Jump to content

Siim Kelner

Kasutajad
  • Sisu loend

    576
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    14

Koik Siim Kelner postitused

  1. Mida sa seletad siin? Bikini absoluudis olevad naised, kes on "andetud eesti meistrid" on kõik rahvusvahelisel tasemel saavutanud tiitlivõistlustel finaalikohti. On üks asi, kui Morozov toob kohtunikuna välja puudused, jäädes sealjuures ikkagi heatahtlikuks. Mida sina haugud siin?
  2. IFBB: 2016 updated rules

    No andke andeks, tõesti.
  3. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Tegin paar päeva tagasi kiired pildid ja otsustasin siia panna ka. Kaal 96. Hetkel olen tõbine ja istun palavikus. Üle poole dekaadi olen haige nüüd, oli ka aeg eksole, rexid hakkasid kukkuma Õnneks rohud peal ja normis peagi. Ott, kui joonele saan siis tulen läbi.
  4. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Nebbiast rääkides, täna trennis...
  5. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Fitshop Revalis peaks olema küll igasugust kraami.
  6. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Natuke hilist järelkaja ja kokkuvõtet. Emv ise lava taga oma inimestega askeldades ning teisi silmitsedes peab tõdema, et tase on siiski paremaks läinud või mulle lihtsalt tundus nii. Mardo tegi omaltpoolt ära ikka väga suure töö ja viisaka etteaste. Olgu öeldud, et kutt jäi teise kohaga viiki ning esimese ja teise koha vahe oli ka vaid 2 punkti. Ise lootsin võitu ja seda näitab ka niivõrd tasavägine lõppskoor. Olgu öeldud ka see, et tegemist oli mehel üldse esimese võistlusega ning kogemuse pealt võisid teised mehed ka oma eelised välja tuua. Jane oli oma töö juba ära teinud ning laval olles on raske absoluutkategoorias üldse niimoodi kedagi võrrelda. Tuleb tõdeda, et sellise subjektiivse ilualaga ei huvita kedagi kui palju sa tõsta jaksad või kui targalt sa treenid (kulturismis kehtib see natukenegi, kuna liha on rohkem vaja), kui laval meeldid saadab sind edu. Järgmisel korral näete juba hoopis teist naist laval Minuga on üldse selline huvitav värk. Enamus ehk teab juba, et minu mahud on suured. Keskeltläbi 20 tundi rühma nädalas ning sinna lisanduvad veel jõutreeningud. Kaal on stabiilne 95-96 ja suhteliselt hea pilt vaatab peeglist vastu. Võin julgelt öelda, et olen hetkel tunduvalt kuivem kui oma esimestel võistlustel Süüa saan palju, pigem sööngi selleks, et toime tuleks oma tegemistega ning see mulle meeldib. Teha palju ja süüa palju ning tunda ennast hästi. Üleüldse on energiat palju. Keha on kohanenud. Ühe mehe norm on teise mehe overkill ning sinnani jõudmine võtab aega. Samamoodi nagu mõned ei mõista Imre dieete ja kilde. Sinnani ei ole jõutud üleöö. Rühmadele teen nädalas 4-5 saalitrenni ja hea meel on tõdeda, et jõunäitajad kasvavad. Rinnas ja seljas teen oma kõigi aegade maxe. Jalad oled korda saanud ja kükin jälle. Tõstekingad ja tugitallad teevad imet. Hetkel on jaotus selline: Rind, selg Käed, õlg Jalad Kolmene jaotus ja sellest ma keerukamaks ei näe mõtet minna. Mõtted on kevadel nagu teistelgi peidusolijatel eks-juunioridel Eksnäis, kui kõik läheb plaanipäraselt, siis tõotab head. Klassikas on konkurents tugev. NEBBIA on boss.
  7. Taavi Merisalu Blogi

    Kreatiinivarud liharakus küllastuvad teatud hetkel 100% ja sellest üle sa ei saa minna vaid lased endast teatud torusi pidi välja. Laadimisega küllastuvad kiiremini, 5g päevas aeglasemalt ja pole potensiaalseid kõrvaltoimeid. Pärast küllastumist saab küllastumist hoida ka 3g paevas kogusega. Sa paned ilmselgelt üle.
  8. X Innar Mardo Memoriaal 2015

    Elustan teemat ja sekundeerin küsimust.
  9. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Et siis youtube'is ringi tuuseldades sattusin sellise asja peale. Ei imesta, kui see on siit läbi käinud. Olev Annus, kes esindas too aeg küll Soomet aga ikkagi... Viisakas tulemus, karikad ka igati stiilsed.
  10. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Täna sai tehtud selline viisakam jalg ja üle pika aja raskemat kangi turjal hoitud. Pärast vaatasime Mardot. Seis igati ok.
  11. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Vahepeal vormipilti ka juurde. Trenni teen, palju, kõik graafik on tihe jne. Homme lisan siia arvatavasti vormipilti ka Mardost, kes 31- lavale tuleb. Jane samuti, tema juba sel nädalavahetusel Riias. Rich pianasaurus Rex is my favourite natural extinct dinosaur from the Cretaceous period.
  12. Taavi Merisalu Blogi

    No vaata, et snap cityt ei tee, kui seal all kössis tühjana istud. Sinu puhul, kes sa koguaeg katki oled
  13. Taavi Merisalu Blogi

    Kutt, miks sa küki põhjas välja hingad?
  14. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Suurus on suhteline
  15. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Mul pole kamandat kes viitsiks oodata kuni mul kummikommid musklisse jõuavad ja triitsa punni pumpan ja siis 2h shooti ka veel otsa Kaido külmalt tegi
  16. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Täna oli üks raske päev. Spin, TRX, balance ja sinna vahele veel Janega jalatrenni, mida jooksvalt tema järgi häälestasin. Kokku ligi 2h. Sirutusi, kükke kastile, väljaasteid, ühe jalaga pressi, tõmmed tagaosale ja ben johnson + säärt ja kõhu. Nüüd olen diivanil sant, aga vähemalt saab mehe moodi laadida Sixpäkk on ka näha seega kõik on lill. Kui vähk on punane siis mina olen sinine:
  17. Vend Vähk Peab liikuma!

    Siin on mingi filmitrikk! Ma olen vähemalt sama ilus kui vähk ja raskem aga pildid ei tulnud pooltki nii head!
  18. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Trenni teen koguaeg tublisti edasi lisaks nendele mis annan. Kokku kuivanud pole. Vähk oskas mind väikseks pildistada ja mida kõike veel, vist tunneb ohustatuna end Tegelt on seis palju lillelisem NEBBIA särk muidugi annab juurde 10kg visuaalset efekti lihaste näol. Niinii... ja viimane kõige suurem pauk selgest taevast juhtus siis pühapäeval, kui Jane pani oma kati kinni. Selline tunne nagu oleks ise võistelnud ja võitnud Ma ei tea, kas niimoodi tunnevadki kõik treenerid, kui juhendatav võidab? Mul oli see esimene kord sellist asja kogeda Natalia tegi kindalsti suurema töö omaltpoolt ära, seda ei saa mainimata jätta. Nüüd on meil kõik trennid koos ja üritame Salmes parima anda. Tõenäoliselt kajastan trenne nii facebookis ja siin ka. Vot selline naine siis:
  19. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Kuna kohustusi viskab iga nurga alt peale, siis ei olegi olnud mahti kirjutada. Samas oli vahepeal selline vaikus ka tegemistes. Alles viimastel nädalatel on erinevaid kajastamisväärseid asju toimunud. Näiteks võib alustada sellest, et täiendasin end kui rühmatreenerit ja sain bodybalance'i advanced taseme kätte, mida peaks Eestis olema hetkel vaid neljal inimesel (mina neist ainus mees ) Siis toimus RFF, kus ka minul oli vaja üles astuda kaasesitlejaks uuele kavale. Väga võimas üritus oli ning kogu lavaümbrus ja melu ületas mu ootusi kõvasti.
  20. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    See nädal on tavapärast tihedam, kuna osad tegijad meil puhkavad ja teised niisama rivist väljas, seega on vaja asendada. Saalitrennid sellest hoolimata tegemata ei jää. Eile tegin selga, lõuatõmbed, bench row (kõhuli pingil ja tõmbad kangi enda poole, väga hea asi ei saa varastada), kitsalt plokki alla, face pull ja õla tagaosa. Ei midagi üleliigset. Täna ainult rühmad Homme jalg, paneme natuke jälle peale, ettevaatlikult, kuid paneme. Natuke pilti kah:
  21. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Vahelduseks natuke contenti juurde pildi näol. Selline väljanägemine siis hetkel. Varem poel võistlusväiiselt nii selge olnudki. Üldjoontes liiguvad trennid ülesmäge. Vahepeal olin antibiotside peal ja kohe kõõlused andsid tunda, eriti patellapoiss. Nüüdseks on asi normaliseerunud ja paremaks läinud kui varem. Saan jalga korralikult teha. Mingeid imeasju ja masineid eriti ei tee vaid ainult suletud kinemaatilise ahelaga asju põhiliselt. Klassikaline eeskükk Trap-bar Reverse lunge Ben Johnson (GHR pingil, nii et jalatallad on plaadiga tugevalt kontaktis, mitte ei loperda niisama. Lisanditest läheb nüüd Whey+, kreatiin edasi, omega, ZMA + ja rauad, C,D, jne muud terviseasjad mida vaja hetkel on.
  22. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Tere Olen tegelenud oma parandamisega vahepeal. Vere olen paremaks saanud. Muud asjad vahepeal streikisid, kui nüüd liigub paremuse poole jälle. Trenne olen teinud, kuskile kadunud pole, maha pole kanda mõtet, sest absoluutselt iga päev saan vähemalt korra kuulda küsimust, et kas ikka võistlen. Jah. Kas sügisel? Kui ma saan oma jalatrenne järjepidevalt ja progresseeruvalt teha siis jah, kui ei siis suunan energia kevade peale. Leian, et esimest aastat meestes pole mul tõmmelda vaja, eriti kui oleks ettevalmistumisel raskusi ka veel. Vahepeal sai minust ka magistrant, seega veidi lisaenergiat ka sinna tulevikus. Olen nüüdsest aktiivne ka omanimelise fb lehe toimetamisel, mida osade treeneritega klubiasjadest kajastame. Kui keegi tunneb huvi meie rühmatreeningute, jõusaalis toimuva või meie veekeskuse vastu, siis heidke pilk peale: https://www.facebook.com/pages/R%C3%BChma-ja-personaaltreener-Siim-Kelner/502180049933789?ref=aymt_homepage_panel Saalis teen trenni 4x nädalas iga grupp kord nädalas läbi, kui ma rühma niipalju ei lammutaks, siis oleks sagedus kindlasti suurem aga hetkel on see täitsa ok ja toidab ära küll. Lisandeid söön palju: FASTi erinevad valgud (vahelduvad, hera, hydro, whey+), Multi ja mineraalid, Chelamag B6, Omega3, raud, C, D, magneesiumi spay, MSM. Vahepeal oli kreatiinist aastane paus, nüüd on see ka sees pärast sööki ja tunnen,et on paisutanud küll veidi. Täna tegin käsi saalis, oleks rinda teind oleks see 2x suurem olnud VendV style: Tavaline vormikas:
  23. Mart Seim raw 400 kg kükk!

    Mind hakkas huvitama, et need paksud kettad panevad kangi rohkem vetruma eksole. Et kas see vetrumine annab ka mingi eelise alt üles tulekuks? Sooritus on muidugi imetlusväärne.
×