Jump to content

Jaanika.t

Kasutajad
  • Sisu loend

5
  • Liitus

• Viimati külastanud

Koik Jaanika.t postitused

1. Tartu

Meeletult põnev oleks leida endale tulihingeline treeningpartner. Leiad, et sina võiksid see olla, anna palun märku! Ühine keel oleks eriti kergekäeliselt leitav asukohas Tartu myfitness, siis kui päike on juba tõusnud ja linnud laulavad
  2. Mida arvate nendest (naiste) treeningriietest?

Vastuseks siin materjali küsimusele.. praegu leidsin ühe paksema, mitteläbipaistva lycra riide Aabakhani poest. Ebay valik on muidugi vägevam, kuid see tellimine nõuab natuke aega ja uudistamist. Edasi saatsin tegemisse ja tulemus on siin:
  3. Mida arvate nendest (naiste) treeningriietest?

Ma olen täiesti vaimustuses viimasest pildist, st need püksid mmm. Kahjuks eestis selliseid ei ole ja tellides on hind ka krõbedamast krõbedam seega otsustasin tellida mõned korralikumad oma maitse järgi kirjud materjalid et lasta teha endale ka mõne paari pilkupüüdvamaid pükse
  4. Tere, Teadagi vöökohast kaob rasv viimasena, kuid midagi kriitilist mul pole, vaid tegu on sellise pehme polstriga.. Jõusaalis treenin kogu keha, kuid valupunktiks tundub olevat just hetkel vöökoht (sangad, selg) millele võiks siis ehk veidi rohkem vatti anda. Sooviks teada tõhusaid harjutusi, mis oleks suunitletud just alaseljale. Tänan juba ette! Jaanika
  5. Selg, täpsemalt alaselg.

Kuna need on mul kavas olemas, katsun lihtsalt suuremat tähelepanu pöörata Kahjuks ainult alaselja horisontaalpinki arcticus ma tähendanud pole.. ..ja ma tänan!
  6. Selg, täpsemalt alaselg.

Suur rõhk on kindlasti jah toitumisel. Toitun hetkel Kalmuse kava järgi, seega tasapisi ootan ka sealt tulemusi.