Jump to content

hawker

Kasutajad
  • Sisu loend

    137
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik hawker postitused

  1. Beef jerky

    Mis arvate vinnutatud loomalihast ehk beef jerky'st? Meil müüdavatel Eestis tehtud jerkyl on 100g kohta energiat 175 kcal valke 38g rasva 1,8g süsivesikuid 1.5g ja soola kah 4,2g Kui sellest soolast ning kirvest hinnast üle saaks, siis paistab et on jumala hea tervisetoiduga tegu? Tööajal lõuna ja kojumineku vahele pakike nahka libistada vms. Maitse poolest ma muud ei söökski
  2. Happy Slapping - uus trend Inglismaal

    http://www.youtube.com/watch?v=x97VLJBFWuo
  3. Juhtusin tänase SL Õhtulehe esikaant nägema ning mulle oli igatahes üllatuseks, et meie kaitseminister pintsaku all nii ülbes füüsilises vormis on: Loodetavasti ei hakata siinkohal tema poliitikat lahkama, seda saab igal pool teha ja tehaksegi... Aga et 47 eluaasta ja poliitikuameti juures selline välja näha, selle eest küll respekt
  4. Rasvased ja vähem rasvased rahvaasemikud

    Teeme nii et räägime inimeste kehakultuurist ning kaitseväe- ja misiganes poliitika jätame kusagile mujale.
  5. Sumomaadlus

    Nii hull asi ei ole.. aga nii 60ndatesse, keskmiselt 10a vähem kui keskmised jaapanlased.
  6. Sumomaadlus

    Sumokatel võib jõudu ikka päris kõvasti olla, kui trenni tehakse mehemoodi, mass on ainult boonuseks ja reljeefsust arendama ei pea. Ega pole lihtne teist säärast 150-kilost meest vööst üles tõsta ning ringist välja kanda.
  7. Aeroobne treening hommikul 6.00

    Hommikune söömata aeroobne on nn trade-off: rasv kulub kiiremini, aga lihaseid kulutab rohkem kui täis kõhuga. Ise tead, mis sulle tähtsam on. Kõige mõttekam on hommikust aeroobset teha, aga enne seda kerge valgukokteil sisse võtta. Nii lööd kaks kärbest ühe hoobiga: saad süsivesikuvaeguses aeroobse rasvapõletamisboonuse ning samas hoiad ära katabolismi. Tom Venuto soovitas ühes artiklis just sedamoodi toimida.
  8. palju rasva

    Ma ka ei usalda seda "adsl..." aadressil olevat kalkulaatorit. Võta parem ülevalt menüüst Tööriistad -> BAV arvuti ning saad sealt oma baasainevahetuse, st päevas mitte midagi tehes energiakulutuse määra. Vot rusikareeglina nii palju kui see BAV kalkulaator näitab, nii palju söögi. Sinu tegelik energiakulu on tavalise kooliõpilase aktiivsuse juures umbes BAV*1.3 pluss treeningutel kulutatu, aga mahavõtmiseks tuleb süüa mõnevõrra vähem, seega umbes BAV määr olekski hea. Kui sai tugevalt aeroobset treeningut tehtud, siis võib süüa rohkem. Sellel rasval, mida sa sisse sööd, ei ole mingit otsest seost rasvadega, mis sul kõhu ja kintsu peal on. Söödav rasv lagundatakse maos organismi poolt kasutatavateks osadeks, mitte ei lähe otse kannikale, aga teisest küljest ladestuvad keharasvaks kõik ülemäärased, üle vajamineva kalorinormi minevad toitaineted. Eriti just suhkrud ja müüd süsivesikud, kui neid suures koguses javõi koos rasvadega süüa, nagu rämpstoit ja maiustused tavaliselt on.
  9. Ainult valk + rasv

    Sealt näed, mis juhtub ropu hulga SÜSIVESIKUTE ja rasva sisseõgimisel. Keskmises McEines on saadavast energiast valgud heal juhul 5-10%. Aga teema algatajale: Aju jääb nälga, tekib deprekas ja tujutsemine. Keha saab ketoosi abil hakkama. Atkinsi dieet seisnebki süsivesikutest hoidumisel ja toimib kehakaalu alandamiseks täitsa hästi ja suht tervislikult, aga ka selle juures süüakse päevas 50g süsivesikuid päevas vähemalt.
  10. Megahea ja väherasvane pizza

    Proovisin retsepti ära ja täitsa hea sai. Tekkis ainult selline mõte, et kas äkki rohkem nisukliisid ei võiks panna? Siis oleks tulemus ehk rohkem pizzapõhja ja vähem omleti sarnane.
  11. Millist "cardio" treeningut teed?

    Jooksen õues, kui just alla -10 pole.
  12. Naise Kõige Ilusam Lihas?

    Gluteus Maximus
  13. Lõuatõmbed ja kätekõverdused

    Naistel ongi palju raskem lõuatõmbeid ja kätekõverdusi teha. Isegi paar lõuatõmmet on juba päris hea saavutus.
  14. Kuidas tegutseda sisemise rasvaprotsendiga?

    AFAIK on see Archimedese seaduse rakendamine. Kaalutakse sind vee all ja kaalutakse õhus, selle kaudu saab teada sinu ruumala ja erikaalu, millest saab omakorda tuletada rasvaprotsendi.
  15. Home made protein bar

    Kust kohast naturaalset pähklivõid osta saaks?
  16. Ei teki mingisuguseid setteid ja ei saagi tekkida, sest igasuguse "veresetete" korral tekiks tekiks inimesel kohe gangreen. Vt. http://www.earthsave.org/news/bloodtyp.htm . Veregrupidieetidel pole mitte mingisugust teaduslikku alust.
  17. Veregrupi järgi toitumine on muide täielik jama.
  18. Kas keegi on hilja alustanud...

    Kulturismiga võib alustada ükskõik kui vanalt. Kusagil nägin linki, kus isegi 90-aastane mammi võttis hantlid kätte ning nüüd 95-selt paistis hulga noorem ja tervem.
  19. 4 salatit kulturistile

    Mis imepõhjusel seda asja KANAsalatiks kutsutakse?
  20. Oksendamine

    Proovi ilma selle C-vitamiinita. Võimalik, et sul on mõne selle komponendi suhtes allergia.
  21. Effektiivne treening

    Kui lihas valutab, siis jah, see näitab et treening on kindlalt asja ette läinud. Kui aga lihas ei valuta, siis see EI näita veel, et treeningust asja ei olnud.
  22. Kuidas tegutseda sisemise rasvaprotsendiga?

    Esiteks peabki organite ümber kaitseks rasva olema. Vastav, normaalne toitumine vähendab igasugust rasva. Ära usu igasuguseid tädikesi, kes sulle peale sinu apastraadiga mõõtmist igasugust saasta pähe määrivad.
  23. Mikrolaineahi

    Mikrolaineahju soojus pole kuidagi teistsugune kui tavalise ahju soojus. Jama jutt, et see kuidagi rohkem vitamiine hävitaks või vähki tekitaks.
  24. Nõuan konkreetsust!

    Ma ise võtan pool pudelit enne trenni, see 3000 on päris kange kraam, rohkem pole vajagi. Muide, olen täheldanud et paar lonksu võtab väga hästi liigset söögi (magusa) isu ära, on kellelgi teisel ka niiviisi?
  25. Nõuan konkreetsust!

    Joogid ja muud lisandid on umbes nagu spoilerid ja tuuletammid autode peal. Iseenesest muidugi on kasu, aga kui auto ise sapakas on, st toitumist ei jälgi ja trenni ei tee, siis on vähe abi.
×