudnud, et käed olid ikka arenenud küll Olin endaga rahul !
  11. pimesool

    Oli nagu tavaline operatsioon ikka.. 5 väikest õmblust on. Haav äkki mingi 5 cm pikk u. ja niidid võetakse reedel välja. Mõtlesin et äkki laupäeval juba võib siis ? mingit valu ta küll enam ei tee. Isegi see haavavalu oli kadunud selle nädala algusest.. kirurgid otseselt midagi ei öelnud muud kui et raskusi ei või tõsta suuri. Mingi 30% intensiivsusega siis äkki teha ? See ei tohiks ju midagi enam teha..
  12. pimesool

    Et mul kah lõigati ära poolteist nädalat tgsi.. nii kaua on nüüd trenni vahele jäänud liigun ja kõnnin pidevalt ringi küll jne aga kuna ma jõutrenni jälle teha võin nt ?
  13. Homme eksamile..?!

    uhh..aasta tagasi tehtud ja ei igatse mitte miskit sellest. Ma valiksin 4nda teema vist.. suht igaleühele on midagi tglt nagu ikka. Nüüd need selgitused veel kah juurest millest võiks kirjutada jne. Ma mäletan et närveerisin nii jõhkralt et kõht oli lahti:D lasin end ikka väga tühjaks enne seda kodus
  14. Metsakaamera

    ma olen kah seda ükskord vaatand pool ööd jutti..seal kus see kaamera on.. tartu lähedal..täpsemalt igaks juhuks ei avalda on seda karja ainult 1. Peaks olema üle 30 sea selles karjas. Endal kodus ulukiliha paar korda nädalas laual..käin vanaisaga jahis ajamas ja metsavahel nendega kokku juhtuda on päris pull:D Ahjus tehtud põdra või metssealiha on überhea ikka tõesti
  15. pumping up thos muscles!!!

    sinna alla tuleb lihtsalt hästi palju igast aineid süstida..siis ta kindlasti ei jää väiksemaks
×