Jump to content

halfbeer

Kasutajad
  • Sisu loend

    193
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik halfbeer postitused

  1. artriit

    Tere, mul diagnoositi mõned aastad tagasi artriit. Viimati käisin reumatoloogi juures üle aasta tagasi, Aga kuna eelmise arstiga eriti rahul polnud ja kolin tallinna, siis äkki oskab keegi mulle mõnd head arsti soovitada seal. Soovin saada parimat võimalikku ravi ja raha pole takistus.Täna hommikul avastasin et varbad hakkavad ka moonduma juba päris tugevasti. Kindlasti võite ka teisi arste ja võimalusi soovitada., millest mul võiks abi olla. Igasugune abi teretulnud.
  2. reumatoid artriit

    Tere, diagnoositi ca aasta tagasi seronegatiivne reumatoid artriit.Praktiliselt kõik liigeseid juba valutavad ja raksuvad . Sõrmede, jalalabade liikuvus juba kannatab. .Põhjustajaks olid põletikulised mandlid, mis nüüdseks lõigatud Raviks plaguenil ja diclofenac. Tahaks teada mis ravi võimalusi mul veel on?Kas see haigus jääb elu lõpuni?. igasugune info teretulnud.
  3. reumatoid artriit

    Kepikõnni vastu pole otseselt midagi ,aga olen kindel et saan/saaksin rohkem kasu teistest spordialadest. Ennast päris maha veel kanda ei tahaks , kuna sporti terve elu tehtud.
  4. reumatoid artriit

    23selt kepikõndi vist ei tee ja moraali ei vaja . Mõtlesin kuidas ja kas see mu haigust mõjutab
  5. reumatoid artriit

    Muidugi suhtlen reumatoloogiga, aga tahan kõiki võimalusi teada. Kas vältima peaks mingeid toitusid, alkoholi, narkootikume?
  6. Põlveprobleemid

    Liigesevalud algasid pöiast. Reumatoloog tegi labajalgadest röntgeni. Põlvedest pole pilti tehtud kuna siis probleemi veel polnud. Diagnoos M25.5+liigesevalu , M02.8 + muud reaktiivsed artropaatiad. Raviks määrati hüdroksüklorokviin ja mandlilõikus.
  7. Põlveprobleemid

    Tere Mul on põlved läbi läinud angiini tõttu. Varsti lähen mandlioperatsioonile aga tõenäoliselt on vaja ka põlveoperatsiooni. Kuna probleem juba üpris tõsine siis sooviks võimalikult head ravi. Kellegil arstidega häid kogemusi siis võiks jagada. Muud soovitused ka teretulnud.
  8. liigesed

    Tere, Probleem algas, ca 1.5 aastat tagasi, kui peale jooksmist hakkas jalalaba suure varba juurest valutama. Raviks olen saanud lööklaineteraapiat, jalatoed ja kasutanud diclofenaci aga abi pole väga palju olnud.. Võtan ka glükosamiini. Ca pool aastat tagasi on tõsist probleemi tekitanud ka põlved- valutavad ja aeg-ajalt tulevad ka liigesest välja + raksuvad kõikvõimalikud liigesed. Soovitage arste, kellest võib abi olla ja kõik nõuanded on teretulnud. Arst võiks tartus asuda,
  9. liigesed

    Ise kaalusin ka podagrat. Muutsin juba enda dieeti ja järgmisena siis reumatoloogi juurde. Tänan vastuste eest
  10. Küsimus kiropraktikute kohta.

    Tartus vist kiropraktikuid ei ole aga lugesin et nad vahepeal käivad ka tallinnast tartusse... Uurisin erinevate kiropraktikute kohta aga ei leidnud kusagilt infot... Kas keegi oskab välja tuua mõne nime kes käib vahepeal ka tartusse? oleks väga tänulik
  11. Kristina Šmigun-Vähi - 4 Tatjana Mannima - 51 Kaija Udras - 58
  12. Laialt vs kitsamalt surumine?

    Kitsalt võtab rohkem triitsa. Laialt mõjub õlale rohkem. Rinna sise-ja välisosa ei ole võimalik eraldi treenida. Küll aga saab suuremat rõhku asetada rinna üla-kesk ja alaosale
  13. Alkovaba õlu

    Alkoholivabas õlus on vähem kaloreid.
  14. Marek Kalmus on ?

    Täiesti ühel nõul sinuga.
  15. Oleks mõned head nõuanded vaja

    Nagu ma aru olen saanud ei jaga sa toitumisest ja treeningust mitte midagi... Telli endale treening-ja toitumiskava. Treener teeb sulle sobiva kava ja annab ka nõu edaspidiseks ning vastab ka sinu küsimustele.
  16. Mitu korda ...

    Küsiks lihtsalt huvi pärast, et palju su küki ja jõutõmbe rekordid on?
  17. Ei lasta jõusaali

    Käi õhtuti, siis on treener ka kohal ja on lubatud ka noorematel jõusaalis käia. Või siis mine profitisse.
  18. Ananass!?

    Ananassimahlast oli vist mingis artiklis ka kirjutatud ja pidi peale treeningut väga hea olema nendele, kel kiire ainevahetus.
  19. Kreatiini kohta siis j2lle

    Unusta kreatiin, viga on halvas toitumises ja arvatavasti ka treeningus. Telli endale toitumis- ja treeningkava.
  20. Keda pead parimaks?

    Coleman oli minuteada ca 9 korda Mister Olympia, mis ajutisest nähtusest sa räägid.
  21. Põlved krõpsuvad :)

    Seni kuni valu pole on kõik korras.
  22. trenn/toidulisandid/kaal

    Soovitan osta Proteiin NO 1 või whey 1 või 2 . Uuri ise ka fitness poodi, seal toote kirjeldused ka olemas.
  23. Mida juua jõusaalis ?

    Ise joon enamasti 1l 100%mahla.
  24. Rinnalt surmine ei arene

    Kitsamalt treenib rohkem triitsa, mitte biitsa.
×