Jump to content

Katrin

Kasutajad
  • Sisu loend

    49
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Koik Katrin postitused

  1. Kas jäin õnnitlustega seekord hiljaks? Tea, kas vendv sügisel jälle võistleb ka?
  2. jooksmine

    Jooksjate treening on muidugi oluliselt erinevam kulturistide treeningust. Kas oled niisama pühapäeva jooksja või tegeled jooksmisega iga päev? Kui vana sa oled? Mis eesmärgiga kõhtu treenid? Kas ranna jaoks või on see üks osa sinu vastupidavustrennist?
  3. Keegi on arhiivist kõik vanad tegijad üles otsinud ja nüüd läheb jälle andmiseks? Vähemalt igav ei hakka ja läbimüük kasvab!
  4. eesti ron

    Miks te peate vaest õnnetut Mikikat siin niimoodi kiusama? Ega tema süüdi ei ole, et loodus teda suurest musklimassist ilma on jätnud, aga soov kulturistiks hakata on ikka suur!!! Te olete tema peale lihtsalt kadedad!!!Las poiss proovib vähemalt!!!
  5. vend vähile järjekordse tähtpäeva puhul ja veel midagi...
  6. Kui arvate,et oleme vend vähi unustanud, siis eksite! Mingitel segastel põhjustel ei õnnestunud meil lihtsalt siia sisse logida. See teema jäi vahepeal soiku, aga see on ka arusaadav-suvi läheneb. Vähk on ikka täitsa ponks-teda on nähtud nii teles kui ajakirjades. Millal saab omale VV postri koju seinale soetada?
  7. Vend vähk on nendest kolmest mehest kõige kobedam! Õnnitlused...
  8. ÕNNITLUSED...TEGELT OLEKSID VÕINUD VEEL NATUKE AEGA VALLALINE OLLA-MULLE JA ÕELE EI OLE NÜÜD JU MINGEID SHANSSE ENAM JÄÄND. KAS ON EESTIS VEEL NII ILUSAID POISSE?
  9. mulle meeldivad lihaselised mehed ja ma seda ei varjagi.
  10. Kas siis sellised lodevad paksud rasvamaod on ilusad?Mehel peavad lihased olema!Vaata seda vend vähi pilti ja imesta!
  11. Mida tead sina ilusatest poistest?
  12. Mis asi on huvitav?Teema on lihtsalt sellisena välja kukkunud
  13. Parimate soovidega Valentini päevaks sinu pöörastelt austajatelt ja austajannadelt.
  14. Palju õnne,vend vähk!Juubeliõnnitlused!Ja ärgu nüüd keegi tulgu siin kriiskama,et jutt läheb teemast mööda.
  15. Uus luulevõistlus

    Kõhutuuled teevad häda Ei saa toolilt enam tõusta. Raivol olemine mäda loll naeratus on kadund lõustast. Miks küll pidin sööma eile tomateid,mis halvaks läinud? Salaja võin öelda teile aeroobikas ka ka ei käinud
  16. Uus luulevõistlus

    Kuule,Madis,ära jama kas tahad olla konkurent? Tegelikult mul on kama Raivo tõesti ajusant. Ma ei tea,kas armastab piiluda ka mehi. Raivo füüsist karastab imetledes kehi. Raivo teemal olen pädev ta "sõbrad" öelgu mida tahes. Poiss on edev ja ka lodev naistelant on jube lahe!
  17. Uus luulevõistlus

    Raivopoiss on ärkand just Oh seda hiiglaüllatust. Aeroobikaund näinud pekk plekke täis on kulund tekk
  18. Uus luulevõistlus

    Raivo ja aeroobika miskit siin ei klapi! Kas olen hulluks läinud ma väänleb Raivopapi Aeroobika ei huvita tegelikult Raitsi Tahaks rohkem kruvida painutavat neitsit Kui aeroobikasse läheb tibi Raivo ukse juures platsis Tibile see värk ei sobi kopp on ees sellest matsist. Raivol ükstakõik on see töötab ta ju treenerina treenida ei taha mees poisiraisad saavad tina Kas treeneriks on vaja Reval-Spordis seda siga? naiste sõber jutustaja sellel kohal oleks viga. Naistesõber Raivotäkk tuleks ära kohida. Kõhu peal tal puhas pekk aeroobikaga rohida. Tähele ei pane seda kahjuks spordisaalipealik Raivopoisil lihtsalt vedant kuigi rahvas temast teadlik
  19. Uus luulevõistlus

    Aeroobikat ,toredat Raivo vaatas katsus karedat temas saatan
  20. Uus luulevõistlus

    Aeroobikaga tahaks ma ühendada oma elu. Naiste keskel täiega hüppaks rõõmus Raivo kolu.
  21. Uus luulevõistlus

    Miks pean jõusaalis istuma mind huvitab aeroobika. Silm Raivol hakkab kustuma tahaks naisi näha ka. Oleks ise naiste treener küll siis imet näha saaks! Aeroobikast läeks mööda peenelt miskit muud neil treeniks ma. Mõtleb Raivo selle peale näol on jobu naeratus miks küll palka maksma peame Raivole kel vajadus?
  22. Uus luulevõistlus

    Istub sohval,ripub kõht treener Raivol sorgus nisad Naisi näeb vaid jäme tõhk keel suust väljas,silmis pisar. Aeroobikast nüüd rahvas tuleb tüdrukuid seal erinevaid. Raivo silmad mõnust sulend oigab erutusest vaid. Aeroobsed naised ilusad tahaks treenida aind neid. Raivol hetked valusad kui mõnel neiul oma peig.
  23. Uus luulevõistlus

    Reval-Spordis treener tore keskelt jäme on ta kere. Spordi vastu huvi suur naistevaatamisejuur. Aeroobika teeb Raivol rõõmu naiste kehal silm nüüd hõõgub. Trepist üles ronib saks aeroobikat nüüd vahib paks. Oleks tiivad ,lendaks sisse treeniks tütarlaste tisse. Ila ripub täiega küll on tore aeroobika!
  24. Head aasta lõppu ja toredat uut aastat vend vähile ja kõigile teistele.Vähk!Kas võtad veel vanal aastal siin sõna?Ka õde tervitab armast vähki.
×