Jump to content

Toivo295

Kasutajad
  • Sisu loend

    370
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Toivo295 postitused

  1. BCAA, leutsiin

    http://www.ergo-log.com/leucine20grams.html Siin on uuring leutsiini kohta, kui seda tahtsid teada. PS! Tegu on ääretult hea leheküljega, kus saab väga palju väärtuslikku informatsiooni.
  2. Soodsad valgurikkad toiduained

    Mis siin nii imelikku on? Nagu mainiti siis kõik ei ole "kulturistid" ja kõik ei osta kodujuustu valguallika eesmärgil. Mul peres ikka süüakse kodujuustu marjadega vöi moosiga ja mingi periood ,kus mulle soolane kodujuust absoluutselt ei istunud sõin kogu aeg kodujuustu murakamoosiga, vahest ka AASA tooteid ,kuigi nendes oli tõesti valgu süsivesiku suhe kehvem kui murakamoosiga variandis. Ma arvan ,et kui sellised tooted tooksid kahju siis ei oleks nad juba nii kaua poelettidel olnud.
  3. Hästiistuvad teksad lihaselistele jalgadele ?

    Endalegi imestuseks leidsin sobivad teksad Zara poest, mis üldjuhul teeb kõrenditele riideid, kuid võtsin sealt kõige suurema suurusega teksad mis leidsin ja reitest väga kitsad ei ole, ainult natuke pikad on ja vöökoht on ka liiga lai, kuid vööga kandes pole nagu hullu midagi. Üldjuhul on jah korralike pükste leidmine paras peavalu, eriti kui parajad pakud all on. Ahjaa ja United Colors of Benneton`i poest olen ka endale normaalselt istuvaid pükse leidnud.
  4. Anabol-5

    Mis ajast on ester steroid? Nandrolone võib sul mõne muu estriga ka olla. Decanoate ester tähendab seda ,et tal on 10 süsiniku aatomit, propionatel on 3 süsiniku aatomit jne. Estri süsiniku aatomite arv mõjutab aine imendumiskiirust. Kas siis kreatiinetüülester on ka anaboolne steroid?
  5. 2-3h trenn, kataboolne protsess?

    Tegelt seda on päris palju jah räägitud ,et trenne ei tasu väga pikaks lasta, kuid see ei tähenda ,et kõik kes teevad trenni 2-3 tundi on mingid mõttetud inimesed kes ei tea treeningust mitte midagi. Samuti see kirjandi ja tööjutt oli ka natukene paigast ära.
  6. Munade kohapealt segadus

    Ma sõin kuskil 4-5 kuud järjest peaaegu iga päev kuskil 5 muna. Käisin siis mingi aeg ka tervisekontrollis ja kolesterool oli täiesti normis. Ma arvan ,et paari muna pärast päevas pole vaja põdeda.
  7. http://en.wikipedia.org/wiki/Muscle_dysmorphia "There are a few possible risk factors which contribute to this disorder: bullying/teasing during the school period, family disharmony, perfectionism, severe stress, aesthetic focus and negative influence of mass culture that promotes idealized body."
  8. Ma olen alles nii vähe seda praktiseerinud ,et tulemustest on vara rääkida. Ma sain alles menüü õigeks ja mingist hetkest tekkis ka nn. keto-breath, kahjuks pole veel apteekidest ketostixe saanud ,et oleks uriini testribaga kontrollinud. Kookospiim on tavaliselt aasia toiduainete riiulis, seal kus igasugused wasabid ja wok-nuudlid on. Santa Maria kookospiim on lillakas papist pakis, 250ml ja 500ml. Nende hinnavahe on väga väike seega on parem juba 500ml kaupa osta. Olen ka näinud mingit plekkpurgivarianti aga sellel on väga kallis hind.
  9. Olen ka veidke aega proovinud tsüklilist ketogeenset dieeti ja põhiliselt söön rasvast juustu, hapukoort, hakkliha, peekonit, kookospiima (Santa Maria extra creamy coconut milk), vahest rasvast löhet. Toiduainete valik ei ole väga suur.
  10. leidsin hea valguallika

    Kui kasvanduses elavat lõhet toidetakse üldjuhul mingite graanulite jms. siis meres elav lõhe toitub sellest mis seal leidub. Ja see mõjutab üsna tugevalt omega-3 rasvhapete koostist. Ühesõnaga, tehistingimustes kasvatatud lõhe omega-3 rasvhapped ei ole nii kasulikud/effektiivsed/kõrge kasuteguriga ,kui seda on meres elava lõhe oma.
  11. Tere! Kas keegi oskab öelda ,kust saaks osta reguleeritava raskusega raskusvesti? Maksimaalne kaal vöiks olla vähemalt 15kg. Tänud.
  12. Pullid pildid netist

    Või on lihtsalt mõnel mehel peale kükki jalad nii läbi, et trepist alla kõndida ei jaksa.
  13. Palju õnne Ott Kiivikas!

    Palju õnne Ott!
  14. Fight Night V

    Ilmselt ta mõtles Tarmo Rakaselga, Ardo kaksikvenda.
  15. külmunud (kana)muna, kas hea?

    Krt, ma kohe arvasin ,et Charles on selle teema taga ,kui avalehel teema pealkirja nägin. Mitu õlut joonud oled?
  16. Arnoldi kava , paluks abi

    Vaata ,et sa seda teist kava - anaboolikute oma ka jälgima hakkad ,siis on sul isegi võimalus ,et ellu jääd.
  17. Hoiatus

    Tegelikult on näha küll ,et foorumis on üsna palju fitikogujaid ja niisama mehi, kes omaarust koguaeg tarka panevad ja teistele nõu annavad, kuigi ise ei tea baastõdesi toitumisest ning treeningust. Nende nõuanded on paras kräpp ja jura. Mina võtaks nende asemel veidike vaiksemalt.
  18. Kuidas märkamatult läheneda objektile

    See on ka hea video: http://www.collegehumor.com/video:1772718
  19. Rusikalöök

    http://www.google.ee/search?hl=et&rlz=...nG=Otsi&lr=
  20. http://www.defrancostraining.com/articles/...ards-part1.html
  21. Günekomastia

    HCG oli ilmselt see lahus?
  22. Kumb surub rohkem

    Hommikul puhanud peaga tundub nii jah asi loogilisem. Ei tea kust ma küll võtsin mõtte sina keha oma mass panna..minu kunagine füüsikaõpetaja saaks infarkti ,kui seda näeks. Anyway tegelt on olemas sarnane valem mis arvestab ka keha oma massi aga mul pole hetkel aega arvutamiseks.
  23. Kumb surub rohkem

    Huvitav, kuidas kanda üle antud olukorda valemit F=m x a(jõud võrdub mass korda kiirendus)? 100kg mees, kes surub kangi kiirendusega 1m/sekund ruudus(st. iga sekundiga suureneb kiirus 1m/s võrra) rakendab jõudu 100N. 110kg mees samade tingimuste juures juba 110N jne. Mida raskem mees seda suurem on tema poolt rakendatav jõud sama kiirenduse puhul. Juhul ,kui kiirendus jääb samaks siis tuleb mass ainult kasuks. Eks seda ei saa päris üks-ühele ka võtta aga mingi algpilt peaks olemas olema.
  24. Lameda kõhu dieet ehk Mufa´s diet.

    Et nagu mismõttes? Mingit ajalist piirangut ei ole. Jälgima peaks seda tegelikult koguaeg, mitte niimoodi ,et saad oma vormi kätte ja siis enam ei jälgi oma toitumist. Pead koostajale tagasisidet ka andma, siis saab vastavalt olukorrale kava muuta. Ära muretse, tegu ei ole mingi näljadieediga vms. Toitumiskava jälgides mingit pidevat näljatunnet ei tohiks olla.
×