Jump to content

-Sven-

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik -Sven- postitused

  1. Jõusaali kõige hullemad harjutused

    Traktori harjutus ei meeldi "Iso row machine", sama ka hantliga tõmbed ühe käega 1 põlv pingil (aga kuradima hästi mõjub)
  2. Raskustega lõuatõmbed

    Kasutan ka seda sama wrange vööd, ketas külge läbi käepideme ava ja korras, sama kasutan ka rööbaspuudel surumisel
  3. Team FAST - Kristina Koroljak

    Selliseid tublisi naisterahvaid võiks rohkem olla . Tubli oled
  4. Otsin trennikaaslast Tallinnas

    Ise käin hommikuti trennis (Spartas) 07st kuni 09ni, v.a. nädalavahetused, siis käin päevasel ajal. Mulle selline rütm sobib, kas ka teile?
  5. BCAA, leutsiin

    Kes varem pole proovinud soovitan proovida BPI sports firma aminohapet BLOX (SAA- silk amino acid), 30x ühes purgis ja 1x päevas tarbida, kas siis enne trenni, trenni ajal või peale trenni (kuidas keegi tahab), ja maitse on ülim. Seda head aminot saab www.ifit.ee lehelt, see asendab BCAA-d ning seda eraldi võtta pole vaja. Muscle fitness ajakirjades pikalt laialt kirjutatud ka sellest. http://www.ifit.ee/bpi-sports/bpi-sports-blox
  6. massilisaja või valk

    peale trenni hüdrolüüsitud valk ja süsivesikuid . Süsivesikud vs valgud suhtes 2:1 või 3:1, sõltub kui pikalt trenn kestab. Puhkepäeval ainult valgusheik 2-3x päevas toidukordade vahel.
  7. Ergutid ja stimulandid

    Olen proovinud erinevaid erguteid, Horse Power, Grenade 50 Calibre, N.O Explode, Myo- Blitz, Animal Rage, kõikide puhul on mõju tuntav, laksasid kõik ühtemoodi, ainult mõju kestab osadel kauem, kui teistel.
  8. Hüdrolüüsitud valk+ süsivesik peale trenni on ok
  9. Maitsvad proteiinipulbrid

    Olen proovinud erinevaid valke alljärgnevatelt brändidelt: Universal Nutrition, Ultimate Nutrition, Biotech USA, Muscletech, Fast, Olimp, Scitec, Optimum Nutrition, Ronnie Coleman Signature Series. Viimane neist on parim (all in one (aminoprofiil, kreatiin, betaine)), peale trenni lisa ainult süsivesikuid ja igasugune imekokteilide tegemine jääb ära. Veega kõik väga joodavad, piimaga - veel paremad, keefiriga - ülimad.
  10. Massilisajad

    Ise olen massilisajatest tarvitanud erinevaid: Universal Gain Fast, Mutant Mass. Süsivesikute osakaal nendes mõlemis on ca 1:5 (30g valku vs 150g süsivesikuid). Tervet portsu korraga (ca 300-400ml pulbrit+ ülejäänud shakeri osa vesi või piim) on väga raske ära juua ning olen tarvitanud poole sellest kogusest, mis paki peal kirjas. Seda võtan toidukorra asendajana enne õhtusööki ja peale lõunat.
×