Jump to content

47

Kasutajad
  • Sisu loend

    305
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    3

Koik 47 postitused

  1. Oppaa, selline ajamasin! Nüüd on puudu veel vennad Koovitid, Barabanov, Aleksejev, Kossenko, Kalmus ja Tiits.
  2. Postimees.ee avaldas võimsa teadmiste demonstratsiooni Tuul Sepalt, kes siis kas on Tartu Ülikooli või Arizona Ülikooli teadur (olenevalt, mis infot uskuda). Mõned eredamad väljavõtted härra loomingust: 1) Esiteks - toidulisandid TAPAVAD! Wow! 2) Uued uuringud näitavad, et toidulisandid kahjustavad inimeste tervist (just - toidulisandid on kõik üks ja sama asi) 3) Suure tüssamise esiisaks on Linus Pauling (samas ei peatu härra poole sõnagagi teadlastel, kes põhjustasid 80- ja 90-ndatel rasvapaanika) 4) Härra teab, et toidulisandi tarvitajad surevad varem ja ühtlasi on ta lahti murdnud ka selle põhjuse! (võtsid täna kreatiini? Hüvasti, sõber) 5) Kuigi toidulisandid ei seedu ja läbivad seedetrakti nagu allaneelatud nööp, hävitavad nad siiski kõik vabad radikaalid ja vähendavad ka möödaminnes keha enda antioksüdantide tootmist. Võimas! 6) Toidulisandid, mis toimivad, on tsink, foolhape ja d-vitamiin. Usutavasti pole hea teadur sattunud veel EFSA poolt lubatud toidulisandite terviseväidete andmebaasi lugema. 7) Niigi rasvuva ühiskonna valguvajaduse rahuldamiseks soovitab hr. Sepp süüa energiarikkaid pähkleid (kas pähklid on ka kõik üks ja seesama, hr. Sepp?) Ühesõnaga - kas odav populism ja absurdsuseni viidud üldistamine on ülikooli teadurile sobiv ja eetiline käitumine? Härra räägib teaduse kehvast kommunikeerimisest ja teeb ise sedasama. Ei kujuta ette, mis valdkonna teadur ta on, kuid biokeemia või meditsiin see küll olla ei saa. Artikkel ise asub siin: arvamus.postimees.ee/3780761/tuul-sepp-kuidas-toidulisandid-tapavad
  3. Esimese asjana soovitaks asjatundliku spordimassööri/füsio poole pöörduda. Olen üpris kindel, et leiad sealt lahenduse või vähemalt olulist leevendust.
  4. Sellest on kahju. Oleks olnud selgelt koht, kus Imre saanuks oma suure kogemustepagasi maksma panna. Väga meeleolukad pildid! More of that
  5. Osades Prismades (Sikupilli, Kristiine) on täiesti olemas, BPA-vabade plastikkaantega (kuigi "BPA-vabadus" ise ei anna veel mingit garantiid). Samuti on seal ka silindrikujulised klaasanumad alumiiniumkaantega. Ise olen just sealt ostnud.
  6. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    A-B hakka pähe
  7. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Edit: ei leidnud "redigeeri" nuppu. Õige on ikka SHGB
  8. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Lisaks SHBG'le oleks hea mõõta ka albumiini. Nende kolme komponendi kooslusest saab bioomastatava testo arvutada.
  9. See plaan on päris suureks motivaatoriks, et kõht pidama saada. Vastasel juhul võib tulla "paksu pahandust" Rannapilt tuletas meelde ammuseid Frederiku reklaame. Minu meelest siiani üks parimaid, mida Eesti telemaastikul nähtud
  10. Kas oma kaalumist sihilikult viimaste hulka ei saa jätta? Et enne luusiks kaalumistoas ringi ja inspekteeriks konkurentide vormi ning siis otsustaks, kas võistelda kergemas või raskemas katis?
  11. Huvitav on võrrelda Oti ja Iraani loomade pilte. Iraani vanad on küll jube suured, aga Oti teravus + vähemalt minu silmale väga kena lihase lopsakus võtab usutavasti laval palju skalpe. Nagu ka kõik meie suure võistluskogemusega mehed on öelnud, siis kaalumisel imemeestena tunduvad elukad kipuvad tihti laval ära kaduma ja mehed, kes on tõsiselt vormi teinud ja seetõttu ehk vähem massiivsemad, võtavad oma. Heaks näiteks on Lesukov, kellel topeltbiitseps eest poosis ripub triits maani ja biits käib üle pea. Samas ei ole mees eriline vormisepp ja seda kajastavad ka tulemused proffide seas. Edu, Ott, ja pane kollidele kuklalakse nii, et vanadel turjad punased!
  12. Põhjamaa poegadele sai näidatud, et õiged viikingid tulevad ikka Eestist Viljandist
  13. Mihkel Vaino BLOGI

    Väga kaasahaarav blogi ning mees, kes ei häbene oma varasemaid vigu tunnistada, ei vääri kindlasti hukkamõistu. Kõik eksivad. Palju edu võistlusteks!
  14. Vend Vähk Peab liikuma!

    Ja siin on 17-aastase Lee treeningvideo. Võib oletada, et noormees oli oma toidusedelis olulisi täiendusi teinud.
  15. Vend Vähk Peab liikuma!

    Siit lingilt leiab Lee Priesti arengu läbi nooruse. Võib öelda, et geneetikat mehel jagub: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=139375523
  16. Vend Vähk Peab liikuma!

    Antud härra on loomulikult Lee Priest, kes eelmisel kümnendil oli kulturismis täeiõiguslik A-klassi staar. Olympial paar korda 6 hulgas, NOC ja Ironmani võidud... Vast põnevam on fakt, et mehel pikkust vaid 163cm ja võistluskaal oli 100kg ümber.
  17. Mike Matarazzo 1965-2014

    Wikipedia ütleb järgmist: "He was forced to retire due to having open heart surgery on December 8, 2004 as a result of clogged arteries. At the time of his death he was residing in Modesto, California,[3] and was last reported to be working as a bail bondsman for AJ's Bail Bonds.[4] He was forced to stop working as a bail bondsman due to limitations on physical activity related to his 20% heart function.[5] On November 8, 2007, Matarazzo suffered a heart attack, his second cardiac-related problem since his surgery in December 2004.[6] On August 3rd, 2014, Matarazzo was in the intensive care unit of Stanford hospital in Palo Alto due to heart complications. The information was transmitted by his wife, Lacey Matarazzo (nee Porter), via longtime friend Mel Chancey's Facebook page, and reposted on various bodybuilding websites.[7][8] On August 17, 2014, Mel Chancey, a longtime family friend, announced via Facebook that Matarazzo had died in the ICU at Stanford hospital while awaiting a heart transplant. The information was confirmed by Peter McGough, editor at Muscular Development magazine"
  18. Toidulisandid internetist

    Mina olen üks neist, kellel diagnoositi noore 29. aastase mehena testosterooni defitsiit. Kusjuures - ma arvasin, et minuga on kõik korras. Käed-jalad töötasid ja õhk käis läbi. Siis, kui tugevate (ja kantserogeensete) medikamentide abil testosteroonitaseme uuesti normaalseks sain, oli vahe elukvaliteedis suur. Seda nii füsioloogilistes kui psühholoogilistes aspektides. Ei ole mõtet puusalt tulistada ja vaadata vaid sündimust ja eluea pikkust. Ega vaid testo tase ei mõjuta sündimust, veel enam eluea pikkust. Ta mängib seal vaid oma rolli. Kui oluliselt parandada muid tingimusi, võivad mõlemad pikeneda hoolimata testotaseme langusest. See aga ei tähenda, et vildaka hormonaaltasakaaluga jube mõnus elada oleks. Ei ole, usu mind. "Elukvaliteet" on tõesti subjektivne - paljud meist võivad arvata, et kuningliku perekonna elukvaliteet on super - kõrgseltskond, ilusad riided, lossid ja majanduslikud võimalused. Nemad samas võivad mõelda, kui tore oleks olla tavaline inimene - pole fotograafe, totakaid avalikke üritusi ja saad rahus teha seda, mis sulle meeldib. Nii ei saagi võrrelda õunu apelsinidega. Käesolevas kontekstis peame võrdlema konkreetselt testosterooni defitsiiti vs. normaalset hormonaaltasakaalu. Mina omast kogemusest soovitan normaalset testo taset
  19. See oli võimas esitus, Janar! Kui lavale astusid, oli minu üllatus suur - nii head vormi, kompaktsust ja proportsioone pole vähemalt mina Sinu esituses varem näinud. Edasiminek on olnud väga suur. Lisaks - eestpoosid olid suurepärased. Seljapoosid olid "vanad", aga eks see on maitse asi. Muidugi ei saa üle ega ümber jalgadest. Definitsioon oli suurepärane. Maailma (tipp)klass, midagi pole öelda! Tänud super emotsiooni ja inspiratsiooni eest, mida Salmes pakkusid!
  20. Sellises kollide kompaniis teisena välja tulla - supertulemus!
  21. Archangel'i blogi

    Kas su aeroobne on sellise kaloraaži juures (2000) ikka üleval? St. igapäevased pikad jalutuskäigud? Ise olen samuti liikunud nn. pizza-dieedile, kus vaatan vaid valku ja üldkaloraaži. Vorm liigub hea tempoga soovitud suunas, millega muidu peaks kaasnema kuiva kana kiud hammaste vahel ja brokkoli tükid suunurkades. Praegu on tunne isegi vaat et isegi veidi liiga hea
  22. Big Ramy 160kg!

    Tema Facebooki leht annab pikkuseks 175 cm
  23. Noortekategoriates minuteada ei võetagi proove. Kui aga täiskasvanud võistlejal üldse raha ei ole, siis usutavasti saab vähemalt alaliit aidata. Kui inimese suure eesmärgi vormistamisest on 500 EUR puudu, siis on ta ikka ise saamatu, kui seda raha enda teostuseks ei leia. Isegi noor. Toonitan siinkohal, et ma räägin pigem rahvusvahelistest tiitlivõistlustest. Loomulikult pole Reval Cupil või Lõuna-Eestikatel sellist asja mõtet teha. Ka panused on seal hoopis muud kui MM'l. Ma olen täiesti kindel, et kui mõnel Eesti sportlasel oleks võimalus MM-kuld võita ja see dopingukontrolli raha on puudu, siis saaks selle kasvõi siinse keskkonna kümnete tuhandete inimeste annetuste najal kokku. Lihtsalt ise peab tegus olema ja võimalusi otsima, mitte nurgas nohisema Vaata, kuidas tennisistid, motosportlased ja teised näevad vaeva, et enda võistluseelarvet kokku saada... "Kes vahele jääb, peab tasuma ka proovi" mõte on üllas, aga seda on väga raske jõustada. Esiteks - tagantjärgi kuskilt Iraanist mingit raha saada on utoopia. Mõistad seda kindlasti isegi. Seetõttu peaks tegema deposiidi - kõik võistlejad peavad kandma dopingukontrolli raha end registreerides IFBB'le ja pärast peab korraldaja selle tagasi kandma. Kui suurematel üritustel on tugevalt üle saja osaleja, genereerib selline rahade liigutamine nii palju lisatööd, et see ei ole samuti mõeldav.
  24. Üks asi, mis mulle kummaline tundub, on see, et ülevalt kontrollis põrunud sportlase kohale ülendatakse automaatselt tema taga lõpetanud sportlane. Samas ei tunne keegi huvi, mis kütusega uus medalist sõitnud on. Minu nägemuses võiks proovi võtta TOP 6 sportlastelt, kuid analüüsi saata vaid kategooria võitja oma. Kui see osutub valemänguriks, tehakse teise koha omanikule ettepanek tõusta esimeseks, kuid selleks peab analüüsima tema proovi (mis, kusjuures, võiks tulla sportlase enda, või siis tema toetaja vahenditest). Selle raha uus võimalik tiitlipretendent ikka leiab, motivatsiooni peaks ju olema Juhul, kui ta keeldub, diskvalifitseeritaks ka tema tulemus ning pöördutaks paremuselt III sportlase poole sama ettepanekuga. Muidugi võib esineda situatsioone, kus näiteks terve esikolmik põrub, IV mees on aga puhas ja saab I koha. Kas V ja VI koha saanud sportlastel oleks motivatsiooni maksta oma analüüside eest, et tõusta vastavalt II ja III kohale. Kaldun uskuma, et oleks. Ma usun, et kui sportlane teab, et ta on puhas, leiab ta selle 400-500 EUR analüüsiks üsna lihtsasti - ka nii vaesel spordialal, kui seda on kulturism. Üsna radikaalne lähenemine, kuid kuidagi peaks sellele epideemiale mõistlike kuludega suutma päitsed pähe panna.
×