Jump to content

Komodo

Kasutajad
  • Sisu loend

    41
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Komodo

  • Tase
    Algaja
  1. Fredile

    Mõni asi vajaks veidi veel täpsustamist. Kuidas toimida (toituda) kui treenida 2 korda päevas? Äratus kell 8, kell 10 trenn (jõutreening või intervalltreening), õhtul kell 6 teine trenn (kickpoks) - nii on argipäeviti, L,P puhkus. Kulutus on suur. Mida soovitad võtta taastumiseks peale treeninguid (aminohapped + rosinad?) ja kas peale igat treeningut (e 2 x päevas). Ning kuidas kellaajaliselt oleks kõige otstarbekam toidukorrad jagada? Ette tänades!
  2. Fredile

    Tere. Minul oleks mõningast nõu vaja toitumise alal. Praegu söön hommikuti kohupiimapastat (5%, koostises rasvatu kohupiimapasta ja rõõsk koor), peale veidi kivideta kirsse, lisaks 1 viil täisteraleiba koos taluvõiga (panen võid paksult niipalju kui piltlikult mahub) ja rasvase juustu ja singiga, lisaks toorsalat, supilusikatäis Lysi kalamaksaõli ja vesi. Küsimus - kas peaksin sööma rasva veidi rohkem? Nt pähkleid või mandleid juurde ja kui siis milliseid? Enesetunne muidu ok, aga kõht võiks sutsu kauem täis püsida. Õhtul söön tavaliselt seda sama kohupiima ja tatart. Nüüd küsimus ka lõuna kohta, et mida võiks süüa? See jääb ühtlasi ka pärast treeningut. Seni olen võtnud omletti koos juurviljadega, aga veidi jääb energiast väheks. Ette tänades!!!!
  3. Yates ja müüt

    OK, teema lukku.
  4. Yates ja müüt

    Ma ei halvusta kedagi. Raha paneb kõik liikuma ja nimi saab raha küsida, see on selge. Yates oli omal alal absoluutne tegija, ei vaidle vastu. Aga kas ta on ka tegija teiste õpetamises, et öelda ilma põhjendamata, miks üht või teist asja teha ei või? Ses mõttes on küsimus lihtne, kas ta seletas anatoomiliselt ära, et miks näiteks on äärmiselt riskante harjutus kukla tagant surumine? Iga vähegi asjaga kursis olev inimene, teab et see harjutus on BS - selleks pole vaja Yatesi või siiski on?
  5. Yates ja müüt

    Lõpuks üks konkreetsem näide ka siis. Tänud!
  6. Yates ja müüt

    Mis alusel arenguredel? Kas see kellel on suuremad lihased ja rohkem saavutusi võistlustelt on kõrgemal redelipulgal kui inimese funktsionaalset anatoomiat tundev ja mitte niivõrd suurte võistlussaavutustega treener/sportlane?
  7. Yates ja müüt

    Vabandan siiralt nende ees kes kuidagi nüüd puudutatuna tundsid. Esitasin küsimuse lihtsalt kerge irooniaga ja veidi teistsuguses võtmes (nagu see müüdimurdjate teema siin ongi). MEE sai ilusti aru ja tänud talle ning ausalt - küsimus säilib. Siiamaani pole mitte keegi midagi konkreetsemat kirjutanud, mida ta õppis. Tahaks kasvõi ühe hea näite.
  8. Yates ja müüt

    Mis pessimist? Palun lihtsalt tuua konkreetne näide, et näe Yates ütles et tee nii ja põhjendas seda naa ja ma seda ei teadnud ja sain targemaks. Ei ole ju midagi negatiivset siin. Ja teema on ju müüdimurdjate teema all @ tõunii.
  9. Yates ja müüt

    Väidan, et Dorian Yates on müüt.. Murdke müüti ja tõestage, et mees tõesti on jagab no. asja. 6 Mr.O-d ja maailmakuulsust ärme arvesse võta. Siit küsimus inimestele, kes käisid seminaril, et kas te saite targemaks ka? Äkki keegi tooks mõne konkreetse näite mis küsimuses ta targemaks sai? Ja ärge olge nii tagasihoidlikud..
  10. Mina aga ei saa ühest asjast aru.. Miks ''aktivist'' teeb enamus oma harjutustest rihmadega? Veel küsimus - teemakohases videos oli harjutuste juurde kirjutatud nt. 4 x 10-12, samas kui tehakse u. 6 kordust? Mis siis üldse kirjutada neist kordustest. Ja kui oma arvamust veel avaldada, siis tõepoolest võiks lasta inimesel omas elemendis ja rütmis trenni teha, mitte filmida kuidas keegi just sooritatud harjutust järgi teeb (loe: järgi üritab teha). Väike tagasiside.
  11. Uued tooted

    Samu koostisosasid sisaldavab ka BSN N.O- Xplode. Omast kogemusest võin öelda, et toimib küll - energiat saab küll ja veel. Päris hea on ka Storm Universalilt. Mõlemad just u. 30 min. enne treeningut võtmiseks mõeldud.
  12. Surumine rinnalt

    Nõus.
  13. Kanada süsteem

    Tere, kas kellegil on kogemusi nn. kanada süsteemiga (üleval powermani kodulehel)? Kuidas kommenteerivad jõutõstjad seda süsteemi. Kuidas taastumine? Huvitab mind ka see, et kas keegi on teinud selle süsteemi järgi surumist, tõmmet ja kükki kõiki ühel nädalal, näiteks E. tõmme, K. surumine ja R. kükk ja nii kõik 3 kuud järjest täpselt kava järgi, lastes kalkulaatoril arvutada kõigi 3e harjutuse treeningraskused. Kõik kommentaarid teretulnud. http://www.powerman.ee/index.php?go=news_d...amp;news_id=199 - süsteem ise siin siis.
×