carter
Kasutajad-
Sisu loend
115 -
Liitus
-
Viimati külastanud
Sisu Tüüp
Kalender
Profiilid
Foorumid
Koik carter postitused
-
Praegu just pidin loobuma sõpradega väljas koosviibimisest, kuna mina suitsu ei tee ja osad mu sõpradest teevad. Paistab, et üsna võimatu käia kusagil klubides, kohvikutes ilma suitsuta kokkupuutumiseta.
-
keegi teab kui suur see üks mõõdulusikas on?
-
Marek Kalmus.
-
on kellelgi kogemusi selle kavaga? kas tasus ära, millised oli tulemused?
-
Vaata näiteks r-kioskitesse või lehepunktidesse, teinekord ikka mõni leidub, kuid flexi pole veel näinud. Ise ostsin täna MuscleMag`i. To Makaveli: Palju see usast tellimine maksma läheb ja mitmega sa vanu müüksid?
-
olen kuulnud ka seda saiavärki - paisutab kõhtu lisaks seda, et kulturistidel on lihased ülespumbatud ja õhku täis. nii utoopiline kui see ka pole..
-
pole lähemalt gain fastiga tutvunud, kuid massilisajad nad mõlemad jah, eks nad vist ühte auku ole jah.
-
minu mäletamist mööda 1,8 kg. üks annus 4 kulpi ja ühest kanistrist jätkus 11ks korraks.
-
ajee. mulle bjj trenn igatahes meeldib, nii palju kui ma sellega tegelenud olen.
-
miljoon.
-
fitness.ee`s hirmodavad tooted?!? ei ütleks, et mr. sportlab keksis ja nokkis. avaldas lihtsalt arvamust, aga paistab, et robocopi tiim ei pea kriitikale vastu. minu sõbralik arvamus.
-
mul maasikamaitselistest protekatest hetkel kopp ees.
-
keegi Twinlabi Whey Proteini on proovinud?
-
Kuidas on kehaehitajatel lood vahest õllega?
carter vastas kasutaja JosifAadu topic Kulturism & Fitness
saku kuld ja tume puls! -
Käin jõusaalis endast aasta noorema patsaaniga. Poiss kaalub 44kg ja on 150 cm pikk, olles 17 a. Asi selles, et tal nimelt mulle teadmata haigus. Keegi ei vaata talle viltu, ega ytle talle ka halbu sõnu, kuna kõik respekteerivad teda. Minu austuse on ta sellega ära teeninud, et poiss julgeb ja tahab teha. Niisiis püüangi talle igati nõu anda. Keegi ei peaks kartma minna jõusaali, sest see juba näitab, et inimene tahab muutuda. Iseasi on see kas see ka harjumuseks saab.
-
paistab, et siin foorumis ikka parajas vanuses mehi ka ikka.
-
ma arvan, et õlg võiks jääda samaks, kuna õla tagaosa siis kõige värskem. sõltub sellest, kui hästi sul õla esi/tagaosa arenenud on, sellele vastavalt ka muuda järjekorda.
-
oleneb kohast, kus elad. ja nädalavahetusel tehtud tellimused lähevad teele esmaspäeval minu teada.
-
kõike siin foorumis ei saa võtta puhta kullana, kuna iga inimene peab kõik ise läbi proovima ja kogemusi saama! nii et treeni kõvasti, söö, puhka ja sa arened. õpi kuulama oma keha. kogemused tulevad ainult kasuks.
-
ületreeningu oht sõltub mingil määral ka sellest, kui palju kellegi organism on harjunud taluma rasket füüsilist tööd. ja nagu ma aru saan, siis nii sina jrx kui ka vend vähk olete käinud kuperjanovi pataljonis, seega eeldan, et teie keha on üsna sinapeal raske füüsilise koormusega, kuid seda ei saa öelda kõigi selle foorumi külastajate kohta. nii arvan mina.
-
tere! kui kaua sa trenni oled teinud? mina soovitaksin sul toidulisandite tarbimine edasi lükata, kuna algajana arened sa niigi, mis mühiseb. toidulisandeid hakka tarvitama siis, kui sul on põhi all või arengus on toimunud seisak.