Jump to content

BULDOOSER

Kasutajad
  • Sisu loend

    516
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik BULDOOSER postitused

  1. argo annab hüva nõu

    Argo peaks ise ka selga väheke treenima.http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=223939
  2. Varajane kiilanemine

    http://www.tarbija24.ee/131008/esileht/olu...rvis/343123.php Tartu teadlased raiskavad aega igasuguste olematute asjade uurimiseks....lambad?
  3. mida tohib millegiga võtta ja mida ei tohi

    No kuule , seda kraami on müüdud miljonite , pigem miljardite eest kogu maailmas ja sa alles nüüd ütled.....inimesed oleks võinud oma rahaga midagi targemat teha. See , et sulle ei mõju ei tähenda muud midagi peale selle , et oled üks neist , ei tahaks öelda õnnetutest kellele kreatiin on kasutu ja sa ei ole ainuke, tean ise ka mõnda sellist inimest. Mulle mõjub ja see ei ole platseebo efekt, esimese totsiku ostsin 12 aastat tagasi ja ka nüüd kasutan seda , kuigi harva , sest ei tegele enam nii tõsiselt spordiga, ikka toimib , tuleb paar kilo kaalu juurde ja jõudu ka väheke. Üks kasulik omadus mida olen aastate jooksul märganud on see , et kui teinekord sööd kehvasti mõnda aega ( pole aega , raha või viitsimist )aga võtad kreatiini siis jõunäitajad püsivad kuigi kehakaal langeb.
  4. Vigastuse ravi

    Sul on tuttav arst olemas , küsi mis ta arvab.
  5. Vigastuse ravi

    http://www.dailymail.co.uk/health/article-...nnis-elbow.html Kahjuks Eestis ei tehta, küsisin mõned aastad tagasi ühe tuntud spordiarsti käest, aga samas ta oli huvitatud , et kust selline info. There is very little risk here; we are using the patient's own blood taken right in the doctor's office, and the whole procedure takes less than an hour," Mishra says. "The results of our pilot study indicate this therapy is as effective as surgery, with sustained and significant improvement over time, no side effects, and high patient acceptance." "Ours is the first in vivo human investigation of this novel biologic treatment for chronic severe elbow tendonitis in patients who have simply 'flunked out' of other treatments," says Dr. Mishra. "Ninety-three percent of patients in our study did well, which is as good a result as patients who have tendon surgery." Fifteen patients received a one-time injection of platelet-rich plasma (PRP) into their affected elbow. (Platelets are blood components responsible for the formation of clots in response to injury, but also contain powerful growth factors; plasma is the liquid portion of the blood.) Blood was drawn from a patient's unaffected arm and spun down in the physician's office lab to separate the blood's components. Approximately a half-teaspoon (2 to 3 mL) of this material - over 500% richer in platelets than whole blood - was then injected into the tendon of the sore elbow. These 15 patients had tennis elbow for 15 months and the average patient age was 48 years. Their baseline score on the pain scale was 80.3.
  6. Coleman Moskvas - tema hetkevorm

    Ikka on vasak jalg , triits ja lailihas veidi väiksemad , teise kujuga, spekuleeritakse , et tal on selgroovigastus.
  7. Jõutõmme

    Sellest oleks pidanud alustamagi , et tõmbad sumo stiilis, see ei ole tõesti sobilik selja päevale kulturisti jaoks , tavaline jõutõmme aga küll.
  8. Jõutõmme

    http://www.youtube.com/watch?v=W1KD7cGRDDc Selles videos paneb Ronnie rõhku tuharalihastele, mees on harjutuse ekslikult paigutanud selja trenni esimeseks harjutuseks. Kas ja kuhu jõutõmme mõjub , erinevad arvamused on tingitud pigem sellest , et raskused mida kasutatakse on tihtipeale liiga väikesed ja tehnika jätab soovida.
  9. Neegrid ja testotase

    Kas ikka kõik neegrid jooksevad kiiremini kui valged, kõik valged? Maailma kiireimate sprinterite hulgas on mustasid ,100% puhtaid negriidse rassi esindajaid väga vähe näha , enamus on pigem õnnestunud segu erinevatest rassidest.
  10. Hull Elukas...

    http://www.getbig.com/boards/index.php?top...3567.msg2666279 http://forum.bodybuilding.com/attachment.p...mp;d=1199607788
  11. Kumb kava on parem?

    Esimese plussiks võrreldes teisega on näiteks see , et saab õlale ja kätele kasutada veidike suuremaid raskuseid. Teise eeliseks on võib-olla parem , lihtsam taastumine.
  12. Tegelikult on veel variatsioone sellel harjutusel näiteks kangi asend , kas trapetsil nagu kükki tehes või madalamal , asendis mida kasutavad jõutõstjad kükkimiseks. Madalam asend võimaldab kasutada palju suuremaid raskusi ja on tegelikult ohutum ka. Istudes gm on ka väga hea harjutus.
  13. Kaido Leesmann EM 7.koht!

    Tubli tulemus Kaido , õnnitlused.
  14. Kas see meess teeb seda harjutust õigesti?

    Sellise pisikese hantliga ei saagi õiget tehnikat näidata, et tehnikast reaalne pilt saada võiks raskus olla ikka mingi 70-80% maksimumist , mõttetu video.
  15. Olin ka varem aastaid odava ketsi kasutaja , nüüd ostsin originaalid Chuck Taylorid (300 eek) ja on krt veel paremad kui säästuketsid.
  16. Revalis pole 80 kg hantlit , aga loomulikult on kõvematel sellidel üks paar alati spordikotiga kaasas.
  17. Saksa mahutreening

    Mahutrenni point on maht , mitte intensiivsus, raskust tuleb lisada vähehaaval , vale on hakata kohe alguses kasutama raskuseid millega seeriaid lõpuni teha ei jõua.
  18. Mida teha?

    Nädal puhkust on just see mida vaja , kui oled korralikult treeninud ,siis peale nädalast puhkust tuled saali tugevamana kui enne, eeldades , et tõesti puhkad ja sööd korralikult.
  19. selja paksus vs laius

    Ma saan aru , et inglise keeles loed sellist paksuse ja laiuse juttu, üldiselt kõik ülevalt alla tõmbed ( lõutõmbed jne. ) laiuse harjutusteks ja enam-vähem kõik kõhuni tõmbed ( kangiga , blokiga jne. ) ja jõutõmme on siis paksuse harjutused.
  20. Tere väike küsimus?

    Jep ,ilusate naiste lihaste tööd võib vaatata ikka, muidu poleks tõesti mõtet saali minna. Pikal dressil on ka oma plussid , liigesed , lihased hoiab soojas , higi ei pääse inventari reostama jne. ja lihase töö jälgimine on pigem tunnetamise küsimus. Eks igaüks teab ise kuidas tal parem on.
  21. Andrus Murumets sai Hollandis teise koha!

    Vaata minu postituse kuupäeva ,4.juuni , ennustus läks täkkesse, Murumets on tegija.
  22. Kevin Levrone uues filmis

    Uskumatu.
  23. Parteiline kuuluvus

    II maailmasõda oli see mis Skandinaavia riigid jõukaks tegi, mitte sotsid. Peale sõda oli kogu Euroopa varemetes välja arvatud Skandinaavia riigid,edasi mõtle ise.
  24. Beeta-alaniin

    Platseebo efektist oled küll nüüd ilma, aga proovi , vaatame mis siis ütled. Selle kirjutise järgi tundub see väike kõrvalmõju peaegu väljakannatamatuna.
  25. Kas Zelluloos spordiklubi on normaalne?

    Tähendab kükki teha saab ikka või kuidas.
×