Jump to content

Sten

Kasutajad
  • Sisu loend

    239
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Sten postitused

  1. Väga hea raam ja vorm ning vabakava on alati klass omaette....oled eeskujuks.
  2. No ajateenistuses tehakse neid kätekõverdusi iga päev söögi alla, peale ning kui vaja siis ka söögi ajal. Loomulikult tulevad kõvemad tulemused kui nendel kes ainult mõned korrad nädalas harjutavad seda. Kui ma seda kätekõverdusmängu pealkirja nägin, siis tulid kohe laigulised silme ette, kes mõned esikohad kindlasti võiksid ära noppida.
  3. VV. võiks teha ise ka mingi saate või miskit. Kindlasti hästi huvitav ja positiivne on kõigil teda kuulata. Ning nagu siin videodes ja ka seal Elmari raadio eetris paistis, sobib talle see saatejuhi roll päris hästi (et kui ohjad ei anta tema kätte, siis sujuvalt võetakse ise need üle)
  4. Martial arts

    Tore vaadata kuidas mõistus ära pekstakse (see vähenegi mis alles veel)
  5. Martial arts

    See teine näide on minu meelest ka üks parimaid. Aga kui teema peale tagasi tulla, siis keegi ei tea Eestis (Tallinnas) mõnda spets trenni selle kohta või mõnda tegijat, kes vahest viskaks pilgu peale ja mõningaid õpetusi jagaks. On teada juu, et vahet pole mis trenni teed, aga treeneri käe all on tulemused kiiremad ja paremad.
  6. Martial arts

    Otsisin ise ka mingi aeg sama asja, aga väga ei leidnud miskit ja siis hakkasin tegelema hobikorras ise-oma peaga (kindlasti pole ainuke, kes nii teeb). Proovisin kombineerida akrobaatikat, martial artsi ja mõningaid capoeira trikke. Treenimiskohtadeks valisin siis Audentese batuudid ning järjest rohkem (kui ilm lubab) väljas murul. Edu igatahes.
  7. Maffiamäng - regamislist

    Prooviks äkki
  8. Väga tubli töö Imre poolt. Loodan, et selliseid võistlusi tuleb veel palju. Ning kiidusõnad ka noortele meestele. Hea näha, et nii palju huvilisi oli ning vormid polnud ültse pahad-hea töö ning jätkake samas vaimus. Kui keegi siin miskit ütles jalgade kohta, siis enamikel juhtudel on väga raske saada mingit jalga nii noorelt (tean omast kogemusest).
  9. Plätumaffia Karulaanes

    päris hea mäng oli Kui rebane viitsib, siis äkki saab isegi mingi mängu moodi asja/lehe teha (kus nt eraldi erinevad päevad ja ööd, tabelid, kes kelle poolt hääletanud, kes surnud, ning kirjutada saavad ainult teemakohased inimesed vms) mitte foorumis lihtsalt üks topic. See nõuab muidugi rebaselt kõvasti lisatööd, aga päris lahe tundus ja usun, et huvi mängu vastu ikka on. Jackie tegi muidu hea mängu
  10. Krt...mul on kahtlane tunne et see kuulus jõmmist Spiderman on sama kutt, kes su kategoorias 3. tuli. Tõsine mees teenib elatist ikka kahel rindel.
  11. Miku tulemus tuleb õhtu poole protokollidega ning Imre oli tõesti tubli, sest nagu piltidelt võite näha peagi, olid finaalis ikka korralikud mehed vastas. Õnnitlused veel kord mõlemale minu poolt ja edu edaspidi.
  12. naised ja fitness läbi nüüd (kommid käes)....väike paus ja siis lastakse tegija (Imre) ka lavale. Enam ei ole palju jäänud....."rahu, ainult rahu"-ütles Karlsson katuselt ning närvitses edasi
  13. mõlemad eestlased vähemalt poolfinaali said. Mõlemad olid väga head.....loodame parimat, kuigi vastased on ka kodutööd teinud hästi.
  14. Et siis fotograaf ka kohal. Hetkel naised näitavad enda paremaid külgi hr. Otsusele. Ootan huviga Vähi ja Mikku lavale. Kui te lives miskit hästi ei näe (vaja korrigeerimist), võin sellele tüübile siin samas valinoomituse teha.
  15. Spaiderman ajab ka hommikuks viimased veed välja ja paugutab nii mis mühiseb
  16. Kihvt küsitlus ETV sport portaalis

    Üks vahva juhus oli sellinne, et kui ma kunagi võistlesin, siis üks vanaema sai haisu ninna asjast ning mingil sünnipäeval vms hakkas teisele vanaemale ajama, et: "oh tead sten on meil skulpturist ja puha".....no natu oli siis segadust, aga lõpuks ikka leidsime ühise keele. Arvan et päris vanaemad seal hääletamas ei käi, aga jah.....
  17. Seal club Maasikas harjutad tantsulaval vabakava?
  18. Tänud ilusa suure ja punase nime eest Aga vorm on sul tõesti supper ja ootan huviga seda võitlust-kergelt siin ei saa keegi miskit.
  19. Ega siin miskit tarka rohkem öelda ei oska. Mõni aeg tagasi oli Argo siin ilus, tark ja osav inimene ning nüüd materdatakse mõnuga. Minu jaoks oli, on ja jääb Ader, Kalmus, Kiivikas, Vähk ning paljud teised Suurteks Inimesteks. Head teod ununevad ikka kergelt ära kahjuks.
  20. Kahjuks on see tõsi. Väga kahju et juba enne "kohust" minnakse "süüdlasele" kallale.
  21. Kus see meeste klassika MM Hispaanias on? Elan ise mõnda aega ka siin Hispaanias (Madridis), et võiks ka äkki tulla omadele kaasa elama
  22. Ott supper nagu ikka (raske üllatada) =) Argo Väli vabakava lahe ja hästi esitatud-väga meeldis Argo Ader tundub eriti võimsana. Tundub et jälle üks korda läinud üritus-õnnitlused kõigile
  23. Kui keegi teab, kus seda teist osa saaks netis vaadata, siis oleks info eest tänulik. (Ei ole hetkel eestis ja ei saa TVst vaadata)
  24. EMV ja IMM, hakkame ennustama...

    Tulles tagasi ennustamise teema juurde, siis kohti ma ei tea, aga ennustan et Kirp pääseb lavale ning teeb rahvale pikka nina
  25. Minu tehtud DNB lood FL Sudio 8 XXL- ga

    Mulle küll see Emilia lugu päris meeldis-päris viisakalt tehtud
×