Jump to content

Diver

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Diver postitused

  1. Toitumise soovitus algajale

    96 kg ... sellest rasva 10.7%
  2. Toitumise soovitus algajale

    See tundub mulle ainuke mõistlik soovitus. Siin samas peaks midagi tööriistade nupu alt leidma. Kasutaja Diver on muuseas FitRates täitsa olemas.
  3. Rind, õlg, triitseps erinevatel päevadel

    Teen jalad, selja ja biitsepsi ühel päeval ning rinna, õla ja triitsepsi järgmisel päeval. Kolmas päev on vaba. Jõuab taastuda küll.
  4. Toitumise soovitus algajale

    Mul pildid rates üleval. Aasta jagu trenni tehtud. Kuu pikkused pausid olid ka. Koos nendega tuleb veidi rohkem. Treeneri peale pole kulutanud. Ise olen tulemusega rahul.
  5. Toitumise soovitus algajale

    Panen sulle siia oma dieedi kirja. Ma ikka loen end algajaks veel kuid trenni on tetud küll omajagu ja toitumise kohta loetud. Kaalun 95 kg. Hommik: 3 keedetud muna, kauss kaerahelbe putru, tykk juustu (pole kunagi kaalunud aga umbes sõrmejämedune), klaas piima. Peale seda lähen tunni pärast trenni. Peale trenni võtan kreatiini. Lõuna: 3 küpsetatud kanakintsu ja roheline salat tomati ja kurgiga ja jälle klaas piima (piim mulle õudsalt maitseb. Paljud soovitavad selle asemel vett). Õhtuoode: valgusheik piimaga Õhtusöök: 2 taist tükki praeliha või kala. Juurde erinevad salativalikud. Vahel harva luban endale sinna kõrvale klaasi punast veini. Öine näks on kodujuust. Vett proovin juua vähemalt 2 l päevas. Tean, et see pole ideaalne toitumine aga minule sobib. Eesmärgiks pole ka kiire lihasmassi kasv
  6. Milliseid jalatseid kannate?

    Täpselt samad sõnad Pole kunagi elus midagi füüsilist teinud. Oma teadlikust elust olen kaarega käinud mööda kõikidest spordiasutustest ...
  7. Milliseid jalatseid kannate?

    vaene sina
  8. Milliseid jalatseid kannate?

    Pole eriline tossupede ... sain miskid sussid poest soodukaga ... "Nike" oli vist, pean vaatama järgi
  9. Jook mida jood trenni aeg?

    mere vett
  10. butler

    Leidsin naljaka tööpakkumise Mis seal ikka ... töö ei karda tegijat. http://www.butlersinthebuff.co.uk/working-for-us/become-a-butler.html
  11. butler

    ole esimene
  12. butler

    45 taala? Ma arvan, et seal saidil on viga. Mõeldud on ikka vist 45 vanat head inglise naela."Kurb" et mina seda tööd teha ei saaks, sest minu lõust ei mahuks modelli raamidesse
  13. Ülikond jõulisele kehaehitusele

    Hakkasin hirmuga oma ülikondi proovima. Ainult 1 vaba aja pintsak sobiks veel patuga pooleks :S Muidu ostsin neid enamus Marks & Spencerist. Hullem lugu on märja kalipso leidmisega sukeldumiseks. No polegi olemas mulle sobivat. Roni kasvõi tuukri ülikonda.
  14. Valu säärelihases

    Mul on olnud juba 4 päeva lõikav valu parema sääre lihases. Hommikuti on see eriti suur ja pean lonkama lausa. Päeva peale kaob ära ja saan normaalselt liikuda. Järgmine päev kordub see jälle. Ei oska selle valu põhjust endale kuidagi seletada. Algas see siis kui jalgadele trenni polnud paar päeva teinud.
  15. Lihaserebendid

    Suutsin kätt vigastada käesurumise käigus. Liiges on ok, triceps ka aga biceps ei lase olla. Valu oli alguses vaevu tuntav ja läksin järgmine päev trenni. Selga jõudsin treenida väiksema raskuse juures. Bicepsit treenides lõi suur valu sisse ja lõpetasin peale esimest seeriat. Sellest järgmine päev seega täna läksin uuesti trenni (oh mind rumalat) ja peale väikese raskusega rinnalt surumist läks käsi nii valusaks, et tulin koju. Vigastus tundub väike aga mure suur. Just hakkas hästi minema ja parajalt entusiasmi täis ja nüüd see ... Kaua peaks trennist eemal olema? Kui enam valu ei tunne? Kas aitaks algul paar korda kodus väikeseid raskusi liigutada enne uuesti trenni alustamist?
  16. Valu säärelihases

    Kuna valu kadus 2 nädalaga ära siis ma ise kahtlustan süvaveenide tromboosi. Aga kuna mina oma alaustamata meditsiinilise kõrghariduse juures midagi muud ei oska välja pakkuda, siis jään selle juurde
  17. Jõusaalide arvustused

    Njah. Kui mul raha poleks kahju 120£ kuus välja köhida, siis käiks David Lloids is kus on suur ujula, mullivannid, erinevad saunad, bodypump, joga klassid jm. kribukrabu plus mitu maksimaalselt varustatud jõusaali. Inimesed pole välja mõelda suutnud harjutust mis seal teha ei saaks. Merevaade, kuninglik teenindus personali poolt ja kohvik kah veel. Head uut aastat trennisõbrad eestist! meil veel tund ja 15 min. vanat aastat järel.
  18. Jõusaalide arvustused

    Meil pole samuti üle 30kg hantleid ja kui 3 tõsisemat tegijat korraga saalis oleks, siis ei jätkuks vist kangidele kettaidki. 200-300 kg kettaid ongi vist kokku ainult. Rinnalt surumise võimalusi on ka ainult 2 pingi juures. Ühtegi korralikult treenitud keha pole siin näinudki. Kui ma oma algajate esimesest tasemest edasi jõuan, eks siis otsin teise saali Üheks plussidest on kindlasti see, et liikmeks alla 18 a. vanused ei saa. Mul pole noorte vastu midagi aga tihtipeale ei saa need kabajantsikud aru, et saal on trenni tegemise koht.
  19. Jõusaalide arvustused

    Käin selles samas saalis. Maksab see mulle umbes teie rahas 20 eurot kuus. Avatud 24 tundi ja 7 paeva nadalas.
  20. KULTURISM EI OLE TURISM!

    Kulturism on masohism
  21. Kuidas võita vastassoo tähelepanu?

    Natuke ka teemasse kirjutades. Mina arvan, et on inimesi kelle tähelepanu sa lihtsalt tõmbad. Ole siis milline oled. Ja vastupidi ka ma usun. On ka inimesi kelle tähelepanu ei võida kasvõi nahast välja pugedes Ma ise pole mingeid nippe püüdnud oma elus kasutada. Olla loomulik on palju parem kui mängida kedagi kes sa pole.
  22. Kuidas võita vastassoo tähelepanu?

    Mul tekkis just parem mõte. Ma võtaksin seenjori ja IVARKi enda juurde tööle. Tähelepanu hajuks minult kenasti ära
  23. Kuidas võita vastassoo tähelepanu?

    Vastupidi mõjuks. Ma kardan, et siis oleks neil põhjus mind dushi alla tirida ja hoopis suuremat tähelepanu pöörata . Muuseas eelmine nädal juhtuski nii, et paar tibi võtsid nõuks mulle tükk jäätist seljatagant särgi alla sokutada. Olid nõus ära ka limpsima, kui särgi ära võtaks. Neile oli see nali aga õhtul kodus sain mina naise käest vastu pead selle särgi eest
  24. Eks ta ole kasvanud teises kultuuris. Mees kes käib tööl, peab perekonda ülal ja teeb otsuseid on kodus pooljumal.
  25. Kuidas võita vastassoo tähelepanu?

    Keegi võiks nõu anda, kuidas seda tähelepanu saaks eemale juhtida Mul tööl naiskolleegise ees natuke ebamugav juba
×