Jump to content

killu88

Kasutajad
  • Sisu loend

    98
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik killu88 postitused

  1. Tere Vend Vähk

    Tahaksin teada,et kuna on body fitnessi võistlused kuni 18 aastastele.
  2. Tere Kiivikas

    Tahaks ka väga tulla aga ei oska veel eriti poosetamist ja ma ei tea kas sellised lihased mis mul on sobivad üldse näidata=) Aga kas muidu mõni päev ennem saaks keegi õpetada ka mind poosetama või nii.Tahaksin kogemuste poolest tulla olen 17 aastane 65 kg 173cm pikk.Võin ka saaata sinule endast pilte võiksin homme pildid teha ja siis saata ning näidata.Ja hea oleks kui oskate öelda kas tasub siis tulla või mitte.
  3. Tere Kiivikas

    Biitsa ümbermõõt on väike ilma täis pumpamata on ainult 36,2 cm:S Aga järgmine kord pumpan trennis täis siis ütlen palju täis pumbatult on.
  4. Tere Kiivikas

    Tere päris hea selg;) Aga ma pole biitsa mõõtnud veel aga võin ära mõõta täna sõbra jures ja öelda;)
  5. Tere Kiivikas

    Käin esmaspäev, kolmapäev, reede ja pühapäev profitis kell 16:00 Eks tule läbi kui tahad.
  6. Tere Kiivikas

    No eks näha ole aga kogemuste poolest ?? Ma ka ei tea mis teha kas minna või mitte?
  7. Tere Kiivikas

    Tean taago mul pole ollagi lailihast ma mega vähe teind toda
  8. Tere Kiivikas

    Tere Mul said pildid valmis pildid on sellel lehel My Webpage
  9. Tere Kiivikas

    Kahjuks ma elan võrus ja ma ei saa tallinna igapäev tulla.Aga ma panen täna õhtuks pildid ülesse ja siis võiksid arvamuse avaldada.
  10. Tere Kiivikas

    No napster ole hea mees ja tule minu juurde sooviks kokku saada sinuga.Jutuga oled vist päris kõva mees.
  11. Rinnalt surumise võistlus!

    Olen ise 65 kg vanust 17 ja pikkus 173 cm. Surun umbes 95kg-100kg kas tasuks tulla.Ja kas ma läheksin sellistega kokku kes on kuni 80 kg????
  12. Esmaspäev - Rind/triiteps/aeroobne Surumine lamades 5x5 Surumine hantlitega kaldpingil 2x8-10 Hantlite lennutamine kaldpingil 2x8-10 Surumine lamades kitsa haardega 5x5 Surumine rööbaspuudel (lisaraskusega) 2x8-10 Tr. sirutamine hantliga istudes ühe käega 2x8-10 25 min aeroobne Teisipäev - Selg/trapets/kõht Jõutõmme 5x5 Lõuatõmbed v. allatõmbed plokil althaardega 2x8-10 Rowing istudes (lai pealthaare) 2x8-10 Õlgade tõsted 3x8-10 Jalgade tõsted 3x15-20 Istesse tõus 3x8-10 Crunches kõhupõikilihastele 3x8-10 Neljapäev - Õlad/biitseps/aeroobne Surumine kangiga istudes kaela tagant 5x5 Hantlite tõstmine kõrvale seistes 3x8-10 Hantlite tõstmine kõrvale ette kallutades 2x8-10 Biitsepstõste seistes kangiga 5x5 Biitsepstõste hantlitega vahelduvalt istudes kaldpingil 2x8-10 Kontsentreeritud biitsepstõsted 2x8-10 25 min aeroobne Reede - Jalad/kõht Kükk 5x5 Surumine jalgadega 2x8-10 Sääre painutused 2x8-10 Jõutõmme sirgete jalgadega 2x8-10 Päkkadele tõus seistes 5x15 Istesse tõus 3x15-20 Crunches kõhu põikilihastele 3x15-20 Jalgade tõsted pingi äärel 3x15-20 Taks see on hea kava
  13. Võistlused?

    Oleks soov teada kunaseks peab ära registreerima kui tahan minna 29 aprill tallinna võistlustele bodyfitnesis.Ja registreerimist teha saab?
  14. biitseps

    Biitsepsi treenimine võtab aega ega se pole nii,et oh nüüd tegin biitsa vaatame äkki suurem ka..see asi ei ole nii kõik võtab aega. Ise soovitan teha s kangiga kald pinnal või püsti biitsepsit aga kui tegema hakkad siis ära lase kätt täiesti alla ega ära tõmba ülesse muidu biitseps puhkab vaid hoia pinges koguaeg seerjate ajal.ja teiseks soovitan teha hantlitega horisontaalselt.
  15. vastupidavus

    Lihase tugevdamiseks ja selle kiirendamiseks soovitan teha trennis reljeefsust ehk pikki seerjaid ja see ei kasvata lihas massi.Reljeefsus too lihased esile. Aga söögi ja sellise asja poole pealt mai oska eriti aidata.
  16. Tere Maarek!

    On selline küsimus et kas oleks soovitav võtta kreatiini koos valguga või on parem kui eraldi võtan??
  17. Tere Maarek!

    Tänan vastuse eest! Olen tegelenud 1 aasta jõusaaliga ja loodetavasti tulen isegi võistlustele 29 aprill.
  18. Kalmus 4.

    Minu arust kalmus oled sa ülikõva vend tegelt ka jõudu jaksu edaspidiseks;) Respect man!
  19. Tere

    Selline küsimus,et kas toda pruuni keeli mis peale määritakse saab osta enne võistlusi sealt kohapealt??Küsin selle et tulen arvatavasti kevadel võistlema.
  20. lõuatõmbamine

    Kuule mees sa oled ka ikka naljavend.Igapäev küll pole mõtet eks proovi ise teha mõni kuu iga päev tahaks näha mis saab sust edasi:Darvan et sul tuleb siis taandareng mees.Mõtle natuke.
  21. Tere

    Selline küsimus et ma ei oska eriti nagu neid poose teha ja mul oleks näidata sinule mõnda pilti ja tahaks küsida et kas on mõtet sellisena tulla kuigi ma olen praegu teinud kaks kuud trenni suvi jäi vahele ja pole praegu õieti veel toitunud.Aga ma arvan et kevadeks saab veel parem keha olema ma laupäeval teen pildid siis tahaksin sinule näidata ja arvamust küsida.
  22. Schwarzenegger now

    see pole seal õige pilt mees.
  23. Hommikune toit

    Tere! Söön hommikuti neljateravilja putru aga kas need süsivesikud mis ma sealt saan ega nood liiast pole,sest ma saan sealt umbes ühe toidukorra kohta 200g süsivesikuid.Või soovitate neljateravilja pudru asemel midagi muud??
  24. toitumine

    Jah tuleb ikka teha samamoodi siis lihas paremini kasvab.Näiteks kui sa trennipäevadel sööd palju valku ja muidu teistel päevadel midagi erilist siis lihas areneb üsna vähe.Soovitan sinul enda kehakaalust välja arvutada palju su keha peab valku tarbima päevas.
  25. KÜSIMUS.

    Päris hea lehekülg sain isegi teada
×