Jump to content

LiisA-L

Kasutajad
  • Sisu loend

    43
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    3

Koik LiisA-L postitused

  1. Mul on kahju seda öelda, aga mida aeg edasi, seda rohkem tundub, et tegemist ongi ilukirurgia promoga. Kunstrind võib veel ilus olla, aga need süstitud huuled..
  2. Vene naised panevad kinni kõik
  3. Alice missioonil: offseason!

    Ma tundsin end sinu postitusest ära! Mul on veel nii, et kui oma toitu ei kaalu, söön üle. Ühesõnaga ma ei oska olla ilma, et kõike oma toitu ära ei kaalu ja kaloraaži välja ei arvuta. Oli aegu, mil vältisin ka paljusid üritusi, sest seal sai süüa. Elu jääb nii elamata, sõbrad kaovad jne. Natukene aitab see, kui oma häiret teadvustada ja õppidagi sellega elama. Aga ma ka ei kujuta ette, et sellest ortoreksiast üle saaksin..
  4. Põnevaid leide toidupoest.

    Parimad maitsestamata kohupiimad minu arvates
  5. Põnevaid leide toidupoest.

    Joel Ostrati valmistoidud on head! Makrod ka pakenditel ja kodulehel olemas. http://www.joelostrat.ee/meie-tooted Meeldib ka see, et valmistoit, aga koostisosad naturaalsed. Nendesse soolastesse toitudesse, mida mina söön, pole lisatud ka suhkruid. Ise värskelt tehtud on loomulikult parem, kuid alati pole selleks võimalust..
  6. Põnevaid leide toidupoest.

    Ei ole siin mingeid rupskeid! Juba vanad eestlased teadsid, et vägeva looma (või inimese) südant süües saab endale tema väe! Niisiis kõik südant otsima, sest olgem ausad, lisaks valgule saab sealt muidki kasulikke mineraale..
  7. The Aesthetic Project | YouTube

    Kas järgmine päev oli 1000 kcal päev?
  8. Põnevaid leide toidupoest.

    Kui kookose maitse meeldib.. ideaalne pudru peale
  9. Põnevaid leide toidupoest.

    Kohe peaksid müügile tulema Valio profeel jogurtid. Kes juba kuskil näeb, andku teada! http://www.valio.ee/et/tooted/jogurtid/valio-profeel-proteiinijogurtid/valio-profeel-karamellimaitseline-proteiinijogurt-200g
  10. Fast proteiini pulbrid

    Maitse ja hinna poolest soovitaksin Hera80 pulbrit, täpsemalt mustika maitselist. Olen proovinud ka Whey3 pulbrit. Vaarika oma oli ülihea, enam seda müügis näinud pole. Mõju erinevust trennile ei tundnud.
  11. Põnevaid leide toidupoest.

    Kui liha järgi isu pole, siis saab valgud kätte nendest nuudlitest. Kiudu samuti muljetavaldavalt palju. Saadaval Kaubamajas.
  12. Annaliisa fitnessi teekond

    Väga sisukas ja huvitav blogi! Ära võta kommentaari südamesse, sa ju tõesti alles alustasid selle alaga ning suur töö on ära tehtud. Hoian sulle pöialt!
  13. Amani teekond bikiinifitnessis

    Väga hea eeskuju, sööd koolitoitu ja valmistad tervislikku toitu ka ise (nagu postitustest aru sain). Edu!
  14. Põnevaid leide toidupoest.

    Minu lemmikud samuti juustuletist Light Eesti juust maitseb nagu tavalise rasvasisaldusega juust. Light kitsepiima juust (rasva 12%), super maitsev asi, müüakse Prismades ja Selverites. Sulatatud juust "Sõprus" - odav ja rasva ainult 9%, maitse hea.
  15. HelenaMangFitness.com

    Väga kaunis! Mis toidulisandeid hetkel kasutad ka?
  16. Tervisliku ja Spordi Toitlumise Uurimus

    Vaata oma küsimustik üle, seal on nii palju kirjavigu.
  17. Riietus

    No minu kogemus on, et mida kallim riie ja tuntum bränd, seda mugavam selles trenni teha. Adidase ja Nike riided lasevad nahal hingata ning nendega saab nii suvel kui ka talvel siseruumides trenni tehtud. Samas kiirmoe kettide spordirõivaid ikka jalapäeval (kui kõige rohkem higistamist) selga ei pane.
  18. Ootaks isegi arvamusi selle artikli kohta. Mingid kaalu alandavad tabletid/joogid/pulbrid võivad tõesti kahtlase väärtusega olla ning needki kuuluvad ju toidulisandite alla. Tean ühte perekonda, kus pereisa suri maovähki ning lähedased kahtlustasid, et see võis olla mingist eritoidust, mida ta kaalulangetamise eesmärgil tarbima hakkas..
  19. Mingi väsimus, jõuetus

    Rauapuudus on levinud naistel. Sina peaksid vereproovi tegema minema. Synlabist saab võtta sellise paketi: https://minu.synlab.ee/toode/tervisesportlase-pakett/
  20. Sander K blog

    Käisin võistlusi vaatamas ja minu arvates väärinuks sina esimest kohta! Vorm oli väga hea, lavaline esinemine samuti. Edu edaspidiseks!
  21. Kanafilee

    Mina teen sellist kana, et võtab magusaisu ka ära, kuigi suhkrut ei ole lisatud Retsept siis järgmine: Vaja läheb apelsini, mett, sinepit ja kanafileed. Kana tuleb lõigata tükkideks. Valmistada marinaad, kuhu kuuluvad ühe apelsini koor, üks spl mett ja kaks spl teralist sinepit. Maitse järgi soola ja pipart. Kanatükid jätta paariks tunniks marinaadiga külmkappi. Seejärel võta kana marinaadist välja ja pane umbes 20-minutiks ahju. Teine retsept on kana sinepi ja juustuga. Sega kokku 1-2 spl sinepit ja veidi riivjuustu, lisa ka tilk piima, soola ja pipart. Saadud kaste pane tükeldatud kanale peale ja seejärel 20-minutiks ahju. Kui kasutada Juku juustu, saab väga valgurikka kana.. Kui vajalikke komponente pole, siis muna ja täisterajahu ikka on, seega saab kana paneerida.. Ja siis katsetasin veel sellist retsepti: http://retseptid.err.ee/K%C3%B6%C3%B6gikodanikud/703baa37-7871-42df-894f-21d7cd46b7ff Kellele India toidud meeldivad, siis kindlasti soovitan! Parajalt vürtsikas, sobib hästi riisiga.. Ei kujuta ettegi, et suudaks lihtsalt praetud kanafileed enam süüa
  22. Ansjuu- blogi

    Mis raua tablette võtad? Vorm on ilus.
  23. Tagasiside toitumiskavale

    Kas oled juba toitunud ka selle kava järgi? Kuidas enesetunne on? Jätaks samuti Weight Loser tabletid ära ja vaataks hoopis, et rauda toidust (ja lisanditest) saaks.
×