Jump to content

big poppa pump

Kasutajad
  • Sisu loend

    786
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik big poppa pump postitused

  1. Toores muna!

    Rocky Balboa populariseeris selle väga vana muna tarbimisviisi ühes Rocky filmis. Kas ka SINA oled muna niimoodi tarbinud? Täna "jõin" siis kolm tükki ära, ükshaaval. Katki pole teinud. Maitset polnud, aga rõve oli sellist klimpi neelata. Salmonelloos... noh Tervis on mul hea, niiet see täiesti maha ei murraks - salmonelloosi-kartus eiolnud mul piisavalt suur et asi sele taha pidama jääks. Rääkigem omadest kogemustest!
  2. Wrestling

    Tere, ega pole siis wrestlinguga tegelejaid/huvilisi? Kuna tegu on väga huvitava ja nõudliku alaga siis oleks ju tore kui ka Eestis see mingil määral päevakorras oleks. Ameerikas praegu see sport esikohal. Tegelikult oleks vist õigem öelda spordi-meelelahutus või nii, kuna alal on omad nipid/saladused ka. Lihtsalt tahtsin küsida, või ehk on Eesti pinnal ka treenereid või midagi, seda parem.
  3. Soolhape

    Küsimus järgmine: kas Eestis müüakse soolhapet kapslite näol? Ärge veterinaare soovitage. EDIT:Keegi ei tea?
  4. Soolhape

    Selge, varsti teeme sinuga kaupa siis. Ise oled kasutanud?
  5. Salaamiga täidetud seesamikana

    Huvitav retsept Koostisosad on juba iseenesest väga maitsvad.
  6. Soolhape

    Yes indeed. Lugesin ja noogutasin mõne koha peal kaasa. Vertical ridges oli nagu see "märksõna", mis mind ajendas otsingule. Sealt ei tahaks nagu ka hästi tellida, ning apteegi hinnad on ka parajad tõprad, seda enam, et seal pole eriti vägevaid toimeaineid seeski. Sümptomeid mis oli välja toodud, esineb mul küll. Punkti pani see, et toodi välja see probleem enamiku sportlaste kohta, kes keha mingil moel ehitavad.
  7. Soolhape

    Anyone? Ralf, sa ei tea?
  8. Rinnalihased.

    Peamiselt triitsepsit ja rinda. Olenevalt surumistehnikast võid ka õlad mängu kaasta tugevalt. Profid soovitavad kitsamalt suruda selle rinna "keskosa" jaoks eks sa proovi järgi
  9. Svung ja vigastused

    Guugelda "rotator cuff exercises" Saad murest lahti Aga jah, olen nõus ka Jarmoga
  10. Asümmeetrilised hantlid biitsepsile

    Kasutaks, kui jõusaal seda võimaldaks. Aga kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab! Hoian hantli käepideme servast, mitte keskelt. Niiet jah, mõneti ma kasutan asümmeetrilisi hantleid, ainult see on kõik minu enda teha
  11. Pullid pildid netist

    Paneb ikka õlut ostma küll Jõulureklaam
  12. Hüppe kõrguse suurendamine

    Hakka reie tagaosale rohkem valu andma. Jalatrenni alusta kakspealihase treeninguga. Kuna selles lihases domineerivad kiired lihaskiud, siis on pikad seeriad vähem produktiivsed kui lühikesed. Kordustevahemik 5-8 on hea hüppevõime ja sprindikiiruse parandamiseks. Kui hakkad kakspealihasele rohkem tähelepanu pöörama, siis näed hüppevõimes lühikese ajaga drastilist muutust. Rumeenia jõutõmme, sirgete jalgadega jõutõmme - sellised rasked harjutused on suurepärased. Masinal lamades kakspealihast treenides eelista korraga ühe jala treenimist. Kui varem ei ole seda jälginud, siis nüüd hakka rõhku panema ka seeria pikkusele. Üks kordus võiks kesta 5-6 sekundit, kus negatiivne faas kestab 3-4sek, teed all pausi, ning positiivne faas on kiire, jõuline. Tempoga võid muidugi vahelduseks mängida, peaasi et ei tõmble. Proovi järgi
  13. Palju Õnne Moross!!!

    Palju õnne!
  14. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    190, 100.6, 17
  15. Test vene armees

    Ma ei näe ka nr viite. Ei teagi kohe, kuidas seda emale ja isale rääkida nüüd.
  16. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    190cm, 97kg, 17a.
  17. Niiet toidu kõrvale head heledat õlut ei ole loota? Muiud Rootsi laud tõmbab küll nagu magnet
  18. Palju õnne, Arnold Tokko !

    Õnne ja jaksu ja minu poolt!
  19. Rogert on sama mis Timo ja Raimo, klubi kui sellist meil ametlikult registreeritud pole.
  20. Kurat, ma ikka tükk aega murdsin pead selle üle, et mida ma kirjutan sinna
  21. Vastan omalt poolt ning mitte tema eest: kindlasti tee neid iga päev. Kõige parem oleks, kui teeksid neid 2-3 korda päevas.
  22. Pooleteise kuuga (isegi vähem) võtsin 6kg juurde, selle mõttega et alles 2011 kevadel lavale. Nüüd see rikkus hea vormi ära ju 90kg'ne Timo oleks palju võimsam pilt olnud, nüüd tuleb 3 nädalaga midagi nikerdada.
  23. Nagu ma aru saan, siis sina oled üks neist meestest kellega ma hakkaksin mõõtu võtma, kui osaleksin?
  24. Nii, vaatame nüüd asja üle. Grimmi pole, võistlejakaart on tasuta, vabakava puudub?
  25. Magusaisu

    Pähklid on head, aga nad on nii head, et nendega on kerge liiale minna. Hapukoort pane toitudele jne. Võid võid ka süüa, 93.
×