Jump to content

Vahue

Kasutajad
  • Sisu loend

    496
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Vahue postitused

  1. Siin võiksid foorumlased rääkida oma spordivigastustest (ka sellele järgnenud komplikatsioonidest). Jutt olgu sisukas, nii et oleks põnev lugeda. Kuna eestlased on teadu pärast ju arad, siis lisan igaks juhuks ka mõned julgustavad sõnad - inimesed, laske oma keelepaelad valla ja rääkige oma vigastuste jutud südame pealt ära. Pole vaja tunda valehäbi.
  2. Kirjandus

    Treenijale abiks: Anatoomia atlas Loogna, G. Avita, 1996 Füüsiline töö ja ülekoormushaigused Loogna, N. & Loogna, G. Tallinn, 1999 Jõu- ja venitusharjutusi igaühele Jalak, R., Neissaar, I. Tartu, 2004 Jooksja tarkvara H.Lemberg, A.Nurmekivi, R.Jalak Tallinn, 2004 Terviseriskid lihastreeningus R.Jalak, L.Rannama Tallinn2004 Sportlase toitumine R.Jalak, V.Ööpik Tallinn, 2005 Jõu, ilu ja tervise anatoomia Frederic Delavier Kirilille kirjastus Jaan Loko Liigutusvõimed ja nende arendamise metoodika Tartu, 2004 Terve selg ja terve kael Saarma R. Viljandi, 2000 Skeletisüsteemi ülekoormushaigused ja spordivigastused Seeder, J. Medicina, 1995 Tervise ja kehalise töövõime arendamine noorukieas Maiste, E., Matsin, T., Utso, V. Tartu Ülikool, 1999 Liikumine ja meditsiin. Vuori, I., Taimela, S. Medicina, 1998 Kui võimalik, lugege kindlasti läbi selline raamat nagu "Terviseriskid lihastreeningus",R.Jalak, L.Rannama. Raamatust tuleb välja, et seni populaarsed olnud harjutused on tegelikult suure terviseriskiga. Nt on selililamangust istesse tõusu harjutused mittetervislikud ja sageli kahjulikud. Endal oli raamatust palju kasu. Ps. Teen foorumi juhtkonnale ettepaneku muuuta see teema tähtsaks.
  3. Antud küsimus võib tunduda veidi totter või naljakas,kuid küsija suu pihta teatavasti ju ei lööda.Vahetevahel kui ma pikutan,tuleb mu sugulase 16kilone laps kõhu või selja peale hüppama.Ja hüppamine ei ole just kõige süütum.Tekkiski huvi,et kui kasulik/kahjulik selline selja-kõhu peal trampimine on?Isegi selline massaazi liik on olemas.Samuti olen kusagilt kuulnud,et seljas trampimine pidavat lõõgastav olema.Mida TEADJAMAD asjast arvavad-on tegu mingi mõttetusega,mis pigem on kahjulik kui kasulik või on sellisel "massaazil" häid omadusi ka.Vastused võiksid olla sisukad,pubekate targutamisi kuulda ei taha.
  4. Olen juba kuu aega lühikeste riietega jooksmas käinud.Jooksen u 10 kilomeetrit lühikeste pükste ja ilma varrukateta särgiga.Kohe trepikoja uksest välja ja jooksma.Seetõttu pole külm kontide vahele hakanud.Pealegi karastan end iga päev vannis külma veega.Viimati sai oktoobri keskpaigas Järva-Jaani tehisjärves ujumas käidud! Samas olen oma tuttavatelt etteheiteid saanud,stiilis et mida lolli sa teed,et see pole üldse tervisele hea.Mina jälle arvasin,et lisaks võhmale see ka karastab. Mida teavad asjatundjad sellest rääkida.Kas vastab tõele,et tuul puhub jalgadest läbi ja vanas eas on jalad haiged.Kui otstarbekas on napis riietuses jooksmine?Kas miinused kaaluvad üles positiivse.Rääkige kõike,mida teate sellest.Ei taha teadmatuses oma tervist ära rikkuda. Ootan asjatundjatelt huviga vastuseid.Niisama spekuleerimist ei soovi.
  5. Lõuatõmbamine

    Imelik lugu, ma andsin ka siin teemas nõu, aga miskipärast on postitus kadunud. Mis toimub?
  6. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    Itaallaste treeningust: http://usa.worldcupblog.org/group-e/secret...ning-video.html * Suisa rõve on vaadata, kuidas mehed jalgpalliplatsil simuleerivad. Saavad jalgadesse, aga käe panevad näo ette, justkui oleks saanud löögi näkku. Kohtunikud võiksid rangemalt simulante karistada. Sport on räpane!
  7. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    Väga nauditav ja huvitav oli eilne Portugali - Hollandi mäng. Kahju ainult, et Holland edasi ei pääsenud, nüüdseks kõik isiklikud lemmikud väljas.
  8. tank poseerimas

    http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...ang_et%26sa%3DN Ja naised, vaadake ka Marco pildiseeriat !!! Marco pildid
  9. õunasõltlane:blink:

    Kui sa oled tõesti sõltlane, tähendab see seda, et sul on ilmselged probleemid. Soovitan minna võõrutusravile. Küll lahked õed hoolitsevad su eest, teevad süste ja annavad tablette, ja kõik saab korda. Muuseas, enamasti soovitatakse süüa 5 ühikut puuvilja päevas (loomulikult võid ka rohkem süüa). Toon suvalise näite, et Coco Monkey sugused ikka aru saaks, nt 2 banaani, 2 õuna, 1 apelsin.
  10. Pea käib ringi

    Sa tee kõhupressi harjutusi, kus pea on põrandal või liigub vähe. Pole mõtet rapsida.
  11. suur mure rasva ja tselluliidiga

    http://sekretar.ee/36562art/ + veel muud huvipakkuvad artiklid.
  12. Valu kuklas

    Aga äkki on sulle uss ajju pugenud? Ma kuulsin uudist, kuidas ühel pensionäril avastati u 12 cm uss silmast, mis kiiresti eemaldati, kuna tekkis oht, et uss võib ajju pugeda. Ussi sai mees silma sügisel õunakoristamis ajal, kui teda hammustas sääsk silma. Nii et mine ruttu arsti juurde, enne kui uss suuremat pahandust jõuab su ajus teha ja su lõpuks zombeerida. Kui arst ka ei aita, siis mine mõne nõia juurde, küll nemad juba oma voodoo kepiga su korda teevad.
  13. Minu täna hommikune külmkapi sisu ;)

    Oh sa raks, viie kilone kodujuustu ämber. Halvaks ei lähe?
  14. Jõusaal ja seksuaalsus

    Mers, ära Aktivistile küll külge löö, tema on juba Gannibali naine, nagu ta signatuurilt lugeda võib. Tood perre ainult tüli.
  15. Jõusaal ja seksuaalsus

    Mõnus Fitness.ee dater kujunemas. Mõni on ikka päris kiimakott .
  16. Toiduainete kaalumine

    Ärge tehke enam Koko ahvist välja, las ussitab edasi. Võid ju seletada lõpmatuseni, aga kui inimesel on mingi ajutrauma, siis pole sellest tolku.
  17. Võida Fasti T-särk

    "Terves kehas terve vaim" "Nohiku kättemaks" "Edgar, Edgar, mida sa tegid" "Edgar Savipäts - kapikulturist/salakulturist" "Peaminister paljastas oma tõelise pale" "Väliselt inetu kesta sees esteetiline tuum"
  18. Sidemevenitus

    Võid niisama ka osta. Proovi kalamaksaõli-glükosamiini "dieeti".
  19. Toiduainete kaalumine

    Dziisus Kraist Supersaar!!! Ka siis pead hilisemat kaalu arvestama. 12.a. ja juba sellised mured. Kas valmistud miskiseks miss universumiks vms?
  20. Toiduainete kaalumine

    Mis sellega siis on? Kui tahad, siis söö kasvõi toorelt , hammusta kalalt pea otsast . Käitu analoogselt aedubadega.
  21. Kuld-trussikutes jobu nõuab viigimarju.

    Dagö on Hiiumaa rootsikeelne nimetus. Eks sealt see nimi võetigi.
  22. Toiduainete kaalumine

    Kui sööd neid keedetuna, siis peadki neid peale keetmist kaaluma.
  23. Kuld-trussikutes jobu nõuab viigimarju.

    Mul on poisipea .
  24. Kaks paksu !

    Lee Priest tuletab Bam Margera isa a.k.a The Long Suffering Phil'i meelde, keda poeg pidevalt kiusab.
×