Jump to content

Vägivaldur

Kasutajad
  • Sisu loend

    1 944
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Vägivaldur postitused

  1. Suur Eesti sportliku vabavõitluse ja brasiilia jiu-jitsu suvelaager 2013 toimub sel aastal 28. juunist (reede) kuni 6. juulini (laupäev). Asukohaks taas päikeseline Pärnu! Praeguse plaani järgi on sel korral laagris võimalik grupiviisiliselt osaleda järgmistel treeningutel: - MMA püstivõitluse grupp (kõik tasemed treenivad koos, aga sisu ja tegemist jagub kõigile) - MMA võistluskoondis - Brasiilia jiu-jitsu ja lukumaadluse grupp (kõik tasemed treenivad koos, aga sisu ja tegemist jagub kõigile) - Brasiilia jiu-jitsu ja lukumaadluse eliitgrupp - Brasiilia jiu-jitsu ja lukumaadluse võistluskoondis (NB! Võistluskoondistesse kandideerimiseks pead oma sportlikud tegemised üle vaatama ja eesmärgistama juba täna! Täpsema info saamiseks suhtle oma treeneriga.) Üritus sotsiaalmeedias: http://www.facebook.com/events/192362427576363/ Laagri korraldusliku poole eest vastutavad sel korral: 3D Treening, MMA Eesti ja Eesti Sportliku Vabavõitluse Liit. Sel aastal toimuvad treeningud Pärnu Spordihallis täiesti oma saalis - samas kohas, kus suvelaager 2010. aastal aset leidis kuid mille talvine lumi vahepeal hävitas. Registreerimisvormi ja laagrikutse leiad: https://docs.google.com/forms/d/15OkXtI ... U/viewform
  2. Maadlus olümpialt välja?

    Kuna ROKi jaoks tundub olevat oluline ainult populaarsus ja mitte spordi arendamine (ning sealhulgas klassikalise spordi arendamine), siis 2060 aasta olümpiamängud koosnevad ilmselt sellest, kuidas staadionitäis tolguseid tantsib kolm nädalat järjest gangnam style'i. Üks kõikide aegade masendavamaid spordiuudiseid minu jaoks.
  3. MMA eratreening

    Füüsilist tegevust ei ole võimalik õppida (ma mõtlen hästi ja efektiivselt õppida) vaid teoreetiliselt ja ilma seda tegevust ennast tegemata. Isegi kui MMAd õppides võtta väga rahulikult, siis ilma vastupanuga harjutuste ja kerge sparringuta päris ei saa. Loomulikult on võimalik vigastuste saamise võimalust minimaliseerida enda rahuliku suhtumise, hea treeneri ja heade sparringpartneritega, aga täielikult välistada? Võimatu. Isegi palju ohutumate tegevuste juures ei ole mingit garantiid. "Mainin seda kuna olen tõestisündinud lugusid Tallinnas kuulnud sõpradelt tuttavatelt." Tahad äkki täpsustada, mida kuulnud oled? Kui need on lood sellest, kuidas treener vigastab treenijat või käitub ebamõistlikult, siis 3D Treeningu puhul seda kartma ei pea. Kontaktid: http://3dtreening.ee/
  4. Koolitus: Kiire rasvapõletus

    Matemaatiliselt loomulikult ei ole seal mitte midagi müstilist. Lihtsalt enamus sellises ülekaalus inimesi ei saavuta selliseid tulemusi kunagi. Ja siin ennustati ka, et mingil hetkel kiilub progress kinni (nagu tegelikult ju esimese suure entusiasmi pealt ka enamasti juhtub). Ei kiilunud ja see on üsna tähelepanuväärne.
  5. Koolitus: Kiire rasvapõletus

    Eks vastamata jätmine on ka vastus...
  6. Koolitus: Kiire rasvapõletus

    Ma eriline tõsieluseriaalide fänn ei ole, aga vilksamisi nägin telekast mingit klippi, kus näitas palju need inimesed seal saates stabiilselt kaalu kaotanud on. Üsna müstilised numbrid. Kuidas skeptikud kommenteerivad?
  7. Pudzianowski vs. Thompson

    Ma sellesse viimasesse fakti küll täie tõsidusega ei suhtuks. Pigem selline vastastikkune promo, et Anderson ja Seagal ennast koos kaamerate ees näitavad. Norris on 71 aasta vana muidu...
  8. Pudzianowski vs. Thompson

    Kui täpsustada, et "keegi, kes neist aladest midagi teab" siis jah. Muidu neid fantaasiaid ikka jätkub. Ilmselt ka selle foorumi teemades, kus arutati Pudzianowski MMAsse sisenemist. Siin matšis kohtus Mariusz Pudzianowski James Thompsoniga, kes oma eelnevast kümnest matšist on võitnud vaid ühe. Kunagi Pudzianowski rääkis MMA tippu jõudmisest. James Thompson on raskekaalu MMA tipust väga kaugel. Pudzianowski veel kaugemal. Siin patsutas ta suhteliselt imelikul kohal, ilmselt oli kumm täiesti tühi. Thompsoni puhul paneb imestama tema jätkamine - enamus matšides on ta viimase viie aasta jooksul nokki löödud.
  9. Poksikott (pokistreening kodus)

    Randme nurka peaks elementaarselt suutma ilma sidemeteta hoida. Side ei asenda lööma õppimist. Poksimisega tegelemine võiks alata kusagilt mujalt kui suvaliselt koti peksmisest. Las keegi ikka õpetab sulle poksi baasi selgeks ja siis võid mõelda koju koti hankimisele. Ja sellisel juhul oleks mõttekas osta natuke raskem kott. 9kg kaaluva kotiga saab ka kindlasti trenni teha, aga suurem kott on universaalsem ja laseb erinevamaid harjutusi teha. Pead loomulikult olusid arvestama. Pole tore kui konks koos poole laega alla sajab. Kui kott kaalub näiteks 30kg, siis temaga tööd tehes mõjub konksule tunduvalt suurem jõud. Kunagi ostsin rauapoest poksikotile konksu. Müüja küsis, et palju kott kaalub. Kui ma ütlesin, et 26kg, siis müüja ütles"võta see konks, selle külge võib kuni 30kg kaaluvadi asju riputada". Mees vist ei kujutanud hästi ette, mis otstarbel poksikotte kusagile riputatakse...
  10. Klitško VS Haye

    Hetkel ei oskaks küll millegi põhjal Haye võitu ennustada. Raskekaalus on aga igal mehel piisavalt haamrit käe sees, et vastase üks lohakus nokiga ära karistada.
  11. Ma pean tunnistama (mitte kedagi konkreetselt rünnates), et mulle jääb suhteliselt arusaamatuks sugude vastandamise vajadus. Mees ja naine on loodud ikka koos toimima ja mitte üksteisele vastanduma. Eriti tobe on seda teha läbi mingi suure grupi statistika, mille täielikku olemust on võimatu täpselt analüüsida, kuna tegureid on lihtsalt liiga palju. Ma pean silmas olukorda, kus grupistatistika põhjal hakatakse remontima kõiki üksikjuhtumeid. Kas ma peaksin ennast kuidagi paremini tundma kui mingi inimgrupp, kuhu mina kuulun, on keskmiselt targem/tugevam/osavam/ilusam mõnest teisest inimgrupist? Kas ma peaksin sellest isegi siis rõõmu tundma kui ma ise olen palju lollim ja koledam jne kui need teiste võrreldavate gruppide keskmised? Tundub selline enda alaväärsuse välja elamine. Eriti kui seda tehakse saunajuttudest pärit faktide põhjal ja loogilise argumenteerimise reegleid vajadusel eirates. Ju siis ikka enda king pigistab. See naiste keskmise palga erinevus on üks selline üsna ajuvabale tasemele kukkunud teema. Mingi statistilise keskmise põhjal üritatakse midagi saavutada. Aga täpselt siis mida? Meil on ikka süsteem, kus inimene saab palka selle eest, mida ta teha suudab ja kui hästi ta seda oskust tööandjale maha müüb. Kas mehed saavad kõik võrdselt palka? Ei saa. Samadel põhjustel. Kui on mingid konkreetsed juhtumid, kus kedagi ahistatakse ainult M või N tähe pärast passis, siis need on juhtumid, millega tuleks tegeleda. Üldise keskmise põhjal üksikjuhtumeid remontima asudes jõuame me välja selliste idiootsusteni nagu sookvoodid. See alles oleks seksuaalse ahistamise algus, aga mitte lahendus. Viimased alandaksid aga nii mehi kui ka naisi ja seega ma ei näe, et selliste kvootide sisse seadmine peaks kedagi huvitama. Peale nende katkiste inimeste, kellel on iga hinna eest vaja sugusid omavahel vastandada.
  12. Seosed jäävad kuidagi väga häguseks...
  13. Mis juhtus Andrus Veerpaluga?

    Üsna tobe jutt..
  14. Uruguay jalkamehed Spartas

    Ühe videoklipi põhjal teete selliseid järeldusi kogu nende treeningu kohta?
  15. Paide MV lamades surumises - tulemused

    Vaatasin esialgu ainult numbreid ja tõesti on seal tabelis kõik surujad Paidest.
  16. Paide MV lamades surumises - tulemused

    Ma ei saa lõpus olevast absoluuttabelist aru. Päris mitmel mehel on wilkse rohkem kui seal tabelis võitjal. Mis mul kahe silma vahele jääb?
  17. Stikeforce 2011 Kes võidab?

    Strikeforce'ga sellised uudised vahepeal, et UFC ostis Strikeforce'i ära. Põnev, et mis toimuma hakkab. UFC presidendi sõnul mitte midagi - liiga jätkab oma igapäevast tööd. Mina pikemas perspektiivis natuke kahtlen selles. Varem on UFC emafirma ära ostnu Pride FC, mille pani lihtsalt kinni ja WECi, mille liitis UFCga.
  18. EI OSKA VALIDA

    Keskse süsteemi turvalisust, ananüümsust jne on võimalik keskselt palju lihtsamalt kontrollida kui seda, mida hunnikutes valimisjaoskondades kastide ääres nugistatakse. Lisaks sellele, et ma ehk miskit tarkvarast tean, siis on mul korra olnud võimalus ka ühes valimiskomisjonis olla. Huvitav kogemus.
  19. EI OSKA VALIDA

    Tarkvara arenduses töötan. Koodi otseselt ei kirjuta. Valmissüsteemi erinevatel põhjustel otseselt ei kommenteeri. Aga kui on soovi, siis selle kohta peaks netist küll avalikku inffi leidma, kuidas ta tehtud on. Alusta näiteks siit: http://vvk.ee/valijale/e-haaletamine Mõtle ühele küsimusele. Selle peale mõtlemiseks ei pea seda tarkvara tundma. Küsimus: kui Eesti e-hääletus oleks mingi kahtlane protsess, mis on üles ehitatud kahtlase, mitte-anonüümse ja ebaturvalise tarkvara peale, kas siis ülejäänud maailm tunnistaks meie valimised demokraatlikeks?
  20. EI OSKA VALIDA

    Teoreetiliselt ei ole ükski asi anonüümne siin ilmas praktias siiski on. Ka e-valimised. Sinu loogika kasutamist selles teemas arvestades sa just eriti tugev arendaja ei ole. Mina sind ei palkaks.
  21. EI OSKA VALIDA

    Kekserakonna valimisreklaami attachimine siia on ikka tõsiselt armas...
  22. EI OSKA VALIDA

    Kõige lollim ja vastikum nii ilmavaateliselt kui valimislubadusena on minu jaoks ikkagi astmeline "põhjamaine" tulumaks, mis teeb kõik vaesed rikkaks ja rikkad õiglaselt vaesemaks jne. Miks mulle sotside ja keski astmeline tulumaks ei meeldi: Astmeline tulumaks on põhimõtteline sigadus. Meil on proportsionaalne tulumaks ja rohkem teenijad maksvad nagunii rohkem tulumaksu. Igaüks saab ise arvutada, palju maksab riigile 300 000 eurot teenija ja palju 300 eurot teenija. Oleme kõik nürimeelsed harimata orjad ja teenime vähem raha, sest meil ei peagi olema mingeid ambitsioone. Kui mõni peaks pingutama ja rohkem teenima, siis võtab riik temalt selle lihtsalt ära. Mulle selline asi ei sobi. Tagurlik suhtumine. Ok, see on selline ilmavaateline küsmus. Edasi sisulised asjad. - Väide: "põhjamaine" tulumaks seab olukorra võrdsemaks rikaste ja vaeste vahel. On see ikka nii? Rikkad inimesed teenivad äritulu ja mitte palgatulu, aga astmelisest tulumaksust räägitakse ikka seoses palgatuluga. Soomes on näiteks inimese äritulu pealt täiesti ühetaoline tulumaks. Ja see on madalam (28%) kui näiteks palgatöötajale kehtiva astmelise tulumaksu kõrgeim määr (30%). Seega võib selle väite jamaks lugeda, kuna selgelt kotitakse palgatöötajat. - Kas sotside ja keski soovitav on ikka põhjamaine tulumaks? Sotsidel on soov rakendada 26% tulumaksu kui inimene teenib 1000 eurost rohkem, Keskerakond soovis 26% maksu väänata juba midagi alla 6000 krooni. Kuni 1266,7 eurot kuus teeniva inimese tulumaks on Soomes 0%. Sotside ja keskerakondlaste pakutud astmeline tulumaks on põhjamaine? - Astmelise tulumaksu pooldajad räägivad, et reformi tehtud õhuke riik on jama ja ikka astmeline tulumaks aitab meil rohkem raha koguda. Õhuke riik? Meie praegune maksukoormus on väike!?!? Vaatame palju riik võtab teie teenitud näiteks 1000 eurosest palgafondist endale. Kui teie palgafond on 1000 eurot, siis riik võtab sellest 39,8% endale. Teile jääb kätte 601,57 krooni. Kui te realiseerite selle erinevate toodete ja teenuste peale, siis riik võtab nende toodete ja teenuste pealt 20% käibemaksu, teatud toodetele lisandub aktsiis: http://www.emta.ee/index.php?id=909 Kõikide teenuste ja toodete seaduslikud pakkujad maksavad riigile makse ja need maksud kajastuvad teenuste ja toodete hinnas. Seega ma isegi ei taha seda numbrit kokku lüüa, mis riik teie palgafondist lõpuks endale saab. Kui keegi tahab selle kõige juures rääkida midagi õhukesest riigist ja maksutõustust, siis tõmbub käsi rusikasse.
  23. EI OSKA VALIDA

    See "TASUTA KÕRGHARIDUS KÕIGILE!" loosung küll mingist intelligentsest reformist ei räägi...aga ma juba enne kirjutasin, kellele ma arvan need loosungid suunatud olevat (seda kõikide parteide puhul), seega las tema olla.
  24. EI OSKA VALIDA

    Emapension jah. Nimi läks segi. Palk on vanemapalk, sellel pole soolist eelistust. Parandasin.
  25. EI OSKA VALIDA

    IRL on minu jaoks üldjoontes ok. Nende valimislubadused on sellel korral kuidagi eriti nürimeelsed. Tasuta kõrgharidus ja emapension näiteks. Kõrgharidusega on ju hetkel siiski päris mõistlikult: kõik ei saa tasuta ja ei peagi saama; helgemate peadega endaga tööd teha viitsivad inimesed saavad. Emapensioni idee ei meeldi mulle mitmel põhjusel. Esiteks tundub see selline ultrapopulistlik idee (no kes siis emadest hoolimist julgeks rünnata) ja mingi järjekordne toetus. Võiks pigem praegused efektiivsemalt tööle panna. Teiseks: mis osas on isad halvemad kui emad? Väga kõvasti taotakse soolise võrdõiguslikkuse kella, aga millegipärast käib see kõik ainult ühte auku. Mõnel lapsel ongi ainult isa, kes peab mõlema vanema rolliga hakkama saama. Mõni lapse ilmale toonu ei vääri aga üldse ema nime. Kuidas on viimane üksikisast seda pensioni rohkem väärt. Roheliste "kodanikupalga" kõrval on see idee muidugi kullatükk. Aga ei tasu ennast heidutada lasta valimislubadustest - intelligentne inimene otsustab poliitikute senise tegevuse põhjal, lubadused on selgelt suunatud rumalamale valijale.
×