Jump to content

lihtne kysimus

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik lihtne kysimus postitused

  1. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Kas on tõene et nii Kaido kui ka Ott on osalenud võsitlustel, millel dopingu kontrolli pole tehtud? Oti Elite Tour ja Kaido Metal Gym võistlused? PS: Igaks juhuks kirjutan veel juurde, et ei mõelnud oma postitusega midagi halba ega soovinud kedagi solvata.
  2. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    No ega sina ei peagi vastama. Tähelepanu juhitud Bon-foorumi lingi all on toodud selge küsimus, et "miks pole härral karistust siis määratud", selgitage valdkonnale vastust. Teine küsimus Oti Elite touri kohta- kas sea ltehti dopingu kontrolle või ei tehtud? Ja kas Ott on võistelnud teistel sedalaadi unikaalsetel võistlustel?
  3. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Ma arvan, et rahvale pakub huvi teada Oti Elite Tour võistlus ja ka Bon-foorumis toodud kommentaarid selle Metal Gym lingiga: http://forum.bonsuna.com/joutostminerammumees-kommuun-jouhulludele/action-kaib-ejtl-tsaar-saltaan-ja-7-kitsetalle-ehk-elu-nagu-muinasjutus/msg155479/#msg155479 Seetõttu ei maksa arvata, et see teema siin loll või halb on, et vastake teemale ja arendage vabat teemat. Samuti Oti osas küsimusele ootaks vastust. Lisaks veel, et valdkond otsustagu ise kes on loll ja kes on tark, mis on negatiivne ja mis on fun. Minul jah pole üldiselt spordi osas teadmisi ega huvi, aga mulle pakub huvi vestlust arendada.
  4. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    Aga mis võistlus siis seal edetabelis on: http://gometal.com/wp-content/uploads/2013/04/benchgymrecords_helsinki.pdf Kas on ka infot Oti küsimuse osas? Ja küsimus on üldisem: Kas on tõene et nii Kaido kui ka Ott on osalenud võsitlustel, millel dopingu kontrolli pole tehtud? Et kui Metal pole, siis kas on mõni teine võistlus, kus pole dopingut kontrollitud?
  5. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    veel arvamusi?
  6. Metal Gym ja Elite Tour võistlused

    See on füüsikaliselt vale ju. Iga asi on vajalik ja vältimatu. Näiteks Headus saab eksisteerida ainult tänu selelle, et mei lon olemas kõrvutamsieks miski Halb. Kõik on vajalik, sh ka negatiivsus, seejuures külm vesi on külm ainult meie rumalal hinnangul, nagu ka negatiivne on "negatiivne" ainult lihtsustusena, tegelikult on tegu vajaliku ja positiivse asjaga. Ülejäänud punktid sama jutt.
×